Bodnariu foreldrene snakker ut på rumensk TV om deres opplevelser med norsk barnevern

ruth-marius-bodnariuSamtidig som historien om “glassjenta” avdekker alvorlige svikt i det norske barnevernet forteller nå Marius og Ruth Bodnariu at ingen kan elske sine barn slik de gjør til rumensk TV. I et 50 minutter langt tv program som ble sendt forteller barnas foreldre åpenhjertig om sine erfaringer med norsk barnevern. Saken omkring Bodnariu familien er så stor i Romania at TV stasjonen TV R fredag valgte å fjerne filmen “Mannen på Ritz” fra sitt sendeskjema og i stedet sende det 50 minutter lange intervjuet med Ruth og Marius Bodnariu som er en av flere familier som har fått oppleve det norske barnevernets kyniske behandling av familier som kommer i barnevernets søkelys. (foto You Tube)

Samtidig som denne saken fortsetter å vekke oppsikt verden over, avdekkes en ny stygg barnevernssak i en rekke media. Historien om glassjenta som ble publisert i Stavanger Aftenblad skal i følge Fædrelandsvennen ha blitt forsøkt stoppet av barneverns-selskapet  Aleris. Ida (17) og hennes advokat reagerer sterkt på at Aleris forsøkte å stanse Stavanger Aftenblads barnevernsdokumentar “Glassjenta” som avdekker en stygg og mørk side med norsk barnevern. Historien om “Glassjenta kan leses her (betalingstjeneste 1 kr for ei uke) I video klippet nedenfor forteller mor og far Bodnariu (kan ses med engelsk tekst) at ingen kan elske sine fem barn som de, og håpløsheten foreldrene nå opplever er til å ta og føle på. Det er på tide at norske kristne engasjerer seg for denne familien. Samtidig er det også opprettet en egen nettside som i tillegg til Facebooksiden vil gi jevnlige oppdateringer om denne pinefulle saken for norsk barnevern. Sjekk ut siden her: http://www.bodnariufamily.org/

 

4 tanker om “Bodnariu foreldrene snakker ut på rumensk TV om deres opplevelser med norsk barnevern

 1. Jeg er fortsatt i sjokk og dypt rystet over det Barnevernet har gjort ovenfor familien Bodnariu! Og jeg er like rystet over Barnevernansatte og sympatører sine iskalde, ja, umenneskelige holdninger!

  Da jeg blogget om saken på Verdidebatt der jeg skrev “Stille Tårer”, ble jeg møtt av en nordisk kulde som jeg aldri har sett maken til. Jeg ble utskjelt for mitt “føleri” og ble bedt om å koble ut mitt “føleri”…….

  Da jeg tenkte på dette idag, kom jeg til å tenke på noe av det Jesus sa om endetiden like før Jesus kommer igjen. I Mattheus 24 v 12 står;

  “Og fordi lovløsheten tar overhånd skal kjærligheten bli kald hos de fleste”.

  Det er utrolig å se hvordan kjærligheten er blitt kald hos de man ikke skulle forventet det….. Og lovløsheten finner man også……

  Selv om resultatene på legeundersøkelsene som alle fem barna i familien Bodnariu gjennomførte beviste at alt var bra og ingen av dem hadde blitt utsatt for noen som helst form av vold ble ikke barna gitt tilbake til sine foreldre. Dette er helt ubegripelig for meg! Det er noe som skriker inni meg og sier at dette er urettferdig og forferdelig galt!
  Nei!!! Jeg greier ikke å koble ut mine følelser! Jeg er et menneske og ikke en robot!

  Ruth Bodnariu skrev en veldig flott artikkel etter å ha jobbet frivillig med gatebarn i Romania. Hun skrev at kjærlighet er det viktigste i møte med mennesker som skader seg selv. Jeg beundrer Ruth! Hun har forstått det!! Og jeg er overbevist om at dette ikke bare er tomme ord! Ruth og Marius elsker sine barn og vil dem bare det beste. Ja, det er helt sant det Ruth og Marius sier;Det er ingen andre som kan elske barna sine slik de kan elske dem!!

  Jeg håper og ber om at Barnevernet kan koble inn både hjertet og hodet og levere barna tilbake dit de hører hjemme; hjemme hos mamma og pappa!

  • Nordisk kulde, er det jeg tror har gjort at det nå ropes et “ikabod” over kristen-Norge. Det er vanskelig å få kristne engasjert i denne saken, og det er vanskelig å få kristne til å yte en hjelpende hånd til kreftsyke John som jeg skrev om her:
   https://www.sokelys.com/?p=14342

   Vi har mange rettroende og A4 i Norge, vi har mange kjølige som ikke har tanker for annet enn seg selv og sitt.
   Nå har jeg fulgt sutringen fra mange etter at de mistet TV Norge så forstår jeg å stor makt materialismen har på nordmenn, inklusiv kristne.
   Vi må våkne for vi er blitt som Laodikea. Rike, lunkne, ufølsomme.

 2. Frihet – også for barn
  Historien om den glass-spisende jenta er et eksempel hvordan en tenåringsjente blir totalt ødelagt etter å ha blitt barnevernsplassert med tvang. Hun er en av mange, men ukjent antall norske ungdommer som i årenes løp har havnet i rus og kriminalitet etter barnevernets «behandling». Barnevernloven, §24 gir hjemmel for å flytte et barn/ungdom som har utviklet langvarig og alvorlig kriminalitet. Men barnevernsloven tillater også å tvangsflytte barn/ungdom mot deres vilje, selv om de ikke har begått noen kriminell handling. Dette var tilfellet for «Ida» som ikke hadde utviklet noe kriminell adferd før de tvangsflyttet henne. Først etter barnevernet overtok «omsorgen» utviklet hun store adferds-forstyrrelser
  Dersom frihetsberøvelse av barn hadde vært ulovlig, ville førstgangsplasseringen av Ida ikke vært mulig. Da kunne den barbariske «glass-jente»-saken vært unngått. Derfor detter forslag til lovendring:
  « Forbud mot frihetsberøvelse av barn — En mindreårig som ikke er dømt for en kriminell handling kan ikke utsettes for frihetsberøvelse. Den tjenestemann som mot et barns vilje ved innesperring, bortføring, tvangsplassering eller på annen måte fratar et barn friheten, straffes med bot eller fengsel inntil 3 år.“
  Grunnloven og menneskerettighetene beskytter voksne personer mot krenkelse av den personlige frihet. Det er på tide at barn og ungdom også får samme rettsbeskyttelse.

 3. sokelys skrev:
  Vi må våkne for vi er blitt som Laodikea. Rike, lunkne, ufølsomme.

  Ja, men for a vekke folk opp tror jeg man ma fokusere pa arsakene og ikke symptomene. Dette er to veldig forskjellige ting.

Det er stengt for kommentarer.