Hvor seriøst bør man ta drapstrusler mot Donald Trump på sosiale medier?

drapstrusler-trumpFlere amerikanske tenåringer pågrepet for å ha fremsatt drapstrusler mot Donald
Trump på sosiale medier. 
For en tid tilbake publiserte Søkelys en historie om den karismatiske “profeten” Brian Carn sa at det amerikanske presidentvalget i 2016 ville ende i kaos, at Donald Trump vil forsvinne og et mulig attentat. mot en av dem som kjemper for å bli USAs neste president.  I følge Carn vil det kommende valget bli det mest forvirrende i historien og han brukte ord som -det vil bli en kule i hjertet, “Det vil bli en sjokkerende skyting av en viktig regjeringstjenestemann, -var Brians Carns budskap fra oktober 2015.

I de siste ukene etter at Donald Trump ser ut til å bli den som scorer flest delegater, har profet-carntallet på drapstrusler på sosiale medier mot Donald Trump skutt i været og bare de siste dagene er flere tenåringer arrestert for å ha kommet med drapstrusler mot Trump på sosiale medier. Samtidig legges det ut rap-videoer på ulike plattformer hvor man “rapper” fram hvordan man skal ta livet av Donald Trump -og det er ikke tvil om at hatet har funnet grobunn i det amerikanske samfunnet.  Valgkampen i USA har så langt vært både kaotisk, preget av skjellsord, løgn og tildels sammenstøt omkring Donald Trumps valgkamp. )(foto av Brian Carn) For øyeblikket er Donald Trump tett fulgt av Ted Cruz de ledende kandidater på republikansk side, og begge to er like forhatt av det politiske etablissementet og eliten i det republikanske partiet. Mange frykter at eliten i det republikanske partiet kommer til å fikse det slik at ingen av de to ledende kandidatene vil ende opp som Hillary Clinton eller Bernie Sanders motstandere, -og at etablissementet i siste liten vil trekke opp et nytt navn av hatten -som folket ikke har fått stemt over. Samtidig som den ugne og skitne maktkampen fortsetter florerer det nå med drapstrusler mot Donald Trump og amerikansk politi skal ha pågrepet flere fargede tenåringer som har kommet med direkte trusler mot Trump. Mark Dice som er en del av det såkalte “christian truther” miljøet har i de siste dagene lagt ut en rekke videoer som dokumenterer drapstrusler mot Donald Trump på sosiale medier, og dem som står bak er i følge Mark Dice “hjernevaskede slusker av det hjernedøde amerikanske Babylon.” Sjekk ut

https://www.youtube.com/watch?v=jGSfwUO0dNE

Pastor Paul Begley har ennå ikke uttalt seg for mye om drapstruslene mot Donald Trump, men tar i videoen nedenfor opp muligheten for at eliten i det republikanske partiet skal kuppe valget å sette folkets kandidat og vilje til side.

https://www.youtube.com/watch?v=hq7He2fN4h0

4 tanker om “Hvor seriøst bør man ta drapstrusler mot Donald Trump på sosiale medier?

 1. Søkelys oppfordrer ikke til drap av noen Torodd. Det er fullt akseptabelt å være kritisk til blant annet Obama uten å oppfordre til drap av ham. En vesentlig forskjell på disse drapstruslene Donald Trump blir utsatt for -enn å kritisere Obamas antikristelige politikk.

 2. Trump er ingen “viktig regjerings tjenestemann” som det sies her av denne “profeten”!

 3. Det er ingen som vil true mrs Clinton på livet! Hvorfor ?

  Jo – hun er blant GLOBALISTENE . Det er IKKE mr Trump.
  Videre har hun rosa briller ifm muslimer. Det har IKKE mr Trump.

  • “Rosa briller ifm muslimer”.
   Nei Trump har skylapper, dott i ørene og bomull i hodet! Mannen er kort og godt dum og gal, en mildt sagt farlig kombinasjon for en president i en mektig nasjon!

Det er stengt for kommentarer.