Billy Crone: Introducing Klaus Schwab and the Fourth Reich

World Economic Forum, Klaus Schwab og det fjerde riket er tittelen på denne interessante samtalen med pastor Billy Crone.  Billy Crone er pastor for Sunrise Bible Church i Las Vegas -og har mange interessante fakta å dele om Klaus Schwab og hans ideer om det Fourth Reich og The Great Reset. Verden og kristne risikerer å bli forført av det som skjer.  Samtalen er hentet fra YouTube kanalen “Prophecy Watcher”. Vestlige statsledere og globalister som presenterer den nye agenda,  har solgt sine sjeler til Klaus Schab -og djevelen selv.

11 tanker om “Billy Crone: Introducing Klaus Schwab and the Fourth Reich

 1. Tenker at når jeg ser null kommentarer her så er det kanskje pga Billy Crone er ukjent for mange. Har ikke sett denne videoen men veldig mange andre.

  Han kjenner Bibelen godt og er verdt å høre på, selv om han prater om mye utenom Bibelen også, f.eks. om siste nytt. Svært mange her inne hadde synes han var interessant. (og med Crone så gjelder samme regel som med andre, man plukker gjerne bort noe)

  Mange her inne antar stadig ting og dikter også opp mye rart. Crone har kanskje svaret på noe i hvertfall…

  Er ofte forundret over manglende vilje blant flere her inne til å søke etter sannheten. Man skal høre mye… Hvorfor det på en kristen nettside fremdeles står uimotsagt f.eks. det at atombomber er ødeleggelsens styggedom er for meg helt uforståelig. Skal man pga respekt for en viss type kjønn og alder ikke våge tale imot?? Mens Hannah er det helt ok å tale imot😀. Noen her mener jeg er for glad og ler for mye… Det ER jo litt morsomt det jeg nevnte da🙈

  Virker som det er mer viktig å gå mot Guds Ord og spre frykt og uro. «Skrem da hverandre med disse ord».

  En ting er 100% sikkert. At mange her i følge Guds Ord gjør feil når de sprer frykt. Vi har intet å frykte, verken vaksine eller ikke vaksine, hunger, krig og annet, fordi Gud bærer meg hver dag. Han slipper meg ikke ett sekund.

  Frykten og skremselen som flere sprer her inne hører ikke hjemme blant kristne søsken.

  Hvor hører det hjemme? Hvor kommer det fra? Alle vet det. Det lærte man på søndagsskolen.

  • Hannah, det de snakker om her, er akkurat hva de legene forteller. De kan allerede hacke mennesker, hvorfor kan de det? Det må jo være via komponenter de har greid å få på innsiden av et menneske, og det via sprøyter og tester. Dette har jeg selv hørt fra Yuval, hans høyre hånd. Det vil endre et menneskes DNA, som igjen vil ta fra deg det menneskelige DNAet Gud skapte menneske med. Så, ja, dette er ikke en lek og konspirasjonsteori, det kommer rett fra WEF. Det jeg ikke visste her, var at Klaus får var Hitlers medarbeider.

  • Ja jeg har forstått det er mulig. Jeg så Harari tale på WEF 2020 og flere andre taler og intervjuer, med ham og Klaus, Billy Crone har fulgt godt med på slikt.

   Det er interessant, men jeg er nok mer interessert i andre emner Crone tar opp. Og liker best når han strør ut med bibelvers😊👍 Og Harari har jeg lagt litt på hylla. Det bygger meg ikke opp.

   «Det må jo være via sprøyter el.l.» skriver du. Jeg er ikke så opptatt av hvordan. Men jeg forstår allikevel deg godt, hvorfor du er det. Selv er jeg helt overbevist om at Gud beskytter sine, som holder seg nær til Ham. Jeg bekymrer meg ikke.

   «7 Men til og med hvert hårstrå dere har på hodet, er talt. Vær ikke redde! Dere er mer verdt enn mange spurver»
   (Luk.12)

   Du skriver «Det vil endre et menneskes DNA, som igjen vil ta fra deg det menneskelige DNAet Gud skapte menneske med»

   Gjelder ikke Guds barn. Ja, etterhvert vil helt enormt med ondskap skje, men det blir etter at vi har reist.

   Som sagt forstår jeg deg godt at du er mer opptatt av dette, men jeg skulle du falt mere til ro, og fant totalt fred🙏

   Betina, han svikter deg ikke. Han forlater deg ikke.

   Og jeg tenkte litt for sent -dessverre, at de videoene jeg velger å se fra Crone kanskje ikke er de du først velger…

  • Jeg har ikke hørt om han før, men tenkte jeg skulle høre på den. Nei, for oss som har fått i oss dette, er det ikke oppbyggelig i det hele tatt. Om dette er dyrets merke, så tror jeg ikke det hjelper så mye om menneskelige tanker og fornuft prøver å si noe annet.

  • Du skriver: «Om dette er dyrets merke, så tror jeg ikke det hjelper så mye om menneskelige tanker og fornuft prøver å si noe annet»

   Du har HELT rett. Det kommer IKKE til å hjelpe. Men Guds Ord får deg tilbake på sporet. Det er faktisk garantert i Salme 119:105:

   « Ditt ord er en lykt for min fot
   og et lys for min sti.»

   Hjelper det ikke, så les og studér mer😊

   Hjelper ikke DET heller, så studér og les ENDA mer. Ikke bruk ett eneste minutt på Harari, leger, forskere.

   Gud er FORSKEREN over alle forskere. LEGEN over alle leger. Han VET antallet hår på hodet ditt. Det gjør ingen av de nevnte «store» menn.

   Beklager hvis det hørtes kommanderende ut eller noe slikt, det er ikke meningen, det skrives fort og i fortvilelse for deg og med hjerte for deg. Jeg har faktisk hatt mye nød for deg Betina🥹

   Hør på Brooklyn Tabernacle Choir eller annet, daglig. Sanger om Han som er den ENESTE som kan gi oss fullstendig fred og ro✝️💟

   (Man har faktisk et valg. Jeg vet om min egen kamp. Alt går -med Jesus)

   Men merket har ikke kommet, antikrist er ikke her ennå. Joh.Åp.13 forteller i vers 14 « og han forfører dem…»
   Og vers 16: «Det tvinger alle – små og store, rike og fattige, frie og slaver – til å ha et merke på sin høyre hånd eller på pannen. 17 Og ingen kan kjøpe eller selge noe uten å ha dette merket»

   Du har heller IKKE sett han gjøre store tegn, vers 13, slik at han får ild til å falle fra himmelen i menneskers PÅSYN. De skal SE det. Har det skjedd?

   Ja, vi ser hvilken vei det går👍 Men merket er IKKE kommet. Kristne skal heller ikke oppleve det. De som er igjen her da -og som da vil velge Jesus, vil vite at de ikke må ta merket. De må dø hvis de ikke tar merket.

   Du har IKKE tatt merket.

   Begynn å tale ut hva Guds Ord sier. Ikke hva noe menneske sier deg -eller prøver å innbille deg ; at de kanskje snart vil få endre ditt DNA og at du har fått i deg noe som skader deg. Forstår at du tenker på det, men Guds Ord forteller deg helt andre ting.

   Vet at det kanskje ikke hjelper om jeg skriver dette, men holder du deg tett til Jesus, så har du intet å frykte.

   Satan er i aksjon. Går rundt som en brølende løve, sprer skrekk og gru. La deg ikke lure. Han er bare en dott. Du HAR Guds fulle rustning på deg. Og kan slukke alle den ondes brennende piler. Efeserne 6:13 osv…

   1. Johannes 4:4-6 :
   «Mine barn! Dere er av Gud, og har seiret over dem. For han som er i dere, er større enn han som er i verden. De er av verden. Derfor taler de av verden, og verden hører dem. Vi er av Gud. Den som kjenner Gud, hører oss. Den som ikke er av Gud, hører oss ikke. Av dette kjenner vi sannhetens ånd og villfarelsens ånd»

   Vær velsignet😇

  • Jeg ble minnet nå om at det står «TA derfor PÅ dere» om Guds fulle rustning.

   Bare om vi SLIK gjør, kan vi holde stand mot djevelens listige angrep.

   Jeg tenkte bare Ef.6 og skrev det fordi jeg ønsket slik å oppmuntre deg. Men gjengav det ikke riktig. Vi må skrive sant✝️💟

  • Hannah, jeg setter pris på deg, at du bruker tid på å skrive oppmuntrende og sende bibelvers, ville bare si det. Det er kanskje noe vi ser ulikt på, og som vi reagerer på, men du er en skjønn jente. Vi er alle forskjellig, og ser ting fra ulike ståsteder, har ulike erfaringer som noen ganger gjør at man er uenig på forskjellige måter. Det betyr ikke at man ikke er enig i mye annet, og kan ha en god tone, vi ser bare ting med de brillene vi har på. Så skjønne deg, jeg ønsker deg alt godt, og som du sier «Jesus er med deg hver dag», og det er Han.

  • Takk du😊❤️
   Men du lider…
   Og jeg tenker mye på det.
   Fordi du trenger ikke det.

Det er stengt for kommentarer.