Han var døpt som Jehovas vitne -her døpes Brian til Jesus Kristus i Faderens og Sønnen og Den Hellige Ånds navn

Et tidlige døpt Jehovas Vitne blir her døpt i Faderens og Sønnen og Den Hellige Ånds navn for å leve med Jesus Kristus

Brian var oppvokst, døpt og aktiv som Jehovas Vitne. Imidlertid kunne gav ikke troen på Jehova det tidligere vitnet den fred, lykke og frihet som bare kan finnes i Jesus Kristus. Etter at Brian begynte sin vandring med Jesus i den kristne tro, ble han utstøtt både av familien og “venner i sannheten” som er uttrykket Jehovas Vitner bruker om andre som er i Jehovas organisasjon. Imidlertid er Jehovas vitners sannheter ikke absolutte, og mange dogmer og spådommer har blitt endret under påskudd av å være “nye lys”. Da  Brian tok i mot Jesus Kristus som sin frelser, ble han i følge Vakttårnselskapets eldre skrifter endel av “svineklassen” som var skjellsordet som vitnene brukte om troende i Jesu Kristi kirke.

Etter et liv som et døpt vitne for Jehova fikk Brian sin kristne dåp den 26 april 2009. Nå, nærmere11 år senere, er Brian en brennende kristen som lever og ånder for Jesus Kristus. Her er en video fra hans kristne dåp som fant sted i Wetherfield evangeliske frikirke. Og med dette fikk Brian en ny familie og nye venner og en fornyet tro på det bibelske frelsesbudskapet. For andre Jehovas vitner er han en apostat og endel av svineklassen. For oss andre som tror på Jesus er han en broder og medvandrer på veien.

 

2 tanker om “Han var døpt som Jehovas vitne -her døpes Brian til Jesus Kristus i Faderens og Sønnen og Den Hellige Ånds navn

 1. Jehovas Vitner og assosierte retninger er like fremmed for kristenheten som islamisme og hinduisme er det og man må derfor gjøre alt man kan for å frelse Jehovas Vitner medlemmer fra deres hedenske religion.

  Det er en god kristen plikt.

  4
  1
  • Viljen

   Jer 17:23
   De ville ikke høre og vendte ikke øret til, men gjorde nakken stiv; de var ulydige og tok ikke imot lærdom.

   Vil ikke høre. Ubøyelig nakke. Tar ikke imot.

   Lyder det kjent?

   Jer 44:5
   Men de ville ikke høre og vendte ikke øret til, så de kunne vende om fra sin ondskap og holde opp med å tenne offerild for andre guder.

   Vil ikke høre. Vil ikke omvende seg. Tenner offerild i sitt indre, for et annet evangelium.

   Lyder det kjent?

   Like lite som disse ville omvende seg, like lite kan JV omvende seg.

   Vantro betyr: Vill ikke tro.

   Hva er det egentlig som hindrer dem?
   Det står i det første verset, de gjør nakken stiv. Altså stolthet.

   Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.