Portland, Seattle og San Francisco er de mest gudløse byene i USA -Obamas parti styrer USA inn i gudløshet

gudløsDen økende avkristningen av det amerikanske samfunnet gjør at gudstroen i en rekke amerikanske storbyer er kraftig på hell. I følge en undersøkelse basert på 50 000 spurte er Portland, Oregon,  Seattle og San Francisco de tre mest gudløse byene i USA, heter det i en undersøkelse utført av Public Religion Research Institute’s American Values Atlas. Hele 42 prosent av befolkningen i Portland finner religion totalt irrelevant, mens 33 prosent av befolkningen i Seattle og San Francisco sier det samme. På fjerde og femte plass på denne listen finner vi byer som Denver og Phoenix hvor henholdsvis 32 og 26 prosent finner religion uinteressant. På den neste plassene finner vi Tampa-St Petersburg og Los Angeles, Detroit, Colombia og Boston hvor 24 prosent sier de finner religion irrelevant og noe som ikke affekterer deres hverdag.Etter snart 8 år med Obama har USA blitt stadig mer gudløst selv om et flertall av gudløs-usa-byeramerikanerne ennå fastholder en eller annen religiøs gudstro. Bildet nedenfor er en oversikt over USAs 14 mest gudløse byer i følge undersøkelsen utført av  Public Religion Research Institute. Portland som troner høyest på den triste statistikken har en borgermester fra det demokratiske partiet. Også i Seattle er borgermesteren fra Barack Obamas parti og det samme gjelder San Francisco hvor Edwin Mah Lee leder byen inn i gudløshet. Også Denver har en demokratisk borgermester og det samme gjelder Phoenix og Tampa-St Petersburg. Også Los Angeles har demokratisk borgermester og det samme gjelder Detroit og Columbus samt Boston og Washington, D.C. Minneapolis har en borgermester fra DemocraticFarmer Labor mens Milwaukee er styrt av en demokrat. Gambler byen Las Vegas er styrt av en uavhengig representant, men det er ikke tvil om at det er Barack Obamas partifeller som sammen med sin store leder Barack Obama gjør USA stadig mer gudløs og syndig.

5 tanker om “Portland, Seattle og San Francisco er de mest gudløse byene i USA -Obamas parti styrer USA inn i gudløshet

  1. I tilfelle man tenker å imigrere til Amerika; Er det Portland Maine eller Portland Oregon man har på denne listen? Er vel nærliggende å tenke seg at det er Oregon?

    • Du hadde rett Ansgar, jeg sjekket ikke alle undersøkelsens fotnoter og så det stor Portland i Oregon. Dersom JKC prøver å spore deg opp over der er det vel mest naturlig å flytte til Portland Oregon eller? Begge Portlandène har forøvrig borgermester fra det demokratiske partiet.

  2. Kjell, er du blitt Jan Kåres puddel nå, og prøver å lure ut av meg hvor jeg skal gjemme meg for ham?:-) Hans hær bestående av hans vakre hustru, R….og terroristforsvareren sin. Det er ikke kvantiteten jeg frykter her, men kvaliteten! Derfor vil jeg ikke røpe for noen hvor jeg skal gjemme meg, men jeg er snart på vei ut av landet. Det eneste jeg kan si; den dagen æ, ø, å også er forsvunnet fra mine kommentarer, kan du regne med at jeg er long gone;-)
    PS! Har vært i Maine og Portland, og det er svært trivelig der, kan jo tenkes at jeg får meg et hus i sjøkanten der, og koser meg med helårs hummerfiske på mine gamle dager:-)
    Jeg regner med at min gode venn på Vigrestad kan fortelle meg alt om alle de falske menighetene der, som jeg IKKE må gå i:-)

Det er stengt for kommentarer.