Sju drept og 48 skadd i terrorangrepet i London -Donald Trump vil ha innreiseforbud for muslimer

“Dette er for Allah” skal terroristene ha ropt Storbritannia er igjen rammet av terror og sju skal være drept og  nærmere 50 skadd, flere alvorlig og livstruende. I tillegg skal tre terrorister være skutt og drept. Alle terroristene skal ha vært muslimer og president Donald Trump krever muslimforbud etter det siste angrepet i London. Både Storbritannia, USA og etthvert europeisk land kunne ha nytte av et innreiseforbud, slik Donald Trump nå krever. Angrepet som foreløpig har krevd sju liv skjedde sent lørdag kveld i London. 

I rundt 80 kilometer i timen kom en hvit varebil kjørende på London Bridge klokken 23.10 norsk tid lørdag kveld. Flere fotgjengere ble kjørt ned. Varebilen var på vei fra sentrum mot sørsiden av elva. Ifølge øyevitner skal gjerningmenn deretter ha gått ut av bilen, med store kniver i hendene, og knivstukket flere mennesker. Så, rundt en time senere, skal en eller flere gjerningsmenn ha tatt seg inn på en restaurant på Borough Market og knivstukket en mann i halsen og en annen i magen. Tilstanden til de to er ukjent. – På dette tidspunktet mener vi at seks personer er døde i tillegg til de tre angriperne skutt og drept av politiet, sier visepolitimester Mark Rowley, som også er leder for det britiske antiterrorpolitiet. De tre mannlige mistenkte ble skutt og drept av politiet innen åtte minutter fra den første meldingen om angrepene. Her snakker pastor Paul Begley om angrepet.

Facebook Comments

8 tanker om “Sju drept og 48 skadd i terrorangrepet i London -Donald Trump vil ha innreiseforbud for muslimer

 1. Vi får ofte høre at det å lide martyrdøden for en muslim betyr at man
  vil bli “premiert” med 72 jomfruer i himmelen (eller iparadis). Dette er nevnt
  i det som kalles Hadith, dvs fortellinger om profeten Mohammed, hva han sa, gjorde eller samtykket til.

  “Islamske lærde” har skrevet mye om hvordan disse jomfruene vil være, og
  hva de vil gjøre for den som kommer til himmelen.
  Et eksempel:

  “The sensual pleasures are graphically elaborated by Al-Suyuti (died
  1505), Koranic commentator and polymath. He wrote: “Each time we sleep
  with a houri we find her virgin. Besides, the penis of the Elected
  never softens. The erection is eternal; the sensation that you feel
  each time you make love is utterly delicious and out of this world and
  were you to experience it in this world you would faint. Each chosen
  one [ie Muslim] will marry seventy [sic] houris, besides the women he
  married on earth, and all will have appetising vaginas.”

  Når skal dagens imamer tilbakevise dette absurde tøvet om jomfruene?
  Hvis læren medvirker til at islamske menn begår terror, er det virkelig på tide
  at “de lærde” kommer på banen.
  Eller kanskje “de lærde” selv tror på Mohammeds syke uttalelse??

  • Det er helt klart at imanene over hele europa har et ansvar her. Og det er vel det som Theresa May, og etterhvert Erna Solberg, la vekt på i sin enough is enough tale.

   Her kommer det utvilsomt de endringer som du selv har skissert.

 2. Med den “logikken”, Kjell, så kan jo alle land få utstyre seg med atomvåpen?
  Tydelig at du har latt deg inspirere av NRAs enfoldige argumentasjon ..

 3. Kjell lider av hukommelsesvikt.

  For noen veldig få år siden, var det protestantiske kristne der jeg bor som drepte mennesker for fote og i navnet til den protestantiske retning av den kristne tro.
  Mener Kjell at Norge og USA skal ha innreiseforbud mot protestantiske kristne ? Bare for å nevne at Anders Behring Breivk kom fra den kristne retning selv om han, jfr seg selv, til slutt var noe annet. Men han kom fra den kristne retning og er god nok grunn, jfr Søkelys og Paul Begley, til å forby innvandring av protestanter. For som Kjell så mesterlig har sagt det om slik innvandring.. “Kanhende et innreiseforbud kan hjelpe inntil man har fått på plass systemer som gjør at man er sikker på å ikke slippe inn radikale elementer.”

  Selvsagt er jeg ikke for innreiseforbud mot kristne protestanter og muslimer. Begge to retninger har i sin mainstream et budskap der det å ta liv er dødssynd. Kun radikale protestanter og muslimer blir til terrorister og mordere.

  Ja, jeg tar avstand fra muslimsk terror på britisk jord like mye som jeg tar avstand fra katolsk og protestantisk terror. Jeg skriver disse linjene 20 meter fra et sted hvor en protestantisk KRISTEN terrorist brutalt myrdet tre mennesker.

  Men det som er fine med oss briter og irer er at vi heller ser at det her er enkeltmennesker og deres perverse avart av en religion som dreper. Ikke en hel religion. Det er derfor vi, i motsetning til Norge, ikke tok del i Holocaust og det er derfor vi ikke vil utsette en hel religion og en hel folkegruppe for forfølgelse.

  Ellers viser jeg til Manchester konserten i kveld og til de meget tøffe tiltakene som kommer mot de blasfemiske, blasfemiske mot den islamske lære, menn og kvinner som helt i mot islam myrder andre mennesker. Det må selvjustis til og ikke lukkede øyer. Og dette kommer.

  Vi straffer ikke massene for det som enkelte mennesker gjør. Selv ikke Donald Trump gjør det. Noe som er grunnen til at Søkelys fremdeles er på nett etter 25-07.

  • … og jeg mener selvsagt ikke at det var noen enkeltjøder som gjorde noe galt from fremprovoserte Holocaust. Dog var og er dette fremdeles endel protestantiske kristne som mener at Marx, Trotsky, Rotschild og lignende personers “forbrytelser” rettferdiggjorde Holocaust.
   Noe jeg selvsagt tar avstand fra. Men det er en meget kort reise fra retorikken til Søkelys til en lignende tragedie.

 4. “god dag mann økseskaft”.
  Etter 9/11, har knape 100 mennesker blitt drept av terror på amerikansk jord, mens ca 150.000 har blitt drept av skytevåpen!

  Hm…kanskje en ide å gjøre noe med tilgangen på våpen?

  • Ansgar. La oss se litt på realitetene. Skytevåpen dreper ingen, og for å skyte trenges det en som trekker av. Det vi ser nå under terrorangrepene i Europa, er at skytevåpen kan være underordnet, for å gjennomføre et drepende terrorangrep trenges ikke annet enn en lastebil, buss, varebil eller personbil. Det er mennesket som dreper, ikke skytevåpenet. Når Donald Trump vil ha innreiseforbud for muslimer, så er det vel for å forhindre at USA kommer i samme situasjon som Europa. Med titusener på titusener av muslimer man ikke helt vet hva er. Kanhende et innreiseforbud kan hjelpe inntil man har fått på plass systemer som gjør at man er sikker på å ikke slippe inn radikale elementer.

  • Kjell skrev “Ansgar. La oss se litt på realitetene. Skytevåpen dreper ingen, og for å skyte trenges det en som trekker av.”

   Så hvorfor er du da ikke for fri flyt av alkohol, Kjell ? Du mener som konsekvens at opphevelse av vinmonopolet og mye lavere priser ikke vil medføre mer alkohol relatert sosial nød, drap, voldtekter, alkoholisme etc etc fordi det ikke er alkoholen som dreper.

   Jeg er faktisk endel enig med deg her hvis du mener dette, Kjell. Noe du selvsagt mener da du er konsekvendt i det du mener. Som med våpen, som med alkohol.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *