Etter terrorangrepet i London: Tid for oppgjør med islam?

Nok en gang er en europeisk storby rammet av terror, og nok en gang må mødre, fedre eller barn ta farvel med noen av sine som falt som ofre for islamsk jihad mot den vestlige verden- Den britiske statsministeren Theresa May ble oppfattet som tydelig i sin “nå er det nok tale” etter angrepet, men løsningene hun angir -vil ikke bidra til å stanse muslimenes jihadisme mot den euopeiske sivilbefolkningen. Den terror som staten Israel har måtte leve med i mange tiår har nå også kommet til oss, og tafatte europeiske politikere har ikke gutts nok til å gjøre det som skal til. Paul Joseph Watson i Infowars er blant dem som oppfordrer til helt andre og mer effektive tiltak.

Også president Trump vil ha tøffere tiltak for å beskytte befolkningen mot terror. I en melding på twitter skriver president Trump dette: “We must stop being politically correct and get down to the business of security for our people. If we don’t get smart it will only get worse.” Ikke vanskelig å være enig i Donald Trump her

16 tanker om “Etter terrorangrepet i London: Tid for oppgjør med islam?

 1. Kun barbarere vil at en hel folkegruppe skal straffes for de ugjerninger noen få individer gjør. Disse individene har gått i mot det islam står for. I et sivilisert samfunn straffer man kun de som begår terror og sympatiserer med dem. Og det oppgjøret kommer.

  Men man straffer ikke en hel folkegruppe for en terrorist aksjon som de er uenig i og som de tar avstand fra. Man gjør seg selv ikke til umenneskelige barbarere (slik som du selv foreslår).

  Og i motsetning til deg ser jeg heller ingen grunn til å straffe folk som er i mot abort, i mot alkohol, i mot narkotika, i mot skilsmisse og gjengifte, i mot forskning på kunstig liv, i mot en løsluppen seksualmoral, som er i mot en homoseksuell livsstil, i mot et ateistisk liberalt samfunn, i mot sosialisme og i mot et gudløst samfunn der religion blir strengt regulert av en ateistisk stat.
  Man er da sivilisert, Kjell.

 2. Islam er sverdets religion. Det har det alltid vært og alltid kommer til å bli.
  Hadde det ikke vært for den falske religionen islam som har som mål å overta hele verden, så hadde vi ikke opplevd alt dette forferdelige som skjer i vår tid.
  Jeg støtter deg Kjell.

 3. Jeg har ikke lest Koranen, men det sies at denne boken oppfordrer, på flere steder , muslimer til å drepe oss ” vantro “. Muhammed drap jo jøder i fleng.
  Således kan man slå fast at disse jihadistene bare følger oppskriften fra Muhammed og Koranen.
  Hva skal Storbritannia så gjøre ? I tidligere tider sendte de notorisk kriminelle til en svær øy langt borte – for å bli kvitt dem ( Australia ). Slike store og folketomme øyer fins ikke lenger.
  Jeg tror terrorhandlingene bare vil øke i den vestlige verden. Satan skal jo bli mer og mer desperat fordi han skjønner at endetiden er kommet. Muslimene har jo som målsetting å overta hele jorden og innføre sharia-lovene sine over alt.
  Skulle man ha stoppet slike terrorhandlinger, måtte man gjøre som Island har gjort : Ikke ta imot innvandrere i det hele. Men noen har kommet dit likevel ; fordi islandske menn har giftet seg med utlendinger.
  Norge har et helt elendig forsvar. Om disse terroristene melder seg inn i skytterlag her i Norge, og får lovlig tilgang på våpen – så er hele vår nasjon i fare.
  Jeg har lest at dette er i ferd med å skje…..

 4. Nå er det slik at det er mange sønner av Abraham som ikke er muslimer, men det er ca. 1.3 milliarder muslimer på kloden.

  Og hver eneste muslim er muslim dvs. mennesker som trur og lever etter koranen, og i koranen er det 123 vers som beskriver mord og drap på ikketroende.

  Ikketroende er definert som alle som ikke trur koranen på rett måte eks. sjiamuslimer eller sunnimuslimer «avhengig av ståsted», katolikker, hinduer, jøder, buddhter, sikhister, kristne osv. dvs resten av klodens befolkning.

  Så man kan se at det er ikke «bare noen få individer» nei.

  Metodene til muslimene er som følger: sprenge, henge, halshugge, skyte, brenne, drukne, steine dvs. drepe på mange uhyggelige måter som de som følger koranen er kjent for.

  Man kan aldri stole på det en muslim sier, for det er velkjent med bruken av taqiyah.

  Hvis noen lurer på hva taqiyah er så les denne linken
  http://balder.org/Popups/Taqiyah.php

  En eller annen klok mann sa det slik: «Hvis du skal høre sannheten fra en muslim, så må du være flue på veggen når bare mennene samles for å snakke, uten en kvinne tilstede».

  Mvh RJ

 5. Det er ikke enkelt å forstå, hva man skal tro om all denne terroren?

  Kan det det være stats sponset terror? Falsk flagg? For å få gjennonført NWO(New World Order) av globalistene, Agenda 21 og Agenda 30?

  Skremmende info:

  “THIS INTERVIEW WAS RECORDED 2 DAYS BEFORE THE LONDON BRIDGE ATTACK ”

  https://www.youtube.com/watch?v=fNntN-RbAfw

 6. Går du inn på den seriøse nettsiden aldrimer.no , vil du se at det blir hevdet at personer med bakgrunn fra Forsvaret; skal ha opprettet en militsgruppe i Norge. Årsaken til dette er at disse folkene IKKE stoler på at våre myndigheter er i stand til å beskytte oss borgere ved krise eller krig.( Dette er en straffbar handling.)

  I stille stunder har jeg tenkt følgende :
  .Om noen av oss ex-offiserer her i Nordhordland hadde kommet sammen, og opprettet en styrke på en infanteribataljon ( ca 800 mann ), meldt oss inn i skytterlag, fått tilgang på våpen, fått med et par skytebaser og derav tilgang på sprengstoff, fått med noen dyktige datafolk ( hackere ); kunne denne styrken overtatt makten i Norge plutselig, således :
  – kutte all strømforsyning i landet
  – nøytralisere både TV og radiosenderne samt internett
  – sprenge Forsvarets våpen / ammunisjonslager
  – ta kontroll over Storting og regjering

  Om det ligger en halv brigade i Troms innland – spiller det ingen rolle i denne sammenheng – heller ikke Telemark bataljon på Østlandet ( de har sendt styrker til Baltikum på ca 200 soldater nylig ).
  Dette er bare tanker fra en gammel mann på 75 år og som er glad i vårt gode Fedreland. Verre er det om virkelige fiender av vårt levesett og vår religion prøver å ta makten i landet. Da vil våre politikere oppdage feilen ved å redusere Hæren fra 13 brigader til 1/2 ( en halv ). Folk flest er ikke klar over hvor elendig det egentlig står til med vårt forsvar.

  • Jeg tror ikke at du noensinne har bodd i Norge, Ture Andersen.
   For Norge er ikke bare de geografiske grensene. Norge er det som menneskene i Norge har gjort og gjør Norge til. Så dine statskupp planer blir i en stat og land som du ikke kjenner og som du ikke tilhører.

   Dette skriver jeg etter å ha lest endel av det du skriver i og spesielt utenfor Søkelys.

   Jeg har allerede ringt min lensmann som har kopi av ditt innlegg. Min lensmann har ringt PST for en risikovurdering av deg og dine tanker.

   Hvis du er en tusseladd som bare tenker tusseladd tanker, hører du ingenting fra dem. Hvis du blir tatt for å være en alvorlig mann, har du kanskje politiet allerede i din stue eller får et besøk i morgen. Ikke vet jeg hvordan man vurderer deg. Men jeg har gjort min plikt mot terrorisme ved å anmelde deg.

  • Jeg tror nok Ture Andersen kan ta din anmeldelse med stor ro. Jeg kan ikke se at Ture har skrevet eller uttrykt noe som gir deg grunn til å skrive slikt.

 7. Til vitende :
  Du hevder at du har kontaktet din lensmann og politianmeldt meg. Ja, det har du selvsagt full rett til å gjøre. Apropos lensmenn : Jeg har hatt som mitt arbeid i nærmere 10 år å samarbeide med samtlige lensmenn i tre av våre Vestlandsfylker ( Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Hordaland ). Jeg har innkalt disse lensmenn til svært mange møter opp gjennom årene – og har også hatt dem på kurs på høyfjellshotell på Østlandet – der jeg har vært kursleder.
  Kan hende kjenner jeg godt lensmannen du har ringt ? Du burde ha mot nok til å bruke ditt fulle navn – i stedet for dekknavn.

  Ture Andersen

 8. Takk for at sokelys tar opp en såpass kontroversiell sak. Det er vonde krefter i vårt samfunn som gjør alt for å bringe oss til taushet – inklusive anmeldelser for våre meninger. Disse personene må ikke vinne fram og innføre meningsmonopol med sine trugsmål.
  Vi er en kristen nasjon som ennå ikke er underlagt muslimenes forferdelige velde.

  Ture Andersen

 9. Ettersom dette jo er et kristent forum, går det jo an og si det.
  I Bibelen står det at dersom ikke Herren våker byen, så våker vekteren forgjeves.
  Det er mye frykt i folket og ikke så underlig. Norge har vært et kristent land.
  I sin tid bygd på Guds Ord. Vi har hatt det veldig trygt og godt.
  Men så endret vi grunnloven. Dermed la vi til rette for og inviterte inn mange fremmede guder og erklærte at landet ikke lenger er et kristent land.
  Noen år siden nå, nå høster vi fruktene av det. Tenk bare på hva ungene lærer nå.
  Vi har ikke skjønt at Guds bud er våre venner. Alt det rare vi ser nå er bare symptomer på hvor galt det er blitt.
  Men i Guds Ord står det at hvis vi igjen vender om og ber Herren om tilgivelse så vil han igjen lege landet. Det er virkelig det vi trenger nå. Ingen politiske partier kan redde landet nå. Bare sann omvendelse og bønn til Gud. Han gjengjelder oss ikke etter våre misgjerninger, men etter sin miskunnhet, nåde og barmhjertighet.
  Alle mennesker trenger Jesus.

Det er stengt for kommentarer.