BREAKING! NATO LAUNCHING MASSIVE ATTACK AGAINST RUSSIA IN WEEKS

Kveldens Redacted som begynner klokken 21: «The United States is about to launch a massive military offensive against Russian territory according to reports this morning. For de som ser nyhetsoppdateringen: Redacted har konkludert med at det egentlig er USA og NATO som er i krig med Russland i Ukraina og har derfor begynt å omtale ukrainske offensiver i krigen som «angrep fra USA og NATO». Krigen i Ukraina er en stedfortredende krig hvor NATO og USA kjemper mot Russland ved å bruke ukrainsk personell til å utkjempe krigen for dem. Redacted velger å kalle en spade en spade.

Facebook Comments

3 tanker om “BREAKING! NATO LAUNCHING MASSIVE ATTACK AGAINST RUSSIA IN WEEKS

 1. Redacted har rett. Dette er en NATO krig mot Russland. NATO og USA finansierer, styrer og er pådrivere for krigen. Amerika bestemmer når krigen er slutt.
  Zelensky er bare en marionett eller ei dukke for Amerika som gjør hva han får ordre om å gjøre.

  4
  2
  • Det er ikke en profeti i det hele tatt. Det er nyhetsrapportering. I likhet med mange andre mener Redacted at dette er en proxykrig på vegne av USA og NATO og de har derfor begynt å omtale ukrainske militære operasjoner i krigen som «amerikanske eller NATO operasjoner».
   Dette fordi det er disse land som styrer krigens gang. Som finansierer krigen, som utstyrer soldatene med våpen og ammunisjon og som dermed er direkte drivere i krigen.
   Vi har jo sett hvordan USA raskt og konsist har avvist forslag om våpenhvile og senest sa nei til den kinesiske fredsplanen. I følge Redacted er Zelensky bare en underordnet som tar ordre fra Washington og NATO og gjør som disse beordrer.

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *