Fornekt Jesus eller dø!

“Fornekt Jesus Kristus eller betal den høyeste pris for din tro,” var det uhyggelige budskapet islamistene fremførte da de under Ramadan i fjor gikk til angrep mot en buss kristne pilegrimer som var på vei til det koptiske St. Samuels kloster i Egypt. De to guttene, Marco og Mina, ble øyenvitner da deres egen far og andre hengitte troende ble drept på grunn av deres tro på Jesus. De to guttene ble begge vitner til hvor brutale muslimske troende kan være. Og de to guttene fikk se og høre at hver enkelt av de kristne personlig fikk servert dette valget: “Fornekte Jesus eller dø!”

Og gutten Mina forteller: De tvang pappa til å gå ut av bussen først. Så skrek terroristene at han måtte konvertere til islam. Men pappa sa nei. Så skjøt de ham. De to guttene Marco og Mina ble begge på mirakuløst vis spart. Men de er fremdeles rystet og føler daglig på frykten etter hendelsen som fant sted i fjor. Marco, den eldste av de to guttene minnes sine siste øyeblikk med deres far. “Etter at han var skutt lå han på bakken, han kunne ennå puste, men han greide ikke å si noe. Med fingrene forsøkte han å signalisere at de måtte komme seg vekk. Men vi ønsket ikke å forlate ham der han lå. Så jeg la hånden på brystet hans og snart var min klær fulle av hans blod,” kunne gutten fortelle. Den 15 mai starter Ramadan, som er en hellig måned i islam. En måned som brukes til faste og bønn. Gjennom denne måneden blir mange kristne avslørt fordi de ikke tar del i fasten eller følger oppfordringene til bønn. Og dette gjør dem sårbare og de blir lett ofre for forfølgelse og diskriminering. Det er derfor viktig at vi som kristne står sammen med troende som Marco og Mina og viser at de ikke er alene.

Vi kan vise at vi bryr oss med å hjelpe. Sjekk ut   https://secure2.convio.net/ccod/site/Donation2?idb=1642650139&df_id=9566&mfc_pref=T&9566.donation=form1&donation=form1&_ga=2.125568266.142506662.1525116216-353497723.1506812941

 

 

5 tanker om “Fornekt Jesus eller dø!

 1. Dessverre er dette hva Satan Djevelen serverer en stakkars befolkning på det nord-afrikanske kontinent. Og videre i hele Midt-Østen unntatt Israel. I de 57 muslimske landene i verden er det krig og elendighet all over.

  Tenk bare på de fantastiske flotte og vakre menneskene i eksempelvis Iran – en av verdens kulturelle vugger. Perserne var under den zoroastriske epoken fra kong Kyros verdensledende og i byene var det innlagt vann med vanntoaletter.

  Med islam er de dessverre blitt så undertrykket at mange flykter hals over hode dit de kan – fra snart alle de nevnte land.

  Kjønnslemlestelser
  Æresdrap
  Håndsavhugging
  Steining
  Barneekteskap
  Kasting fra hustak
  Brenning i jernbur
  Tvangsgifte
  Selvmordsbombing
  Syrekasting i kvinnefjes
  Pisking
  Gjengvoldtekt
  Meiing ned av fotgjengere med bil
  Drap på annerledes tenkende

  er bare litt av det disse 57 landene i konstant ufred preger nyhetene med. Det er uendelig synd på disse Guds skapninger. Men vi vet alle fellesnevneren bak begredelighetene.

  Heldigvis har Gud lovet en oppstandelse til nytt liv på jorden for mange av de som dør før Harmageddon slik artikkelen forteller om. DE MILDE SKAL ARVE JORDEN, sier Jesus. Og tiden for alt dette nærmer seg raskt. Jeg gleder meg til å hjelpe Marco og Minas foreldre på en ny og renset jord under Guds rike.

  4
  2
  • Det er heller ingen nedre grense for hvor lavt den vestlige ukultur på få år har sunket overfor barn. I vårt naboland melder Sveriges radio at eldre kvinner nå reiser inn til byene for å kjøpe sex av flyktningebarn.

   Tenke seg til at bestemødre er så gale blitt at de går løs på barn og unge. Bestemødre som tvert om skulle fremstå som en trygg grunnmur i familiene. Er ikke dette Sodoma og Gomorra så vet ikke jeg.

   https://www.frieord.no/utenriks/eldre-svenske-kvinner-kjoper-sex-av-flyktningbarn-midt-i-stockholm-sentrum/

   Etter at de fleste PK-mediene i stadig større grad har sluttet å omtale slike hendelser er det godt vi har:
   søkelys.com
   document.no
   resett.no
   ektenyheter.no
   rights.no
   Sverige:
   friatider.se
   samnytt.se

   Selvsagt kan jeg ikke innestå for politiske profiler etc. på de respektive nettavisene. Men man får alternative nyheter i en tid der befolkningene forsøkes holdt borte fra “uønskede” nyheter av Main Stream Media.

   4
   2
 2. EN UBEGRIPELIG GOD OG KJÆRLIG FAR

  Midt oppe i all denne onde verdens begredeligheter er det all grunn til å minne oss selv om hvilken vidunderlig jord Gud har gitt menneskene.

  Det er lett å sile myggen og sluke kamelene og gå glipp av alle de fantastiske velsignelsene vår uendelig kjære himmelske Far har konstruert for sine elskede jordiske barnebarn.

  Tenk bare på tidenes herligste sommervær i mai med sol, varme og jublende barn i stallen som gleder et bestefarhjerte og får takksigelser til å strømme opp til vår elskede Pappa i himmelen.

  Å få oppleve alt dette sammen med min beste venn, min elskede hustru og våre åtte nydelige barn representerer en Guds velsignelse det er vanskelig å fatte.

  Storfamilien samlet rundt grillen mens de minste leker i vannkanten – alt mens solnedgangen farver himmelen dyprød.

  Som ikke det er nok nærmer Guds inngripen seg med stormskritt selv om vi ennå ikke kjenner dagen og timen.

  Hva gjør det vel da om demonene delikaterer seg med fortapte sjeler fulle av negativisme og ondskap. Sanne kristne har han ikke. Vi er fylte med åndens frukt glede og åndelig fred. Vi skulle alle ønske disse hadde det like vidunderlig velsignet som oss, men mange lukker dessverre sine hjerter og fyller det med bitterhet.

  Men bare få skulle gå på den smale vei. Det står imidlertid ikke på Gud. Nettopp DU er invitert til evig liv på en paradisisk jord. Bli med da vel! Du har alt å vinne og INTET å tape!

  3
  2
  • Jeg må nesten få legge til: Tenk på alle de praktfulle smaksopplevelsene som smaksløkene gir oss. Gud kunne jo gitt oss en eneste “vitaminbolle” og thats it. I stedet fikk vi alt dette.

   Vi fikk dybdesyn i farver og fingre med akkurat tilstrekkelig med nervebunter så vi kan se vår elskede ektefelle dypt og drømmende inn i øynene mens fingertuppene stryker henne varsomtp over kinnet.

   Alt mens våre stereofoniske paraboler – ørene – hører de dempede tonene av Grieg, Mozart eller en kjær salme.

   Vi kan gå, gripe, hoppe, danse, løpe eller sykle til Joker’n takket være et uendelig sinnrikt muskel- og balansesystem som viser Skaperens uovertrufne mesterlighet.

   Listen er i alle sine kombinasjoner uendelig lang. Og det er fort gjort å glemme det vi har å takke vår kjærlige Skaper for. Derfor er det klokt av og til å stoppe litt opp i hverdagen og rekapitulere alt dette. Da blir det kjapt balanse i regnskapet selv i en ond, midlertidig verden.

   Og da har jeg ikke engang nevnt følelseslivet og kjærligheten…

   2
   2

Det er stengt for kommentarer.