Bodnariu-familien endelig gjenforent -seier for alle dem som har stått med Ruth og Marius

“Se vi forkynner dere en stor glede”, var ordene som englene sa til gjeterne på bodnariu.gjenforentmarken da Verdens Frelser, Jesus Messias var født. I dag har familien opplevd det som for dem er en stor glede. Nemlig at barna nå omsider, etter mer enn seks måneders kamp -er blitt gjenforent med sine foreldre. Og gleden er stor, også for alle oss som har kjempet for familien, bedt for familien, fastet for familien, demonstrert for familien og skrevet om familien. I dag takker vi Herren for at Han har gitt svar på bønn. At han har ydmyket arrogante barnevernsansatte og gitt full seier til alle oss som har stått med Ruth og Marius i kampen. I dag er en gledens dag, spesielt for foreldrene som nå omsider er gjenforent og sammen med sine barn!

5 tanker om “Bodnariu-familien endelig gjenforent -seier for alle dem som har stått med Ruth og Marius

 1. Amen og halleluja. Godt jobbet Søkelys og takk for at du har dekket denne stygge BV saken siden helt siden den startet. Du verden for en glede foreldrene må kjenne. Over hele verden har hundretusener engasjert seg og Guds vilje fikk skje.
  I dag lovpriser vi Herren Jesus. Amen

  • Amen, det gjør vi. Omsider får barna og foreldrene igjen tilbringe dagene sammen og barna få rettledning i troen på Jesus.

 2. La oss nå alle be om at foreldrene får hjelp med sinnemestring og bedre impulskontroll, slik at de ikke øver vold mot sine barn.

  • Noe de ikke trenger og som er en bønn som ikke vil bli besvart.

   Et forsiktig klaps utenfor buksa er ikke vold. Ei heller å ta i øret og dra vekk to barn som slåss.
   Når jeg husker tilbake fra skoleårene ble faktisk jeg også dradd i øret av lærer når jeg var i slagsmål på skolen. Og deretter dradd opp på rektors kontor. Hvorpå rektor fant frem sin gule notat blokk og skrev: Kjell slem igjen.

 3. Takk for et fantastisk gledelig nyhetsbilde!
  Takk til Søkelys ! Be om beskyttelse og takk Jesus om at familien har vettuge mennesker å samarbeide med.

Det er stengt for kommentarer.