Black Lives Matter: Hærverk på kristne statuer i USA

“Ved en katolsk kirke i Florida ble hodet på en statue av Jesus hugget av. Dette er ingen isolert hendelse. Etter drapet på George Floyd har enkelte i Black Lives Matter-bevegelsen koblet kirker og kristendom til rasisme og vestlig imperialisme, skriver Kristeligt Dagblad. Utenfor Good Shepherd Catholic Church in West Kendall i Miami kom noen om natten. De hadde greid å velte en statue av Jesus, selv om den var solid boltet i sokkelen. Dernest har de halshugget den. Kirken har overlevert filmen fra overvåkingskamera til politiet,” skriver nettavisen Resett som gjengir Kristelig Dagblad. Det er ikke bare hoder som blir hugget av. Statuer blir satt fyr på eller tilgriset med maling. Kristeligt Dagblad skriver at en statue av jomfru Maria i Boston ble antent, og en gruppe BLM-protestanter er nå tiltalt for hatkriminalitet. De hadde begått hærverk mot en kirke i California.

Black Lives Matter en en antikristelig marxistisk bevegelse som samarbeider med anarkistiske grupper som Antifa. Begge gruppene er av natur fascistiske og befinner seg i opposisjon til kristen tro. Søkelys har lenge advart Guds folk om å støtte, delta i eller vise sympati med den destruktive bevelgelsen.

Les hele saken fra Resett: https://resett.no/2020/07/22/black-lives-matter-haerverk-pa-kristne-statuer-i-usa/

Én tanke om “Black Lives Matter: Hærverk på kristne statuer i USA

  1. Det er vel ikke noen som er overrasket?
    Aldri har vel Søkelys truffet spikeren på hodet som i dekningen av Black Lives Matter.
    Vi trenger nå kristne som reiser seg og sier i mot denne mobben som ødelegger og knuser. Faktisk er det slik at “White Lives Matter” fordi det er den hvite sivilisasjon som har gitt verden fremskritt.

Det er stengt for kommentarer.