Biskop i frafallskirken mener at det er en “kristenplikt å vaksinere seg” -vaksinepass for å ha rettigheter vi tidligere hadde

Dødsfall knyttet opp mot vaksinene. blodpropp, hjerneblødning, blodsutredelser, sår, byller, uforklarlige infeksjoner og hjertestans har vært noen av konsekvensene av å ta de kontroversielle og potensielt dødelige Covid-19 vaksinene. Nå ønsker biskop Halvor Nordhaug i apostatkirken “den norske kirke” at kirkegjengere skal ta risikoen får å påføre seg selv alvorlige og potensielt dødelige bivirkninger. Den kontroversielle biskopen i homsekirken, som prest Ludvig Nessa en gang kalte den, sier til den religiøse avisen Dagen at “det er en kristenplikt å vaksinere seg”. Det er innføringen av det kontroversielle vaksinepasset som nå er inntrodusert i Israel og snart vil bli introdusert til EU og Norge som er bakteppe for avisens oppslag om denne “kristenplikten”.som biskopen i apostatkirken mener vi har

“I dag skal EU etter planen legge frem sitt forslag til vaksinepass og i flere land raser debatten om hva de skal brukes til. Vaksineskeptikere, gravide og allergikere kan i teorien bli utestengt fra gudstjenester om vaksinepass blir et krav. Biskop Halvor Nordhaug i Bjørgvin bispedømme sier at det virker helt fremmed å stanse folk i kirkedøren fordi de mangler vaksinepass. – Men det er en kristenplikt å vaksinere seg, understreker han, selv om han ikke vil avvise kirkegjengere uten vaksinepass ved kirkedøren, skriver avisen Dagen. Over hele den vestlige verden pusher ulike krefter på for innføringen av vaksinepass. Og gulroten som tilbys er at folk som har tatt vaksinen -og har et vaksinepass -skal få lov til å reise på ferie og kunne nyte av fellesskapets kulturelle goder, mens oss som ikke vil ta risikone med å være prøvekaniner for den tvilsomme legemiddelindustrien som utprøver sin gen-terapi på oss alle.

Et vaksinepass, transaksjonskort og annen nødvendig informasjon kan bli gitt i form av en chip som plasseres på oversiden av høyre hånd. En slik digital løsning kan gis eksempelvis når den nåværende Covid-19 vaksinen må oppdaters

“Norge er det eneste nordiske landet som ennå ikke har landet på en beslutning om et slikt dokument. Skulle det komme vil det bringe med seg viktige spørsmål om hva et slikt pass vil kunne brukes til. – Vi arbeider nå med å avklare i hvilke situasjoner vi kan ta i bruk et vaksinepass, sier statssekretær Saliba Andreas Korkunc til Dagen. – Dette kan gå ut over både prinsippet om frivillighet og andre friheter, sier Anne Siri Koksrud Bekkelund som seniorrådgiver i Teknologirådet,” til avisen Dagen. Den svenske energi- og digitaliseringsministeren Anders Ygeman (SD) sa nylig til Nettavisen at Sverige har som mål at alle voksne svensker skal ha fått tilbud om vaksine til sommeren. Da skal også vaksinepassene være på plass, ifølge planen. – Når vaksinasjonssertifikater er på plass vil de antagelivis være påbudt for reiser og muligens også for deltakelse i andre tilstelninger, sa Yleman under en pressekonferanse i følge Reuters. Danmark skal ha sitt pass klart innen mai og næringslivet håper ifølge NTB på at det skal kunne brukes i forbindelse med konserter og fotballkamper, gjengir Dagen

Biskop i Bjørgvin bispedømme, Halvor Nordhaug, peker på to hensyn om vaksinepass tas i bruk slik det blant annet gjøres i Israel. Han viser til at kirken er opptatt av forsvarlig smittevern og understreker at slik vil det være, også i fremtiden. – På den andre side har vi Det nye testamentet og Jesu holdninger til de spedalske. Kirkens vesen er at den er inkluderende, og særlig overfor dem som er syke og dem som er blant samfunnets utstøtte, sier han. Han ser ikke for seg at noen vil stå i kirkedøren og sortere ut dem som mangler pass. – Den tanken er helt fremmed for kirken. Selv om disse personene kanskje har vært så dumme at de ikke ville vaksinere seg, sier Nordhaug som understreker at kristne bør vaksinere seg når myndighetene ber om det. – Det handler om å ta ansvar, ikke bare for seg selv, men også for andre.

Utfordrende
Daglig leder Ingunn E. Ulfsten i Pinsebevegelsen er positiv til et vaksinepass for reiser. Men at det skal bli et krav for å delta på gudstjenester, slik det er i Israel, vil hun ikke være med på. – Det blir veldig utfordrende, gitt de ulike gruppene vi arbeider med. Det er ikke alle som kan eller vil vaksinere seg, og for dem vil dette være utfordrende, sier Ulfsten som representerer over 340 norske pinsemenigheter. Hun presiserer at hennes inntrykk er at kristne flest ønsker en vaksine. Det er dessverre få eller ingen kristne som har motforestillinger mot flere forhold ved vaksinen. Den er potensielt dødelig, den er usikker når det gjelder langsiktige bivirninger, de kortsiktige virkningene kjenner vi i form av blodpropp, hjerneblødning, dødsfall og andre reaksjoner på at kroppen blir tilført et stoff som setter i gang en immunitetsprosess og kan påvirke celledelingen i blodet.

Celler fra aborterte fostre

Barna i mors liv har liten eller ingen verdi lengre i vårt postkristne samfunn. Likevel er celler og vev fra aborte fostre brukt i noen av vaksinene som tilbys. Den våkne Dagen leseren Thor Helge Ligård stiller biskopen følgende spørsmål: ”
Biskop Halvor Nordhaug – gjelder din anbefaling at det er en kristenplikt å vaksinere seg mot Covid-19 (Kina viruset) om de også inneholder fostervev fra aborterte fostre, slik som det meldes at bl.a. Johnson & Johnson vaksinen har.? -Når det gjelder svar fra biskopen tror vi Ligård kan vente lenge. Biskopene i frafallskirken har forlengst sluttet å tenke på barna i mors liv. De er grepet av tidsånden, det politisk og religiøst korrekte -og har holdninger og meninger deretter. Flokken av biskoper og kristne ledere som pusher virusagendaen og vaksinen vil også komme til å pushe dyrets merke når det kommer. Og mange av deres troende vil komme til å ta det, på grunn av de fordeler og rettigheter et slikt merke vil gi. Uavhengig av om Guds menighet blir bortrykket før eller i den store trengsel, -vil kirken som religøs institusjon være her for å ta i mot dyrets merke når det inntroduseres. For store deler av den kristne kirke har ingen planer om å dra, for de har her et blivende sted. Rasjonell, progressiv og liberal teologi har forlengst parkert det profetiske ord i Bibelen som myter og eventyr -og det er derfor heller ikke noen levende forventning om Kristi gjenkomst. Etter at Jesus har kommet vil disse fremdeles være opptatt av “å ta til ekte og gi til ekte” og hva slags kjønn som inngår ektepakter med hverandre er for frafallskirken knekkende likegyldig. Siden den samme tidsånd også brer seg i frikirkene er jeg redd at mange av pastorene der også “vil ta til ekte og gi til ekte, -uten å bry seg med hva slags kjønn som inngår ekteskap med hverandre, -selv i tiden etter at Jesus har hentet sine. Når Herren så har lukket døren vil brudepikene uten olje på sine lamper komme og rope “Herre, herre, Lukk opp for oss!” og bli møtt med ordene: “Sannelig sier jeg eder: Jeg kjenner eder ikke.” (Matteus 25,12)

Facebook Comments

6 tanker om “Biskop i frafallskirken mener at det er en “kristenplikt å vaksinere seg” -vaksinepass for å ha rettigheter vi tidligere hadde

 1. Jeg oppfordrer Medlemmer av “Frafallskirken” (Den Norske Kirke) å Forlate den for godt! Det er en Homokirke! Men også Feministene har infilert Den Norske Kirke, Halvor Nordhaug er på ville veier sammen med andre Bispe kollegaer!

  • Enig med deg i det K.
   Den norske kirke minner meg mer om Baals tempel enn en kristen kirke.

 2. Jeg har skrevet det før : Denne biskopen skulle holde andakt i Hordvik bedehus som ligger i Åsane – langt nord i Bergen. Da han kom inn i lokalet : Oppdaget han det israelske flagget på plattformen. Han kom med klar melding : Skal han holde andakt : MÅ det israelske flagget fjernes. Menigheten fjernet flagget og biskopen holdt sin andakt.
  Ingen jødehater vil arve Guds rike – tror jeg !

 3. Handler ikke hele Matteus 25 om den endelige “Dommen”? Den som beskrives i Joh åp 20, 11-15? Er ikke dette noe som skal skje etter tusenårsriket? Eller vil det komme flere “dommedager”. Ganske mye som sies om dette skaper veldig stor forvirring når man skal prøve å finne sammenhengene i Bibelen. Mye stemmer ikke overens. Noen sier at tusenårsriket bare skal vare en dag, for å få dette med opprykkelsen til å stemme med resten av profetiene. Er dette en teori sokelys tar utgangspunkt i?

  Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal tro om koblingen mellom vaksiner og dyrets merke heller. Folk vaksineres jo mot virus hele tiden. Det gir meg litt asossiasjoner til han som “viste” at Bush var antikrist. Jeg synes man skal være tydelig på hva som er spekulasjoner, hva som kan dokumenteres og hva som eventuellt er åpenbaringer.

  Noe som i mine øyne overskygger absolutt alt annet er at USA ser ut til å gå mot sin egen undergang. Og det kan i stor grad dokumenteres. Både kulturellt, økonomisk og politisk. At de fleste i politikken, statsadministrasjonen, rettsvesnet, big-teck og de fleste medier har en agenda som virker ganske destruktiv for USA tyder på at noe historisk stort er i ferd med å skje. Det kan ende med at Kina tar over rollen som verdens overlegent sterkeste supermakt. En supermakt som har mye til felles med det nazistyrte tyskland men som er over tyve ganger større. Kan dette bli det siste “fryktelige dyret som åt og knuste”? Kanskje blir det en storkrig eller kanskje ikke. I begge tilfeller vil kanskje tidsindelingen: “en tid, to tider og en halv tid” gi mening for de siste årene før avsluttningen på hedningens tidsalder. Da vil tiden frem til de siste 3.5 årene bli en nedtelling.

  Dette er spekulasjoner men hvis det skulle skje noe i denne rettningen så vil det nok gå utenpå alle antikristteorier folk snakker om idag..

 4. Setter ikke mine ben i noe som er i regi av kirken, og hvis det er fellesmøter mellom kirken og frimenigheter holder jeg meg hjemme.
  Har ikke vært i kirken siden de innførte homoekteskap og har ingen planer om å besøke noe som er i regi av frafallskirken.
  Kirken og biskoper har forlengst utspilt sin rolle som representanter for Bibelens Gud. Det kirken driver på med er vranglære og falsk forkynnelse.
  Kirkene og prestene har ikke noe med levende kristendom å gjøre.
  Det minner meg mest om en form for folkelig religiøsitet, eller moderne Baal dyrkelse.
  Levende kristendom er noe helt annet enn hva folkekirken driver på med.
  Å skvette tre dråper vann på et spedbarn har ikke noe med kristen dåp å gjøre.
  De fleste som døper sine barn i kirken gjør det av tradisjon, Kristen dåp er full neddykkelse i vann og ikke noen dråper på hodet til et lite barn.

 5. Satan har forlengst tatt over kirken. Homosaken viser at sodomittene er i Guds hus.
  At disse klovner i bispedrakt mener det er en “kristenplikt” å ta vaksinen bør ikke overraske noen. Vaksine, vaksinepass og en rask innføring av dyrets merke er den viktigste saken på djevelens agenda.
  Kirken eller skjøgekirken som folkekirken er blitt, er en viktig del av satans agenda.
  Det samme er avisen Dagen. De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulde bli åpenbart at ikke alle er av oss. 1 Joh 2,19
  Corona-har ført til et utskilling i Guds menighet. Gud bruker dette viruset til å dømme Guds hus. Gjennom dette får vi se at det utkrystalliserer seg hvem som er av Jesu kirke og hvem som er av skjøgen.
  Jesu kirke ser at dette er en forløper på dyrets merke og vil ikke ta vaksinen og viser motstand mot tyranniet. Skjøgens kirke og dens talsmenn oppfordrer sine til å ta vaksinen -til å underordne seg dyrets system og hundretusener av skjøgekristne vil velge bekvemmeligheten og de goder de vil få gjennom først vaksinepass og deretter dyrets merke når det kommer.
  Den lille hjord i disse kirkene som tilhører Gud vil lytte til ropet fra Ånden som sier: Kom ut av henne mitt folk, ha ingen del i hennes synder.”
  Skjøgen og hennes døtre vil samle seg rundt dyret og velge minste motstands vei.
  Disse i skjøgekirken vil stille seg sammen med spottere og håne de av oss som er gått utenfor leiren for å bære Kristi vanære.

  5
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *