BREAKING NEWS.. MASSIVE WORLD CALAMITY AHEAD!!!!!! THIS IS THE BIG ONE!

Christopher Greene i Alternativ Media TV tror vi står overfor noe svært alvorlig. En prøvelse og katastrofe ligger foran oss nå. (Siste bit av videoen er reklame for gull Christopher Greene selger. Gull er noe av det sikreste man kan investere i.)

12 tanker om “BREAKING NEWS.. MASSIVE WORLD CALAMITY AHEAD!!!!!! THIS IS THE BIG ONE!

 1. ” (Siste bit av videoen er reklame for gull Christopher Greene selger……)”

  …og spør deg selv hva som er grunnen til at han lager slike “sjokkvideoer” med “Breaking news” og katastrofebeskrivelser. Kan det være for å advare eller for å tjene penger?

  Jeg mistenker at det siste er viktigst.
  Og basert på siste kommentaren fra Kjell om at “Gull er noe av det sikreste man kan investere i” begynner jeg jo å lure på om Kjell får en bit av kaka. Det ville forklart en del.

  8
  1
 2. For meg blir han her og utallige andre svært lite interessante. Det finnes SÅ mye annet man kunne hatt på et kristent nettsted…

  Vi trenger verken preppe eller ikke investere i gull, men investere tid i Ordet og være det vi er ment for -for dem rundt oss og de vi møter på vår vei. Og selvfølgelig ha litt på lur av både penger og proviant. Har vært uten strøm selv, i dagevis, og ja -krig kan komme. Men vi har intet å frykte. Gud er med. Uansett.

  7
  3
  • Det er helt sant. Det er bare det, at dette er IKKE et kristent nettsted.

   3
   2
  • Nei, den er neppe din form for forvrengte kristendom Birgir.
   Du har jo funnet deg en annen jødisk messias å dyrke: Zelensky.
   Dette er en side som løfter opp Jesus som Messias og holder fast på bibelsk kristendom.
   Din forvrengte utgave av den kristne religionen har ingen verdi Hermansen.

   2
   5
  • Gud er med ja, enten et menneske har preppet eller ikke.
   Å ha preppet gjør kanskje livet lettere under trengselstiden.
   Men hva er egentlig livet verd?
   Det er nok bedre å lide å dø og deretter komme til himmelen.

   1
   4
  • Stakkars GUTTUNGEN “randi”. Nå har HAN fått juling av pappaen sin og blitt innestengt på GUTTEROMMET igjen. Svir det vanvittig i rumpa? Det kan i alle fall ikke svi i samvittigheten, for samvittighet er noe GUTTUNGEN ikke er i besittelse av.
   Dette er det GUTTUNGEN ikke tåler:

   “Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.”
   1 Timoteus 2:1‭-‬4
   Og dette:
   “Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud. Den som setter seg opp mot øvrigheten, står Guds ordning imot. Men de som står imot, skal få sin dom. For de som styrer, er ikke til skrekk for dem som gjør godt, men for dem som gjør ondt. Vil du slippe å være redd for øvrigheten, så gjør det gode. Da skal du få ros av den. For den er Guds tjener, til gagn for deg. Men gjør du det som er ondt, da frykt! Den bærer jo ikke sverdet for ingenting. For den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det onde. Derfor er det nødvendig å underordne seg, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld. Derfor betaler dere jo også skatt, for de er Guds tjenere som nettopp tar vare på dette.”
   Romerne 13:1‭-‬6

   Med falske forklaringer av Herrens Ord ,gir GUTTUNGEN “randi” og co. et falskt bilde av ham, og avviser at kristne skal forholde seg til disse ord.

  • Stakkars Birgir Hermansen.
   Dette kommer fra en voksen mann?
   Stakkars GUTTUNGEN «randi». Nå har HAN fått juling av pappaen sin og blitt innestengt på GUTTEROMMET igjen. Svir det vanvittig i rumpa? Det kan i alle fall ikke svi i samvittigheten, for samvittighet er noe GUTTUNGEN ikke er i besittelse av.
   Dette er det GUTTUNGEN ikke tåle

   Mannfolk sier jeg,,,
   Hvilken tøffing. Først mobbing og deretter noen “passende” bibelvers som underbygger mobbingen.
   En fariseer verdig.
   Hva er galt med deg Birgir? Du har tydeligvis valgt å selge ut all respekt folk måtte ha for deg helt gratis..
   Nei, mannfolk.
   Bruker de ikke Jes-e-bel så bruker de mobbing og spott.
   Litt av et kristelig vitnesbyrd du etterlater deg Birgir..
   Not

  • Birgir. Blir du aldri ferdig med å slåss og spotte Guds folk?
   Den onde Nabals ånd lever i beste velgående i deg. Håper du en gang for kastet den på dør og blir frelst og fri i Jesu navn.
   Og Hannah: 1 Kor 15,33 Far ikke vill! Dårlig omgang forderver gode seder.

Det er stengt for kommentarer.