Ble presset av menigheten til å fjerne sin Facebookprofil etter hard kritikk fra Filadelfia Lillesand

Sindre Sundet Nilsen har vært mangeårig sentral profil i Filadelfia og talt under fellesmøter i byen. Nå er han som spedalsk etter å ha fått kjent på “varmen” fra ledelsen i Filadelfia Lillesand. Presset mot Nilsen er blitt så omfattende at han ble presset til å fjernet sin Facebookprofil av menigheten. Dette etter at menighetens ledelse nærmest har begått åndelig karakterdrap på mannen ved hjelp av Lillesandsposten og Agderposten. I følge Helge Hodøl er det å fremme pro-russiske holdninger fullstendig uforenelig med kristne verdier -og det Sinde Sundet Nilsen har gjort med å ikke tro blindt på vestlig propaganda -har nå gjort hans meninger “spedalske” for godtfolk i den kristelige pinsemenigheten.

Det er nå et omfattende press på Sinde Sundet Nilsen etter at Agderposten og Lillesandsposten ved hjelp av Filadelfia Lillesand og styreleder Helge Hodøl har begått karakterdrap på den sentrale figuren i det lokale kirkelivet i småbyen. Det Nilsen opplever har vi sett mange ganger tidligere, og når “brødrene” tyr til pressen for å dolke en bror blir det ofte stygt og blodig. Vi så det i den meget omtalte “Lien-saken” fra 1980 tallet der en sentral figur i kristenheten i Kristiansand ble dolket i ryggen av “brødrene”. Alle anklager var gangbare, alt fra å ha for stor bil (sju-seter) til å spise rekesmørbrød ble brukt mot familiefaren og kristenprofilen. Vi så det på slutten av 1980 tallet da lederen for en antiabort-gruppe ble dolket i ryggen av “anonyme” foreldre gjennom Fædrelandsvennens spalter og vi ser det i dag, hvordan Sunde Nilsen nå blir dolket i ryggen av styreleder i pinsemenigheten som ynder å fremstå som “varm” og “inkluderende”. Men denne varmen varer bare frem til du blir stempelt som spedalsk på grunn av meninger og utsagn som mange deler med ham. Vi tar avstand fra Lillesand Filadelfia og meningstyranni og deres “varme og inkludering” klarer vi oss meget godt uten. Det er bare å gratulere Helge Hodøl med vel utført karakterdrap mens vi som ser på vemmes. Det vi ser fra Lillesand Filadelfia hvordan de presser mennesker til å fjerne sine meninger og dermed nekter dem å bruke ytringsfriheten gjør at det er god grunn til å spørre hva slags sekterisme er dette?

5 tanker om “Ble presset av menigheten til å fjerne sin Facebookprofil etter hard kritikk fra Filadelfia Lillesand

 1. Russiske styrker har trolig besluttet å trekke seg helt ut fra sine posisjoner rundt Kharkiv, ifølge den amerikanske tenketanken Institute for Study of War (ISW).

  Ordføreren i Kharkiv, Ihor Terekhov, sier lørdag til BBC at russerne har trukket seg ut av byområdet i Kharkiv.

  – Nå er det rolig i Kharkiv og folk kommer gradvis tilbake til byen. Vi sørger for vann-, gass- og strømforsyning til alle innbyggerne. Men dessverre er mange boligbygg ødelagt eller skadet. Så i fremtiden vil vi ha en stor gjenoppbyggingsjobb.

  Det har ikke vært beskytning i byen de siste fem dagene, ifølge ordføreren.

 2. Man skal ikke si noe annet enn MSM om dette.
  Mener man noe annet enn propaganda-apparetet til Nato og globalistene er man spedalsk.
  Stakkars mann som blir utsatt for dette av Lillesand Filadelfia.

 3. En del pastorer er korrupte og skulle hatt en fot i baken for lenge siden. De styrer “sin” menighet med jernhånd. Naive folk tør ikke ta til motmæle, da disse pastorene truer med helvete og karakterdrap om de prøver seg på noe. Jeg bivånet dette på 80- 90 tallet. Det er ikke annerledes idag.

  • Nei du har rett
   Det nyttet ikke si fra i gamledager heller.
   «Rør ikke ved disse hellige eller Gudsmenn!!!» o.l. «Baktalelse» ble det vist til i Bibelen.
   Hjelpe meg.

   3
   1
 4. Ikke snakk negativt om en av våre beste menighetsledere Helge Hodøl.
  Avisa lagde sak om mine facebook ytringer på tips fra noen som ikke har likt mine meninger. De angrep menigheten da jeg som styremedlem ytret ting som avisen mente var uforenlig med hva menigheten stod for. Hodøl ble tvunget til å ta avstand fra de meninger avisen mener jeg har, basert på facebook kommentarer og innlegg.
  Mvh. Sindre Sundet Nilsen

Det er stengt for kommentarer.