Steve Turley: Now We KNOW Who DESTROYED the Nord Stream Pipelines!!!

Norges deltakelse i terrorangrepet mot de russiske gassrørledningene “Nordstream I og II har fått stor oppmerksomhet i mange medier verden over. De store norske mediene som VG/Dagbladet/TV2/NRK har såvidt omtalt påstanden og da med oppslag som “elleville påstander” og lignende. Hadde påstanden vært at Putin og Mexico ble anklaget for å ha sprengt en amerikansk gassrørledning hadde det vært krigstyper og hovedoppslag i Dagsrevyen og TV2s nyheter.

Dr Steve Turley har i dag tatt opp nyheten som eksploderte i mange medier onsdag ettermiddag og kveld. Kreml reagerte torsdag på nyheten gjennom pressetalsmann Dmitry Peskov som sa at påstandene syntes å bekrefte det russerne selv har trodd-nemlig at USA og et eller flere NATO land deltok i terrorhandlingen. Peskov sa videre at Seymour Hersh grundige avsløring viser behovet at en større og grundig internasjonal granskning av hvem som stod bak terroraksjonen. Svenskene skal ha gjennomført en granskning men har valgt å nekte russerne deltakelse i etterforskningen og har også valgt å holde hemmelig resultatet av granskningen. Andre russiske ledere er langt skarpere i kommentarene og tar til orde for å definere landene som stod bak denne form for “statsterrorisme” som “terrorstater”.  I en kommentar skriver den russiske kommentatoren Sergey Savchuk at “USA med dette har oppnådd status som “terrorland”. Imidlertid er det lite trolig at USA og NATO-landene vil tillate en internasjonal granskning av hendelsen -slik Peskov tok til orde for. Derfor vil vi måtte nøye oss med amerikanske og norske benektelser. Den innflytelsesrike kinesiske avisen Global Times som assosiert med kinesiske myndigheter skriver på lederplass torsdag at “Washington skylder verden en forklaring på Nord Stream eksplosjonen.

Her er Steve Turleys vurdering

Én tanke om “Steve Turley: Now We KNOW Who DESTROYED the Nord Stream Pipelines!!!

  1. Legg merke til hvordan all presse og alle politikere i Norge og i Europa stikker hodet i sanden og er helt tause om de nye opplysningene om sabotasjen av Nordstream
    🙊🙉🙈🐵💥💥💥🙊🙉🙈🐵
    Talende taushet…

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.