Bodnariu foreldrene tildeles “Familievern prisen 2017” førstkommende torsdag

Ruth og Marius Bodnariu vil førstkommende torsdag motta Kristen Koalisjonens familievernpris for 2017

Historien om Ruth og Marius Bodnariu som ble fratatt sine fem barn i løpet av to mørke novemberdager i 2015. Saken ble først omtalt i amerikansk kristen media tidlig i desember samme år, og Søkelys var det første norskspråklige mediet som omtalte saken så tidlig som 6 desember 2015 i en nyhetssak du kan lese her.  I en artikkel datert 10/12-15 stiller Søkelys spørsmålet om hvorfor de andre kristne avisene i Norge var tause, og først den 21 desember velger Dagen og deretter Vårt Land å omtale saken

Parallelt med at de to kristne avisene i Norge omtaler saken begynner en internasjon protestbølge mot norsk barnevern å bre seg, og i en rekke land blir det avholdt store demonstrasjoner til støtte for Bodnariu familien. Etterhvert blir demonstrasjonene så omfattende at norske aviser og riksdekkende tv velger å omtale saken og de massive anti-barnevern demonstrasjonene som spredte seg til flere land både i Europa, USA og Australia. Media over hele verden omtalte saken og kritikken mot barnevernet økte i styrke. Den 15 april 2016 ble det arrangert demonstrasjoner mot Norge på 63 forskjellige steder verden over og rumenske politikere kommer til Norge for å snakke om saken. En av dem som her hjemme var svært engasjert i kampen for å få fri de fem Bodnariu barna var pastor Jan-Aage Torp i Oslokirken. I likhet med Søkelys tok Torp et klart standpunkt for Bodnariu familien, og den 8 juni 2016, ble kampen mot barnevernet kronet med suksess, da barnevernet valgte å inngå et forlik med foreldrene slik at barna kunne bli gjenforent med sine rettmessige foreldre.

Seier: Barna gjenforent

Glad familie finner sammen blant brødre og søstre blant konservative rumenske pinsevenner

Se vi forkynner dere en stor glede”, var ordene som englene sa til gjeterne på marken da Verdens Frelser, Jesus Messias var født. I dag har familien opplevd det som for dem er en stor glede. Nemlig at barna nå omsider, etter mer enn seks måneders kamp -er blitt gjenforent med sine foreldre. Og gleden er stor, også for alle oss som har kjempet for familien, bedt for familien, fastet for familien, demonstrert for familien og skrevet om familien. I dag takker vi Herren for at Han har gitt svar på bønn. At han har ydmyket arrogante barnevernsansatte og gitt full seier til alle oss som har stått med Ruth og Marius i kampen. I dag er en gledens dag, spesielt for foreldrene som nå omsider er gjenforent og sammen med sine barn! Den rumensk/norske familien som alle er konservative pinsevenner hadde tidlig funnet ut at den støtten de fikk fra den moderne norske pinsebevegelsen var lunken eller ikkeeksisterende og etter en kort stund flytter familien hjem til pappa Marius hjemland som er Romania. Hjemme i Romania og hjemme blant mer bibelske pinsevenner har familien funnet sammen, fått tid til å læge de sår norsk barnevern har påført dem og hentet ny styrke til å vandre videre med Jesus Kristus.

Familievernprisen 2017

Førstkomne torsdag vil Kristen Koalisjon Norge (KKN) tildele den hardt prøvede pinsevenn-familien “Familievern prisen for 2017”. Markeringen av dette finner sted først i Katakomben i Oslo førstkommende torsdag klokken 11, og senere klokken 19 vil det være folkefest i Drammen hos Visjon Norge hvor blant annet Anita Apelthun Sæle, Jan-Aage Torp og Finn Jarle Sæle vil medvirke. Pastor Torp står sentralt i kampen mot Norsk barnevern her hjemme og mottar stadig nødrop fra kristne familier som opplever overgrep fra norske myndigheter og barnevernet fordi de lever frimodige Jesus liv.

24 tanker om “Bodnariu foreldrene tildeles “Familievern prisen 2017” førstkommende torsdag

 1. Jeg lurer på at når der står et lille dask, hvad betyder det. Jeg mener ikke at det skal være lov at gi et lille dask. Vold i forhold til børn, hva enten det er fysisk eller psykisk, nulltoleranse, At ungerne får en kristen opdragelse og et kristent verdisett er en helt annen sak. Jeg elsker Jesus. Der står skrevet at den man elsker tufter man. Jeg vokste op med vold i familien, tror ikke på den vej i opdragelse. Ikke heller et lille dask.

  • Å tukte kan bety så mangt. Før hadde vi “tukthus”, som lignet fengsel, men ofte medførte hardt arbeid og streng disiplin.

   Tukt har ikke så mye med vold å gjøre. Skal man i dag “tukte” barn, vil det normale være å gi konsekvenser av negative handlinger. Feks husarrest, beslag av PC, null TV osv. Dette under forutsetning av at man har tydelige rammer og grenser i barneoppdragelsen.
   Å slå barn er ikke bare ulovlig, men også er også en svært dårlig måte å drive barneoppdragelse, da barnet ofte tar psykisk skade av det.

   De som mener de kan slå barn med basis i Guds Ord, er mildt sagt på teologisk ville veier!

  • Ja før hadde vi tukthus. Nå har vi Ansgar Braut og Jan Kåre Christensen.

 2. Dette fremstår som en meget, meget dårlig spøk: “familievernpris” til et ektepar som har innrømmet å ha utøvd vold mot sine barn???
  “Kristen Koallisjon Norge” er en ubetydelighet, ikke en gang registrert som en forening eller stiftelse, med meget tvilsomme og kontroversielle personer som Jan-Aage Torp og Finn Jarle Sæle i spissen.
  Sæle er en slesk type som er i tospann med kjeltringen Hanvold.

  Torp og Sæle burde skamme seg!

  Det er heldigvis nulltoleranse mot vold mot barn(også såkalt “oppdragervold”, som har vist seg å ha en svært negativ kortsiktig og langsiktig konsekvens for barn som blir utsatt for det).

  • Torp. Har offentlig sagt og skrevet at å slå barn hører med til en god og dannet oppdragelse.
   Dette Norsk/Rumenske ekteparet har selv gjort dette.
   Samt de kløp og stengte sine barn inne, at de får en pris av Jan Aage Torp og hans støttespillere er vel ikke underlig?

   Nå har denne saken mange sider.
   Dette ekteparet har nå både sluttet å slå og klype. De er to oppegående mennesker som er vel skikket for å ha egnebarn, i motsetning til ekteparet Jan Aage og Ann Christin Torp.

 3. Man er flotte foreldre når man slår barna sine. Skulle gjort det samme med andre voksne. Får man pris da?

  • Kanskje lurt og sette seg inn i denne saken før man kommenterer. Denne saken har vært så grundige belyst i media. Nå vil denne prisutdelingen foregå i direkte sending på TV Visjon Norge. Da kan du danne deg et bilde utfra det og hva denne familien har vært utsatt for. Gleder meg til sendinga. De fortjener virkelig den prisen, ikke bare de men mange som har fått fjernet barna sine på feilaktig grunnlag burde fått samme pris. Flott at noen setter fokus på hva som foregår i det offentlige rom i Norge. Her fjernet man hele barneflokken før de hadde konfrontert foreldrene. Skulle tatt seg ut om en hadde blitt beskyldt for tyveri, så hadde noen dratt hjem og fjernet alt en eide og hadde. Da lever vi ikke lenger i en rettsstat. Flott at det blir satt fokus på tullete folk som ikke evner og se skogen for bare trær. Her hadde det vært nok og tatt en samtale med foreldrene.

  • Slapp av, undertegnende har satt seg godt inn i saken. Vold mot barn er ikke noe som bør belønnes med pris. Det bør belønnes med lange fengselsstraffer. Ville disse foreldrene slått andre voksne? Er det godtatt å slå andre voksne? Selvsagt ikke. Det er rart hvorfor det å slå barn er stuerent og skal belønnes, mens man fordømmer vold generelt. Barnemishandling er noe av det mest perverse man kan gjøre, og det er det endelige beviset på at man ikke bør ha barn.

 4. Har disse anonyme “individene” som gjør barneverns ansattes liv til et helvete med voldtekts og drapstrusler også mottatt samme prisen ?
  I hele Norge blir barnevernsansatte hengt ut for de aller verste ting på nettet. Barn av barnevernsansatte blir truet med voldtekt, tortur og drap.

  Burde ikke slike anonyme terrorister også motta denne prisen ?

  • Selvfølgelig ikke akseptabelt.
   De fleste som jobber i barnevernet gjør vel så godt de kan, de tror sikkert det de gjør er riktig. Mange er unge og uten erfaring, de blir et offer selv for et system som ikke virker. Det er politikerne som lager lover og når ikke de er voksne nok eller evner og se hvor galt det kan gå når det ikke er kvalitetssikring på alle hold, ja da kan det gå veldig galt. Det finns nok maktmennesker også i disse etatene, det vet vi jo. Godt at folk står fram og at media griper fatt i disse historiene. De hadde rett de som sa at Norge er siste Sovjetstat….

 5. NarreApostel Jan Aage Torp har offentlig sagt og skrevet at å slå barn hører med til en god og dannet oppdragelse.
  Den gang han selv hadde barn vel og merke!

  Dette Norsk/Rumenske ekteparet har selv gjort dette.
  Samt de kløp og stengte sine barn inne, at de får en pris av Jan Aage Torp og hans støttespillere er vel ikke underlig?
  Etter hvert normalt menneske vil fraskrevet seg denne prisen hvis de hadde inngående kjennskap til KKP og hva de står for.

  Nå har denne saken mange sider.
  Dette ekteparet har nå både sluttet å slå og klype. De er to oppegående mennesker som er vel skikket for å ha egne barn.
  Er overbevist at denne saken hadde løst seg med et korreks og noen oppfølgende hjemmebesøk.
  Her som ellers, så evner Satan å gjøre ei fjær til ti høns.
  Dette ekteparet som alle andre trengte helt sikkert bare litt veiledning, så var alt på plass og stell i denne resurssterke og gode familien!

  • I dette tilfellet så tyder alt på at barnevernet har gjort jobben sin. Dessverre gav de etter for det massive presset, og gav barna tilbake til foreldrene altfor tidlig. Jeg tør ikke tenke på hvor mye disse barna lider.
   Å tro at de ikke har gjenopptatt sin praksis med slag, klyping, riving i ørene og innstenging er i beste fall naivt!
   Jeg sier det igjen; Jan-Aage Torp bør virkelig skamme seg.
   Og den sleske Sæle er heller ikke verdt fem sure sild; “familievernpris” til et ektepar som fysisk og mentalt mishandler barna sine??
   Og, ja, Jan Kåre, jeg har også hatt nærkontakt med barnevernet 2-3 ganger. Men jeg klarer, i motsetning til visse andre å ha et balansert og nyansert syn på dem!

  • Barnevernet slik det har fungert i Bodnariu saken viser vel at det er barnevernet som selv skulle sitte på tiltalebenken. Her som i svært mange andre saker, har barnevernet begått overtramp og overgrep mot familier, og det er litt tragisk at barnevernsansatte aldri blir stilt personlig til ansvar når de begår feil og brudd mot familien. Jeg kan forstå at folk som opplever slike overgrep faktisk kan komme med trusler mot dem som gjør det.
   Enhver god foreldre vil beskytte sine barn dersom noen forsøker å ta dem, og når man i ettertid ser hvor av barna som “barnevernet” har overtatt omsorgen for, som senere i livet har opplevd å komme under kriminalomsorgens “omsorg”, så forteller vel det hvor “god” jobb barnevern og deres fosterforeldre har gjort.

 6. At barna til barnevernansatte blir truet med voldtekt av barnevern motstandere, sier alt om disse og de anonyme som terroriserer disse og ansatte i barnevernet.

  • Tror nok ikke du vet hvilken påkjenning det er å bli fratatt dine barn det er.
   Da gjør en alt, selv det som ikke er helt etter Norsk lov.
   Det er de som jobber i BV som er stort sett overgriperne her, ikke motsatt!
   Dette må du erfare selv før du får peiling på det!

   Denne saken i med dette Norsk/Rumenske ekteparet kunne vært løst åpenbart ved en samtale og to, og noen hjemmebesøk.
   De slo og kløp barna sine, det var ikke bra.
   Men at BV fratok de barna sine er helt hinsides!
   Som regel for normale og fungerende mennesker så er det nok med litt veiledning, da tar de hinta!
   Disse foreldrene slo før, det gjør de ikke nå!
   De kløp før, det gjør de ikke nå!
   De stengte barna inne, det gjør de ikke nå!
   Hvorfor?
   Svaret sier seg selv, de tok hintene med en gang!

  • Hva så om det er en påkjenning å miste sine barn? Som man reder ligger man. Slår man barna sine fortjener med å miste dem. Man viser at man ikke evner å ta vare på barna sine. Ingen sympati med barnemishandlere. De burde råtne på staur. At du forherliger barnemishandler forteller mye om ditt syn på barn.

 7. Vel, Kjell; vi får være enige om å være uenige. Jeg mener at det er 100 % ugreit å utøve vold mot barn, men konstaterer at du er uenig. Og Torp og Sæle går enda lenger, de mener ikke bare at volden er ok. men mener sågar at barnemishandlerne skal hedres?

  • Braut. Hva er vold i dine øyne? Ta ett tilfelle hjemme. Storesøster som er 6 er sint på lillejenta og slår henne i hodet med ei tåteflaske. Så griper mor inn og rister i 6 åringen som så tar tak i håret til lillejenta og drar hardt. Mor roper stopp, men jenta river så ennå hardere i lillejenta. For å sette en stopper tar mor så tak i øret til jenta og drar henne bort fra den minste. Er denne ørefiken vold i dine øyne og grunn til at barnevernet skal gripe inn?
   Etter mitt syn gjorde mor rett. Storejenta hadde bare lugget veslejenta ennå mer og skade kunne skjedd.
   Vi kjenner ikke situasjonen i Bodnariu familien

 8. Sir Haugen; det er faktisk fullt mulig å skille de to jentene, uten å dra den ene etter øret, slik du beskriver!? (og å dra i øret er ikke det samme som en ørefik, selv om begge deler er ugreit).
  Det virker som om det er noen her som trenger et lynkurs i barneoppdragelse.
  Det rumenske ekteparet har innrømmet å ha slått, revet i ørene og stengt dem inne! Det er både fysisk og mental mishandling, straffbart og moralsk/kristent forkastelig.

  Torp og Sæle skulle jeg virkelig kunnet tenke meg å hatt en prat med! Hylle vold mot små barn???? Ikke rart at Torps barn har vendt seg fra ham, og Sæles barn er på det moralske skråplanet.

  • Helt uenig med deg Braut. Det er ikke alltid lett å løse en slik situasjon som Siri Haugen beskriver. Å gi en ørefik er selvfølgelig ikke noe jeg vil definere som vold, men jeg vil selvfølgelig oppfordre til å forsøke andre midler. Men jeg kan forstå at en stresset mor kan reagerer slikt, og det burde ikke være straffbart. Når det gjelder hva Bodnariu har gjort og ikke gjort -så snakkes det om forsiktig eller svært milde klaps som verken kan kalles mishandling eller straffbart. Når slikt omtales som straffbart og forkastelig, er nok det en tanke som er fjernt fra Skriftens ord.
   Kristne verden over bare himler med øynene over tåpelige norske regler omkring dette. Mild fysisk avstraffelse har medvirket til å redde tusenvis av unger fra å komme på skråplanet, og desverre er det slik at sosialistisk norsk oppdragelse ser ut til å være den største fienden mot barnas beste. Det er nok å besøke barnevernsbarn som har endt i rus, fengsel og dypt mørke på grunn av “omsorgen” fra barnevernet. For mange som har vært under barnevernets “omsorg” har endt inn under “omsorgen” til kriminalomsorgen. Vel Ansgar.. I dette synet tror jeg nok at Torp og Sæle står lang nærmere det som er evangelikale kristnes syn internasjonalt enn det du gjør.

 9. Jeg takker Herren for denne familien. Søkelys skal ha en stor takk fordi du løftet frem denne historien slik at den ble kjent av Guds folk i Norge. Også takk til Jan Aage Torp som har vist seg som en sann Herrens tjener når det gjelder det å hjelpe familier som har problemer med barnevernet.
  Må Gud velsigne Ruth og Marius og barna.
  Og må Herren refse kristne som står på feil side i konflikten om barna. Barna er Guds gave og det Satan gjør gjennom barnevernet er faktisk å gå i mot Guds ordning. Det finnes tilfeller i Norge hvor barna til troende er blitt plassert i hjem til likekjønnede, og så langt er ugudeligheten kommet i Norge.

 10. Å gi dette ekteparet en “familievernpris”, er like provoserende som at Kim Jung-Un skulle få Nobels Fredspris!

Det er stengt for kommentarer.