Franklin Graham minner demonbesatte islamister om hva Fillipperbrevet 2 sier

franklin-graham2-351Franklin Graham har aldri vært kjent for å pynte på sine ord. De inderlige og effektive bønnene til denne rettferdige mannen har påvirket denne nasjonen -og denne rettferdige mannen er modig som en løve. Nå har han adressert påskemassakren i Pakistan. I følge ulike nyhetsmedium drepte en selvmordsbomber minst 73 mennesker, mest kvinner og barn, i en park i Lahore på søndag i et angrep hvor en fraksjon i det pakistanske tok på seg ansvaret. Målet for angrepet var kristne og mer enn 300 andre ble skadd i angrepet,” skriver Jennifer LeClaire i sitt innlegg på “Watchman on the Wall”

Islam har vist sitt stygge hode igjen, ved å drepe uskyldige kristne -mest kvinner og barn terror-pakistan på denne påskesøndag i Lahore, Pakistan. Disse familiene feiret vår oppstandne frelser som hadde båret våre synder på korset. Bli med i bønnefellesskapet for de hundrevis som er skadd og for dem som har mistet noen av sine kjære. Som kristne vet vi at når døden kommer til noen som har satt sin lit til Jesus Kristus som Herre og frelser, vil disse bli ført inn i Guds nærhet med vår himmelske far og vil for alltid være i hans nærhet. “Graven kan ikke holde på dem som tror. Talsmannen for den muslimske terroristgruppen sa etter det onde angrepet dette: “Dette er vårt budskap til regjeringen at vi vil fortsette med slike angrep igjen og igjen inntil Sharia lover (islamsk lovgivning) er innført i vårt land. Muslimer vil ha Sharia lover. De vil at hele verden skal bøye seg for Islam -men det vil aldri skje.    Guds Ord forteller oss at en dag skal vært kne måtte bøye seg i Jesu navn, i himmelen, på jorden og under jorden og hver tunge skal bekjenne at Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære” (Fil 2.10-11) Jeg tjener en oppstander frelser” (saken fortsetter under videoen)

Hvorfor er Graham som modig? Jo, fordi han ser en islamsk storm komme mot Amerika. Han har sterk dømmekraft og nok mot til å gå direkte i konfrontasjon med de makter og myndigheter som angriper kristne for deres ødeleggelse. Franklin Graham sier det de jennifer leclairefleste politikere, pastorer og andre nyhets-synsere nekter å si: At islam ikke er en fredens religion. Den muslimske “fred” kommer gjennom å bøye seg og underordne seg islam. Når de snakker om fred, mener de i realiteten å bøye seg for deres religion,” sier Graham. “Over hele verden har titusener av menn, kvinner og barn blitt slaktet i Allahs navn, under islams blodige flagg.” Og igjen gjentar jeg en mer inderlig oppfordring til påkallelse og bønn for Graham natt og dag. Fienden ønsker ikke noe annet enn å bringe til taushet denne Herrens modige talerør som konfronterer å skyver tilbake mørkets krefter i denne tiden,” skriver den amerikanske spaltisten Jennifer LeClaire i sitt uvanlig direkte innlegg på “Watchman on the Wall”. -Likeledes: De som har gitt seg hen til den anti-kristelige agenda raser i mot hans stemme. Kjære alle hellige. La oss prioritere å løfte frem Franklin Graham i bønn og drive åndelig krigføring i mot de krefter som angriper hans liv og tjeneste. La oss be og velsigne hans tjeneste i nasjonen -og samtidig også be for president Barack Obama,” skriver den velkjente karismatiske spaltisten, -som maner til forbønn mot den islamske demon

 

Fra Watchman on the Wall