Brutal asylpolitikk med døden til følge

Bror til den drepte hyllet sin bror på Facebook. Skjermfoto fra Facebook.

Rett på sak. “Så er det skjedd igjen: Skiftende regjeringers brutale asylpolitikk har krevd et nytt dødsoffer. En tenåring i Vadsø ble lørdag knivstukket i hjel av en muslimsk asylsøker. Tidligere i sommer ble en asylinnvandret jente fra Afghanistan dømt for knivdrap på en butikkmedarbeider på Sørlandssenteret i Kristiansand. For et par uker siden ble det 20 år uoppklarte drapet på en kvinne i Sjøvegan i Troms oppklart. En muslimsk asylsøker er arrestert og siktet. Det har gått slag i slag etter at asylsøkere og andre fjernkulturelle inntrengere ble sluppet løs på et vergeløst folk. I Haugesund øksehogg for noen år siden to muslimske asylsøkere en eldre kvinne til døde med den følge at Frelsesarmeen fikk et medlem mindre,” skriver Ragnar Larsen, tidligere redaktør for Haugesund avis i et innlegg.En muslimsk asylsøker tok seg for fem år siden inn i  bussen i Årdal og myrdet tre passasjerer underveis til Valdres. Valdresekspressen mistet selv noen år tidligere en sjåfør som på jobb ble knivmyrdet av en muslimsk asylant på vei til Fagernes.
Dette er bare spredte eksempler på den dødsbølgen som myndighetene har latt skylle over landet. Vi har ikke tall på drap begått av fjernkulturelle inntrengere ettersom mediene normalt skjuler mordernes bakgrunn. Drapet på butikkmedarbeideren i Vadsø lørdag var i så måte et unntak. Til og med NRK opplyste at den siktede er afghaner.
Det er ikke overraskende at muslimer i Norge begår så mange drap. De har stående ordre fra Muhammed, som i Koranen har beordret troende muslimer til å drepe de vantro. De er dessuten oppvokst en voldskultur, som de tar med seg og praktiserer i Norge. De er gjerne også kraftig indoktrinert fra hjemlandet til å forakte norsk kultur og norske verdier.

En innvandringspolitikk som fører død med seg

Det er drapsmenn og –kvinner som er skyldige, men ansvaret hviler på et annet nivå. Det er lettlurte politikere som har åpnet grensene for dem. Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide er blant dem som har det politiske ansvaret for drapene. De ivrer etter å la enda flere muslimer få opphold i landet. De har intet lært. I den grad deres politiske hjerte banker, er det i første rekke for fremmede.
De ansvarlige blir aldri stilt til ansvar. Dagsrevyen intervjuet søndag kveld varaordføreren i Vadsø, men burde i stedet ha trukket Solberg, Gahr Støre og Hareide frem til mikrofonen og spurt: Ser du nå følgene av din egen politikk? Men det gjør mediene ikke. Vi har ikke lenger en kritisk presse, men maktkrypende medier.
I visse bydeler i Oslo er det nesten slik at skyting på åpen gate hører med til dagens, for ikke å si nattens orden. Karl Johans sidegater sperres av 17. mai for å hindre terror. Folk tvinges til å frykte for eget liv og egen helse. Folk må se seg over skulderen når de ferdes ute. Og verre blir det. Tallet på muslimer øker med et femsifret antall årlig. Det norske folk har ikke noe godt i vente av makthavere som viser større omsorg for inntrengere enn landets egne. Nordmenn fremmedgjøres i sitt eget land.
Spørsmålet melder seg om når nok er nok. Hvor mange flere nordmenn skal myrdes før de ansvarlige legger om politikken? Hvor mange flere ungjenter skal voldtas av inntrengere før de bestemmende myndigheter tar til vettet? Hvor mange flere norske liv skal ofres på politikernes hobbyalter før vern av det norske folk får første prioritet?
Norge fører en brutal fremmedpolitikk – brutal overfor det norske folk, vel å merke. Politikken gir blodige resultater, men makthaverne ser en annen vei.
De rigger i stedet til en politikk som vil gi enda mer av samme sorten.

Skrevet av Ragnar Larsen, tidligere redaktør for Haugesunds avis

4 tanker om “Brutal asylpolitikk med døden til følge

  1. Ja, og dette skal etniske nordmenn måtte tålerere. De som mener noe annet om innvandring er rasister og fremmedhatere, men når man må sette opp sperringer på nasjonaldagen og sette inn ekstra politiressurser for å hindre terror, da stoler ikke myndighetene på våre nye landsmenn. Forstå det den som kan.

    2
    1
  2. Har vondt av familien som sitter igjen med sorgen over tapet av sønnen, også andre etterlatte som har mistet sine kjære av samme grunn. Det er så trist å lese om all denne uprovoserte volden som skjer i samfunnet vårt i dag. Tryggheten er borte og samfunnet er endret så det er blitt rent utrivelig med denne utviklingen vi er vitne til. Det er godt å tro på Gud oppi alt, Jesus som er håpet om frelse for all mennesker.

    3
    1

Det er stengt for kommentarer.