Bør vi se til Russland for å få styrke til å avvise den sodomitiske ånd som fører til Guds dom?

Russland kjemper nå knallhardt for å holde tilbake den sodomitiske ånd Mens Europa og USA stadig synker dypere ned i den moralske forråtnelse som preget byene Sodoma og Gomorra rett før Guds ild utslettet de to syndige byene, kjemper Russland nå en knallhard kamp for å undertrykke og holde tilbake de krefter som prøver å besudle Russland med den sodomittiske ånd som nå preger den vestlige verden. Den sodomittiske ånd som i dag nærmest forherliges i presse og aviser, er en ånd fra avgrunnen som søker å ødelegge både ekteskapet og alt som er rent og hellig. Selv folkekirkene sier nå ja til urenheten som Bibelen omtaler som en styggedom eller vederstyggelighet

Ta et gjensyn med den russisk produserte og hardtslående videoen Sodoma -LGBT samfunnet avslørt, men først en kortfilm som introduserer den timelange videoen om Sodoma

https://www.youtube.com/watch?v=6XYKMec21e4

 

https://www.youtube.com/watch?v=3uvWkgz1XQM

25 tanker om “Bør vi se til Russland for å få styrke til å avvise den sodomitiske ånd som fører til Guds dom?

  • Snille Bella, du er blåst dersom du ikke ser eller forstår det som skrives om Sodoma og Gomorra og Herrens syn på de syndene

  • Bla opp i Bibelen og les. Historien handler om voldtekt.

   Forøvrig er ikke Russland noe godt eksempel, der det er ekstreme grupper som jakter på homofile og som skader de fysisk, filmer det og legger det ut på nettet. De har også et merkelig syn på homofili og ser ut til å tro at homofili er det samme som pedofili.

 1. Vi roser Søkelys og Kjell Andersen i deres kamp mot den sodomistiske pest og plage som herjer Norge og Russland.

  Det finnes mange kristelige velsignede filmsnutter fra Russland der det blir gjort kort prosess med sodomitter. Kristelige velsignede filmsnutter som helt sikkert gir Søkelys og Kjell Andersen stor glede.

  Vi selv gjør det klart for sodomitter vi møter om kveldene i våre kristelige velsignede rundturer på Grefsen og Kjelsås at de har like mye verdi som lopper og lus. Noe de er; lopper og lus.

  Vi ser med stor glede at Søkelys og Kjell Andersen omfavner det kristne budskap om at demokrati og menneskets frie vilje er satanistisk og sodomistisk. I Guds rike under vår president Trump, som nå – halleluja !!! – er i ferd med å avvikle demokrati og menneskets frihet. Gud hater demokrati og den sodomistiske ide om at mennesker er fri til å gjøre og si hva de vil.

  Vi går mot en stor fremtid i Guds rike der det ikke lenger finnes sodomitter og andre som ikke har Guds velbehag.

 2. Ja vi bør sannelig se til russland og følge deres eksempel, der de forfølger alle som er litt anderledes, de protestantiske kristne, jehovas vitner, asylsøkere som får umenneskelig behandling osv osv.
  Listen er lang.

 3. Norsk kristendom går i oppløsning. Grunnen er den samme som til alle tider. Og det er synd. Det er med dagens kristne som det var med fariseerne i NT. De var flinke til å peke på andres synder men var helt blinde for sine egne.

  Hvis man lever lenge nok i en slik tilstand så kan man miste evnen til å omvende seg. Man mister den åndelige bevisstheten om synd og forholder seg heller til sine egne meninger om ditt og datt. Og slike “meninger” bestemmer man stort sett over selv.

  Noen ganger har jeg prøvd å fortelle folk om forskjellen mellom deres “meninger” og det som står i Bibelen. Men det er som å stange i en murvegg. Antagelig er dette det nærmeste man kommer syndens innerste kjærne.

  De fleste kristne setter rett og slett sine egne meninger høyere enn Guds Ord. Og hvis det er noe ikke-kristne fornemmer så er det nok dette. Kristendommen har mistet sin troverdighet.

  • En annen grunn er selvsagt også Bibelens åpenbare selvmotsigelser og menneskefiendtlige leveregler. På tross av mye god humanisme og nestekjærlighet i deler av kristen kultur, taper tradisjonell kristenkonservatisme nødvendigvis mot sekulær fornuft i en verden som erobrer stadig mer kunnskap. På samme måte som Tor med hammeren ikke lenger kan forklare lyn og torden, vil Javhe og Jesus komme til kort som svar på livets mysterier. Moderne, omsorgsfulle velstandssamfunn sier heldigvis nei til kvinneundertrykkelse, slaveri, meningsløse tabuer, guddommelige straffer og religiøse maktovergrep. Vi trenger ikke komplisere tilværelsen ytterligere med klønete konstruksjoner fra en hensynsløs ørkenkdeologi.

  • Hvor finner jeg “tradisjonell kristenkonservatisme” i dag? Hva er det? Og hvor finner jeg den “sekulære fornuften”?

   “Sekulær fornuft” har aldri vært, og kan aldri bli annet enn tilfeldig sysning. Den har ingen faste referanser for rett og galt eller godt og ondt. Utrolig mange mener de har de riktige definisjonene, men knapt noen er enige. Egoismen tar altid overhånd. “Det som føles best for akkurat meg er mest riktig”. Det er dette som har styrt verdenshistorien og omfanget av kriger, undertrykkelse og elendighet har vært ganske enormt.

   Bibelsk kristendom er basert på frivillighet. I praksis gir den oss valget mellom troen på Bibelen og menneskets tro på seg selv. Og som sagt, hva menneskets tro på seg selv fører til kan historien vise oss.

   Koblingen mellom Tor med hammeren og lyn og torden beskriver bare hva folk tror de vet. Man vet ikke så mye idag heller. Man vet ikke hva hverken lyn eller elektrisitet egentlig er, ikke hva lys er, ikke “tid”, gravitasjon, sorte hull, kvantefysikkens mystiske fenomener eller tusen andre ting. Sannheten er at de bare vet veldig mye om det de ikke vet. Langt på vei kan man si at “Tor” har blitt byttet ut med nye teorier.

   Men en ting vet vi faktisk. Det finnes ikke “primitive” eller “lavtstående” former for liv. Selv den aller enkleste encellede formen for liv er helt utrolig kompleks. Og det er helt nødvendig for å kunne opprettholde et stoffskifte og for å kunne reprodusere seg selv. Alle levende celler er bygget opp av tusenvis av forskjellige proteiner. Og proteinene er bygget opp av et helt spesiellt utvalg av aminosyrer. I dag er mulig å beregne den matematiske sannynligheten for at et nødvendig utvalg av helt spesielle og ganske skjeldne mollekyler skulle blande seg sammen og tilfeldigvis bli til en levende organisme. Svaret er enkelt og greit at det aldri kunne skje.

   “Superintelligente vitenskapsfolk” innrømmer at de ikke har noen forklaringer på hva liv egentlig er, eller hvordan det oppstod. Men likevel “vet” mange av dem “helt sikkert” at ingen gud kan være designeren.

   Rent intellektuellt kan dette sammenlignes med Tor og torden. Man konluderer ut fra noe man ikke vet. Har vi kommet noe særlig lenger egentlig? Nei, antagelig ikke. Og motivet er nok som alltid. Man vil sette sine egne meninger, eller sagt på en annen måte, sine egne hjemmelagede guder over alt annet. Spesiellt over en “mulig Gud”.

 4. Det er en meget psyk og forvridd verden vi lever i. I dagens utgave av Stavanger Aftenblad står det om en jente/gutt på 17 år, som er en jente med penis: Overskriften var”Hvilken garderobe skal Sandra dusje i”?
  Forrige helg kjørte de en omfattende sak, om 2 stykker i tyveårene, den ene hadde fått skiftet kjønn, men den andre ble nektet. Jeg klarte ikke få tråden hvilket kjønn de hadde hatt eller ville være, men forsto at de ville gifte seg som homofile , når den andre operasjonen ble gjennomført. Men om de skulle bli to kvinner eller menn er uklart for meg. Jeg ble forvirret, svimmel og uvel av hele greia.

  Galskapen har ingen grenser…

  • Stakkars deg. Håper det går fint med deg som må leve i en verden hvor transseksualitet finnes. Får håpe du har et problemfritt liv og aldri har måttet oppleve bekymringer.

  • Olav Nilsen har rett. Det skjer forferdelige ting og alle syke lyster skal aksepteres. Dessverre har det “kortsluttet” i en del hoder, slik at det syke får mer og mer innpass, godt hjulpet av “eksperter” som erklærer det for normalt.

  • Gobi:

   At du ikke forstår, betyr ikke at det er sykt. Du skal heller være glad for at du tydeligvis er en av dem som ikke har slike utfordringer i livet ditt. Tenk så heldig du er. Det er noen som ikke er så heldige, og de søker hjelp. Helsevesenet hjelper de som er transseksuelle. De får psykiatrisk behandling, hormonbehadling og noen får også kirurgisk behandling. Det er en årelang prosess. Å sitte å skrive svada om slikt vitner om at du har lite kjennskap til temaet.

  • Vista Bella. Jeg trenger ikke ha inngående kjennskap til temaet, men kjennskap til Gud som kan gjenopprette alt. Du kan bli satt fri fra dette hvis du ønsker det. Slike følelser kommer ikke fra Gud, men fra den onde.

  • Ingen hemmelighet at ondskapens krefter står bak all perversitet. Helsevesenet gjør ikke akkurat tingene bedre ved å dulle med synden, så den som plages med unormale tilbøyeligheter bare blir sittende fastere i klisteret.
   Men de gode nyhetene er at JESUS KRISTUS både kan og vil utfri fra all synd.
   “Derfor, dersom noen er i Kristus, da er han en ny skapning; det gamle er borte, se, alt er blitt nytt!” 2. Kor. 5,17

   Vista Bella. Er du en transe? Åpne ditt hjerte for Jesus og han vil sette deg fri fra den djevelske forførelsen.

  • Nei, jeg er ikke transe eller transseksuell. Er du det, Mickey?

   Helsevesenet gjør mye bra, og de tar blant annet transseksualitet på alvor. Dette er mennesker som trenger hjelp, både psykiatrisk hjelp, hormonell behandling og også kirkurgisk behandling. Les deg gjerne opp om emnet, det finnes mye å lære også for deg.

 5. Det er andre som også sloss veldig hardt mot den sodomitiske ånd og som sikkert har dere i Søkelys sin fulle støtte.

  I Mosul kjemper anti-sodomitter i mot sodomittene som er støttet av USA. Søkelys støtter her sine meningsfeller i IS. Se her hvor enige IS er med dette iniativet til Søkelys:
  https://www.youtube.com/watch?v=gr7d1sTDNts

  Søkelys er sikkert helt enig med meg og mine muslimske brødre at denne sodomitten fikk som fortjent.

  Hvordan kan man renske ut sodomi og andre perversjoner i Norge ? Den type per ? Jeg har i likhet med Søkelys sine meningsfeller studert Søkelys i flere år og har alltid sett på den som en god tros og meningsfelle.
  Løsningen er å repatriere så mange fra kalifatet til Norge som mulig. Da vil alle Søkelys sine ønsker bli oppfylt. Sodomitt plagen vil bli utryddet.

  Inntil videre har Søkelys full støtte fra de av oss som gjør Grønland i Oslo til en sodomitt fri zone. http://www.dagbladet.no/nyheter/anders-24-og-michael-33-ble-overfalt-fordi-de-holdt-hender/65266942

 6. Samfunnet normalisere bruken av synd, ordet synd er ikke noe man bruker i samfunnet så ofte lengre. synd er et negativt ord som menneskene ignorerer. man tilpasser samfunnet etter syndens mønster. stjele, lyge, homofili,bryte ekteskapet å gifte seg på nytt, betyr ikke så mye lengre. Lovløshetens ånd er midt i blant oss, enno har man regler, og lover å følge i samfunnet, og det må man ha for å ha en viss kontroll på vårt samfunn i dag. men synden er det som kommer ut av mennesket, og da kommer da an på hva man putter inn i sinnet, utfra det vi ser og hører kommer det godt eller ondt ut fra vår munn eller fra våre handlinger. synden som homofili er å synde mot vårt tempel og mot Guds ord. det er forskjellen på synden når de lever i homofili forhold, ellers så er alle synder å gå mot Guds ord. Vi som formidler Guds ord må også være bevist i sin visdom som er gitt oss fra den Hellige Ånd.

 7. Den “sodomittiske aand” har de fleste “kristne” selv vert med paa aa aapne opp for. Det handler om den sosialistiske likestillingsideologien og smaa barns evne til aa identifisere sitt eget kjonn. Naar kjonnsrollene blandes i menighetene, baade utseendemessig og ellers, vil man erfare det som i psykiatrien tidligere ble beskrivet som “mangelfull kjonsidentifikasjonen”.

  Vil man “bekjempe den sodomittiske aand” kan man begynne med aa fortelle folk i menighetene hva Bibelen sier om dette. Da vil det kanskje oppstaa en ganske kort “aandskamp”, og saa blir man kastet ut.

  Jeg tror nemmlig denne synden er saa etablert i menighetene at man har passert et point of no return.

  • Mangelen på klare rollemodeller som barna kan identifisere seg med er helt sikkert et problem idag. Men det er nok et par ting til som burde nevnes også. Hvis det er mye krangling eller generellt mye dårlig stemning i et hjem vil dette også påvirke barnas utvikling i ganske stor grad. Eller kanskje til og med bremse den skjelelige utviklingen på enkelte områder. Sannsynligvis har det store omfanget av pedofili noe med dette å gjøre. Det er ikke slik at man enten er ditt eller datt. En unormal “seksuell legning” kan være både ustabil og ha flytende overganger mellom det aller meste.

   Noe annet som forsterker utfallet slike ting er lite voksenkontakt med nære familiemedlemmer. Hvis barnas rellasjoner eller sosiale omgang i all hovedsak finner sted utenfor hjemmet, som f. eks i barnehager, skoler, fotball, barne og ungdomsmiljøer, skolefritidsordninger osv, vil det som kalles “sosial arv” kunne miste hele sitt innhold. Barna vil heller adoptere normer og verdier som de finner utenfor hjemmet. Ikke vanskelig å se at dette har skjedd i veldig stort omfang.

   Avkristningen av norge er nok i all hovedsak en konsekvens av slik epplespisingen som Eva lot seg friste til. Og mange har spist veldig mange eppler. De største konsekvensene av dette har vi nok ikke sett enda.

 8. Vi lever i Lots og Noahs dager. Bibelen varsler oss om hvordan det skal bli før Jesus kommer igjen!
  Se til at vi ikke blir ført vill!
  Er kun Jesu verk på Golgata som frelser oss. Er kun det Jesus Kristus har gjort for oss som bringer oss til himmel og salighet. Jesu blod renser oss fra all synd! Ordet om korset er Guds kraft for oss som blir frelst. Evangeliet er Guds kraft til frelse.

  La ingen bedra dere. Våk og be så ingen forfører dere! Det står at den som lever i synd ikke skal arve Guds rike! La ingen bedra dere med tomme ord. Synd er synd!
  Det handler om å ta vår tilflukt til Jesus Kristus! Vi møter Gud i Ordet (Bibelen). Viktig at vi kristne blir i Ordet! Vi er ingenting i oss selv. Vi er alle fortapte syndere! Vi går fortapt uten Jesus Kristus, Guds Sønn! Det handler om å være i troen på Han. Vi blir frelst av bare nåde, ved tro! Så viktig at vi blir i Ordet (evangeliet)

  Jesus Kristus kommer snart igjen! Våk og be! Så viktig at vi er åndelig våkne i denne tid, så viktig at vi blir i Jesu formaning om å bli i Ham (Ordet)

Det er stengt for kommentarer.