Bringer fremmed ild til norske kristne, -John Arnott besøker Norge

John Arnott, kjent som Toronto forførelsens far besøker i disse dager religiøse forsamlinger på Østlandet. Arnott som leder den religiøse organisasjonen «Catch the Fire» som sier seg å bringe en salvelse fra Gud. En salvelse som får mennesker til å falle i bakken, bjeffe som hunder og hyle som ulver.

Møtene med John Arnott er på Visjon Norge torsdag og fredag, før de fortsetter i Asker Konferansesenter, hvor Sentermenigheten i Asker har sine lokaler, på lørdag og søndag. Med andre ord vil denne religiøse forførelsen ble formidlet til norske tv seere som følger med på Jan Hanvolds kanal.

22 tanker om “Bringer fremmed ild til norske kristne, -John Arnott besøker Norge

 1. En gang lærte jeg at dette var fra Gud.

  Kjære Hanvold og dere andre. Dere har et stort ansvar. Finn ut hva Guds Ord sier om dette, og lytt til de eldste. ER det ikke snart MULIG å luke ut det gale som skjer i møtene? Svarene står jo i Guds Ord! (jeg sliter med å forstå at dette er mulig. Hanvold er jo mange ganger ydmyk)

  Paulus skriver om orden i møtene. Og HVORDAN tungetale skal brukes. Jeg har ikke lest om folk i Bibelen som faller bakover og hyler. Men de som var besatt gjorde det.

  NOEN falt, står det. Men de falt på sitt ansikt framfor sin frelser Jesus i stor ydmykhet.

  Kjære Jan Hanvold, Guds hensikt med kanalen er sikkert også å nå MINE ufrelste venner. Men de KAN ikke se på dette, hvis det blir som sist. Da mener jeg taleren DIONNY BAEZ. Man ventet leeenge med å høre Navnet Jesus da. Og jeg lurte på om han hadde med seg Bibel i det hele tatt… Det ble sagt at han var så treffsikker som profet. Han hadde lært seg noen triks…….

  10
 2. Demonene har slektstevne på Østlandet i disse dager. Ikke å undres over når selve nasjonen totalt har forkastet bibelen. her liker de seg godt. Dette er gratisbilletten fra helvete.

  Fint Hannah at du tar avstand fra slikt. Det gjorde Jesus og Paulus også i harde ordelag. Det er leflingen med de onde åndene i religion og politikk som fører til undergang for folket.

  11
  3
 3. All den religiøse galskapen som eskalerer rundt oss kommer ikke ut av det tomme intet.

  Se bare på dagens ateistiske PK-samfunn der rasjonell tro på Gud med dertil hørende normer og prinsipper er forkastet av multikulturelle utopisme-politikere som innfører den ene katastrofekulturen etter den andre.

  I tomrommet etter den trygge, rolige gudstroen oppstår et kaos som snart vil ta knekken på det tidligere vesten.

  Chesterton sa det slik: -Når folk slutter å tro på Gud, så vil de ikke tro på “nothing”, men på “anything”.

  Dette er overtydelig i dag fordi behovet i den menneskelige arketypi for å finne en mening med tilværelsen og et universelt opphav IKKE lar seg utrydde hverken av fanatisk ideologi eller ren materialisme.

  11
  2
 4. Selv om jeg er en gammel mann ; så mener jeg å huske at du med dekknavnet : ” Josef ” – kunne fortelle – for mange måneder siden – at ditt såkalte ” Harmegeddon ” ville finne sted i mai 2018. Står du fremdeles fast på dette ?

  Eller skal vi finne frem til denne uttalelsen din på denne nettsiden ? Det er jo noen dager igjen til juni måned.

  13
 5. De fleste rasjonelle mennesker ser med avsky på religiøse eksesser der stakkarer narres inn i koma-liknende tilstander – gjerne mens deres lommebøker lenses for verdier ved hjelp av tryllebrus med åndssmak.

  Mennesker som lar seg forføre av slikt er til dels stakkarer som i fortvilelse vender seg til de første og beste som hevder å kunne lindre deres smerter. Det de gjerne opplever er at onde demoner suggererer dem og henbringer dem i en tilstand der de opplever noen øyeblikks fravær av sine daglige lidelser.

  I et sunt samfunn ville andre kristne og trygge medmennesker kunnet gi mentalt og åndelig fellesskap til disse og nærmet seg Gud sammen i kontemplativ ro og bønn.

  Det skriket og skrålet mange såkalte kristne møter oppviser er ikke bare uverdig både Gud og kristne, men også uverdig det opphøyd menneskelige som skiller oss fra dyrene.

  11
  4
  • Men å svare på Ture Andersens spørsmål, DET ble for mye for deg, hva?

 6. Josef : Svar
  Står du fremdeles fast på ditt tidligere utsagn om at Harmeggedon vil finne sted i mai 2018 ?

  10
  • Hysj, hysj. La han ha fred nå. Han forbereder seg nok på å styre verden.

 7. Josef : Tør du ikke svare selv om du bruker dekknavn og jeg fremstår med fullt navn : Vil ditt ” Harmaggedon ” finne sted i mai 2018 – slik du før har hevdet ?

  11
 8. Til dere som er lesere av Søkelys : Når den stadig skrivende på Søkelys – dekknavnet Josef – blir stilt til veggs med et av sine tidligere utsagn : Så blir han ” taus som graven “. Ja , det er vel slik JV-ere holder på….

  13
  • Ture, han svarer nok på spørsmålet snart. Ja, han ble litt taus… Og det trenger han jo ikke, han kan jo ordlegge seg. Ikke fint å la være å svare. Man blir vel sånn av en grunn.

   Men han er jo så livlig! Viktig at han er her 🙂

   Tidligere innrømte han her at “det har jeg faktisk ikke tenkt på” når det var en som kommenterte at det var uhøflig gjort mot en eldre mann som deg. Fint sagt av Josef. (selv om det manglet et ord da 😉 )

   Interessant å lese mye av det du skriver. Tenkte på deg da jeg så en YouTube-video av Lisa Haven. Om Noahs Ark, CIA, ødelagte dokumenter, forsvunnet foto og flere flyvere som mener å ha sett arken el.noe.

 9. Jeg har ingen helsefaglig bakgrunn, men oppmerksomme faste lesere vet at noen av oss ble enige om at det var best ikke å hisse opp den eldre herren mer.

  Hans gjentagne intense trusler om å boycotte Søkelys og hans fiksering på enkeltpersoner ga oss ved siden av hans bisarre private åpenbaringer, en pekepinn om at det er best slik.

  Vi ønsker ham derimot alt godt for fremtiden og lar ham derfor i fred for all fremtid.

  Mvh. Josef m.fl.

  13
  15
  • Josef : Var det ikke lettere å svare på mitt spørsmål – i stedet for å angripe meg personlig :
   – står du ved ditt tidligere utsagn om at ditt definerte ” Harmaggedon ” vil finne sted i mai 2018 ?

   12
   1
  • Nå påligger vel bevisbyrden den som påstår noe. Får vi nå se om dette stemmer. Eller er det en ny “åpenbaring” fra Satan til hr. Andersen.

   8
   1
  • Josef. Jeg ber dere alle avslutte personangrep mot hverandre, forsøk å skriv vennlig til hverandre.
   Uansett om dere er uenige med hverandre eller ikke.
   Det må da gå ann å være uenig i ting uten å ende i slikt som bare skaper ubehag for dere alle.
   Mvh Kjell

   10
  • For en råtten redaktør denne nettsiden har. Her angripes denne Josef kontinuerlig med totalt udokumenterbare påstander av en åpenbart forvirret person i innlegg etter innlegg gang på gang. Og når Josef så til sist svarer mener altså redaktøren at Josef må slutte med personangrep!!! Snakk om å snu tingene på hodet. Det er ikke mye jeg er enig med verken Josef eller Jan Kåre i, men at dette er en møkkaside med Jehovagærninger og pinsetroll er i alle fall sikkert Takk for meg.

   1
   9
  • Tenk at du ikke kan svare Ture på spørsmålet….
   Stygt det du skrev… “noen av oss ble enige om å ikke hisse opp den eldre herren”
   Som om han var en stakkar.
   Og så ønske ham alt godt…. Falskt.
   Dette skal du leve videre med?

 10. Du trenger ingen helsefaglig bakgrunn , Josef , for å svare på mitt meget enkle spørsmål : Vil ditt såkalte Harmaggedon inntreffe i mai 2018 ?
  Siden du selv har fortalt oss at nettopp DU er utvalgt til å styre hele jorden sammen med 11 andre – skulle dette spørsmålet være enkelt å besvare.

  11
 11. Josef
  Vi får ta ditt utsagn på ramme alvor – når du hevder at du sammen med 11 andre skal styre hele jorden. Men da dukker det opp et nytt spørsmål : Er de andre 11 også fra Hallingdal ?

 12. Kan ikke tro at dette er noe verre enn mye annet. Man kan håndplukke enkelte ting men det er den store sammehengen som teller. Og da handler det om fravær av kristen tro. I veldig stor grad er det venstresiden i norsk politikk som har bidratt mest for å oppnå dette. I særdeleshet gjennom antikristelig undervisning i grunnskolen. Likevel skal dette nettstedet rådet leserne til å stemme AP. Vil faktisk si at det er tusen ganger værre. Det handler om årsak og konsekvens.

 13. JOHN ARNOTT PÅ VISJON NORGE

  Jeg så bare EN DEL AV møtet torsdag, og det innehold i hvert fall et fint frelses-budskap 🙂

  Kanskje er videoen over misvisende på Arnott. Men viktig for hver og en av oss og finne ut selv, når vi ser V.Norge. Ved hjelp av Guds Ord. Husker ikke Arnott så godt fra tidligere besøk, men han jeg uttalte meg om var Dionny Baez. (som må lære seg hva Guds Ord og Paulus sier om ORDEN i møtene o.a.)

  Om man ikke er enig i alt på kanalen så er det i hvert fall flott at de har litt for alle 🙂 Filadelfia Kr.sand for de som liker det, Evangeliesenteret eller Ludvig Nessa sine gudstjenester for de som vil det. Og ser man på kanalen er det jo fint av alle kristne å hjelpe til med utgiftene.

  NRK vet å ta seg betalt. (Og der er det ikke BARE søppel -som noen ganger blir sagt på Visjon Norge. Men flotte naturprogram, dokumentarer m.m. PLUSS mye søppel.) Så Hanvold, prat fint!

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.