Britisk dommer forbød muslimsk far og ta sønnen til kirke etter klage fra mannens ekskone

muslim-nektet-far-sonn-kirkeEn dommer forbød en muslimsk far fra å ta hans sønn til en kristen kirke etter at mannens ekskone gikk til sak mot ham.  I følge den britiske avisen Daily Mail oppdaget guttens muslimske mor at hans far og eksmann tok sønnen med til kirke og dermed trakk mor eksmannen for retten. “Etter at jeg ble skilt omfavnet det kristne samfunnet meg,” fortale faren og de har mange aktiviteter i kirken min sønn liker og derfor tok jeg også min sønn med meg til kirke. Men når guttens mor fant dette ut, gikk hun ti sak og fikk en rettslig kjennelse som forbyr at mannens sønn blir tatt med til noen kristen bygning,” skriver det kristne karismatiske nyhetsmagasinet Charisma tirsdag. 

Det britiske “Christian Legal Center’s” anser kjennelsen som en form for juridisk mobbing. Eks-kona anvender loven til å tvinge og bringe til taushet en fars rett til å avgjøre hva slags religiøse erfaringer han sønn skal få. Dette samsvarer generelt hva vi ser i det juridiske systemet, -at de er redde for å støte islam og derfor er villige til å undertrykke den kristne tro og straffer dem som praktiserer den, sa Williams. -Dette hadde ikke skjedd hvis det hadde vært motsatt vei. Dersom en kristen foreldre hadde forsøkt å hindre at den andre parten hadde tatt med deres felles barn til en Moske hadde det blitt et voldsomt ramaskrik og påstander om islamofobi,” sa Williams videre. “Dette vil bli den nye hverdagen for kristne i Eurabia etterhvert som avkristningen av Europa får fortsetter -mens islam får mer og mer politisk og kulturell makt, er Søkelys kommentar til saken fra Storbritannia.

 

3 tanker om “Britisk dommer forbød muslimsk far og ta sønnen til kirke etter klage fra mannens ekskone

  1. alhamdulillah mange Nordmenn aksepterer islam,
    Det vil bli mange mange flere Nordmenn som kommer til Islam In sha Allah,

  2. Spyr av hele islam, kan ikke fatte at vi må slite med dette faenskapet i Norge også.

    • Slapp av snart er du en av oss kjære søster In sha allah, du trenger Bare litt kunnskap, vil du vite hvem Jesus er les quranen og den gir deg veiledning, Sannheten er kommet,

Det er stengt for kommentarer.