Broder Robert i Blazing Press: “Donald Trump sviktet oss alle -han holdt alle for narr og kommer ikke igjen for USA er i oppløsning”

Broder Robert i Blazing Press, en populær kristen YouTube kanal med et omfattende backupsystem på andre plattformer, legger seg nå ut med Trump tilhengere som ennå håper at Trump vil komme tilbake og redde dagen. USA går nedenom og hjem og Trump sviktet i den kritiske timen fordi han er en del av systemet. Han omgav seg med slanger som rådgivere og konsekvensen er et land i oppløsning under Joe Biden. Trump skulle ha kjempet men omgav seg med partyløver og drukkenbolter ala Rudi Guiliani som drikker både både når han står opp, gjennom dagen og før han legger seg. “Robert legger ikke noe i mellom og sier han er villig til å gi tilbake donasjoner fra Trumpister som føler seg snurt av hva han sier i nattens livestream.

9 tanker om “Broder Robert i Blazing Press: “Donald Trump sviktet oss alle -han holdt alle for narr og kommer ikke igjen for USA er i oppløsning”

 1. New York er det bibelen beskriver som Babylon den store skjøgen : Les Johannes åpenbaring kapitel !7 og 18
  Dette betyr at den vestlige verdens dager er talte , les Valdres profetien .

  • Glem USA

   Det handler hovedsakelig ikke om dem i Bibelen. Kanskje fordi de er intet? -som jeg har skrevet lenge. Hva ser vi nå der?

   Handler ikke om Biden
   Ikke om Trump
   Ikke om fortapelse ved vaksinen.

   Les Guds Ord
   Og ikke Valdresprofetien.
   (den går enten -eller ikke, i oppfyllelse)
   ALT i Bibelen blir oppfylt.

   Og les hele Åpenb. Daniel, Esekiel, Paulus osv. ….

   Ikke et kap her og et der.

   Jesus hentet snart de kristne hjem.

  • Hva er det som plager deg Hannah ? Du virker som besatt på å tale imot meg .
   Hva vet du om at det jeg beskriver her, kan virke til at noen begynner å søke i Guds ord ? At noen lar seg advare og vende om og få del i Guds rike .

   1
   3
  • Hannah

   Bibelen er selvfølgelig best – men Gud satte inn sine tjenestegaver – for å modne sin Kropp – så de ikke blir forført i denne tiden. Og bortrykkelsen vil ikke redde oss fra å bli kvestet – og prøvd! Gud vil hente en menighet – som er ren – uten noe skitt eller rynker på seg – da må han først teste den – det er også det de 5 første seglene i åp. 6 handler om.

   Jeg tror jeg kan si med hånden på hjertet – at snart vil det skje harde prøvelser – og den som er forberedt – klarer seg bedre enn de som ikke er forberedt.

 2. De fleste vestlige land er medlem i Nato alliansen ett angrep på Babylon er ett angrep på helle aliansen, dette vet Babylons fiender.

  • Litt artig at de eneste partiene i Norge som vil melde Norge ut av NATO er SV og Rødt da.

   Også de eneste partiene på Stortinget som tydelig vil melde oss ut av EØS og er sterkt kritiske til internasjonale handelsavtaler, WTO, WEF og DAVOS.

  • Natos fiender som vil ta ut Babylon, er Russland, Kina og deres allierte, det er også denne alliansen som vil gå mot Israel, når vesten er tatt ut .
   Israel og Jerusalem er Guds øyensten, så vi vet hvordan det vil gå.

 3. Tiden som kommer vil vise hvilke syn på endetiden som stemmer, det som teller er å være reiseklar.”vi skjønner alle stykkevis”

Det er stengt for kommentarer.