Bidens USA: 744 000 nye mistet jobbene forrige uke -verre enn forventet

Tallet på nye arbeidsledige forteller oss at USAs økonomi ikke er i ferd med å hente seg inn, men at aksjemarkedet er i en gigantisk boble som vil sprekke, sier Harry Dent

Hele 744 000 nye amerikanere måtte sette frem førstegangskrav om arbeidsledighets-trygd siste uke. Dette tallet var langt høyere enn forventningen på 675 000 nye ledige. USA er i et økonomisk “free fall” og hver eneste uke mister mellom 700 000 og 800 000 amerikanere jobben. Samtidig som stadig flere blir ledige, forsvinner hundretusener av ledige ut av statistikkene fordi de ikke lenger har krav på arbeidsledighetstrygd. De fleste amerikanske delstater tilbyr kun folk ledighetstrygd i 13 eller 26 uker, og når de ledige mister retten til trygd, forsvinner de gjerne ut av offentlige statistikker. Nærmere fire millioner amerikanere søkte om fortsatt trygd i mars måned, og viser bare at USAs økonomi ikke er i ferd med å hente seg inn igjen. “Vår økonomi er i fritt fall selv om aksjemarkedet som befinner seg i en boble når stadig nye “all time high”, sier Harry Dent som er finansiell skribent. Harry Dent mener at sannsynligheten for et stort aksjekrakk er overhengende.

Mens amerikanere flest sliter for å betale regninger, sliter med å skaffe mat til familien og sliter med å betale avdrag på boliglånene, befinner aksjemarkedet seg i en gigantisk boble. En boble som alene holdes oppblåst av helikopterpenger fra sentralbanken og når Federal Reserve stenger igjen tilførselen av gratis penger og likviditet, er det intet i de økonomiske realitetene som støtter markedet, -og da vil boblen briste og markedet krakke, sier Dent i en samtale.

På den andre siden og noe som indikerer at et krakk kan være lengre unna, er det faktum at Federal Reserve gjentatte ganger har sagt at de vil bruke alle midler for å holde markedet flytende til økonomien begynner å hente seg opp igjen. “Vi snakker ikke lenger om et fritt kapitalistisk marked som i gamle dager. Nå styrer sentralbanken hele “freak.showet” hevder investor Gregory Mannarino som mener at vi nå befinner oss i “the new world order økonomien” hvor sentralbanken styrer og kontrollerer alt. De stadig elendige økonomiske data som ble sluppet torsdag skapte ikke store bevegelser på Wall Street som var tilnærmet flat etter en times handel.

21 tanker om “Bidens USA: 744 000 nye mistet jobbene forrige uke -verre enn forventet

 1. Det er nå vi desverre virkelig får erfare Donald Trump sin håndtering av kinaviruset.
  Hadde han tatt grep før, hadde mye vært annerledes.
  Mange priser seg lykkelig over at han er ute av det hvite hus.

  7
  11
  • Amerikanerne opplever nå konsekvensene av at USA stengte ned alt. Donald Trump gjorde en feil. Han gikk med på å stenge ned landet fordi han lyttet til rådgivere som ikke ønsker befolkningen godt.
   Trump skulle aldri ha stengt ned landet. Han skulle stått i mot presset og holdt hjulene gående, og bare skjermet den eldre del av befolkningen. Nå kommer amerikanerne til å høste fattigdom, matmangel og millioner av mennesker vil bli husløse.
   Etterhvert kommer folk til i enda større grad til å klandre Joe Biden og demokratene. Han holder landet nedstengt unødvendig lenge.
   Vi ser jo nå at “fullvaksinerte” blir smittet av viruset.
   He he.
   Ergo legges det opp til å kopiere 2020 også i 2021.
   Åpne opp i sommer, og til høsten når sesonginfluensaen kommer tilbake, skrikes det igjen om corona, og da kan de unnskylde seg med at vi viste at vaksinen ikke var 100 prosent effektiv.
   Så kan alt stenges igjen til høsten.
   Stakkars amerikanerne, men også stakkars oss.
   Det heter i et uttrykk, “når det regner på presten, drypper det på klokkeren også.
   I denne forbindelse vil vi være klokkeren

 2. Kina viruset er kun ett redskap for å få innført dyrets merke og ingen ting annet .
  Viruset finnes det er sant, men det er like fult en bløff , satt i gang av djevelen for å forføre denne verden…

  12
  4
 3. Dette er jo bare tull! Nå må snart Søkelys slutte med denne spredningen av tøv og vås og falske nyheter. Dere er jo snart på Hanvold/Auke-nivå !

  8
  8
  • Si det når du står med ett vaksine pass fysisk stemplet i pannen på deg selv…..eller chip , hva det en er så er det djevelskap …

   6
   5
  • Ja og det tror du på , han døde med Corona ikke av Corona.
   En annen ting jeg har aldri nektet for at Corona ikke finnes jeg har heller aldri nektet for at Corona kan være dødelig for noen, i tillegg har jeg heller aldri nektet for at vanlig sesong influensa ikke finnes, jeg har heller aldri nektet for at vanlig sesong influensa kan være dødelig for noen , ja faktisk for mange mer en Corona.
   Der jeg derimot har reagert på er at , vi velger å stenge ned samfunnet, oppgi våres frihet og underlege oss ett djevelsk kontroll regime som bare blir mer og mer absurd og at folk lar seg som noen dumme sauer gå med på det, at folk stiler i kø for å være prøve kaniner for norn vaksiner med kjente alvorlige bivirkninger og med store ukjente mulig alvorlige bivirkninger og det pga ett virus som er mindre dødelig en vanlig sesong influensa.

   Men Ropereid , som det står i bibelen, hører dere ikke på profetene , så hjelper det ikke om det står opp noen fra de døde og advarer dere..dere tror ikke uansett.

   Men nå vet du Ropereid , så du har ingen unnskyldning på dommens dag .

   Søk Jesus mens ha enda er og finne !

   4
   4
  • Men hvor mange spreke 60 åringer dør av influensa når de holdt stort selskap dagen før?

   Vil du kalle det vanlig, eller noe som er mer unikt for Corona?

   Derimot med Corona har det vært et stort problem at folk ikke har skjønt de har vært døende.

   2
   3
  • Hvor mange har blitt testet for at de døde av influensa? hvor mange har i det hele tatt blitt testet for at de har influensa?
   Likefult dør det mer personer av influensa i en tids periode på å ca 6 måneder, en det totalt til nå i Norge har død av Corona.

   Hvorfor Ropereid er det bare jeg som skal reflektere og ta innover meg fakta dere servere ?men dere tar dere totalt friheten til å ikke reflektere og tenke over fakta jeg serverer dere ?

   4
   3
  • Javisst mange dør av influensa, men ikke mange friske 60 åringer som senest på sist mandag var frisk og rask.

   1
   3
  • 744 000 nye ledige forrige uke er fasit og vi har et USA som er i tilnærmet fritt fall.
   Egentlig skulle mars være en måned med lav tilgang av nye ledige, men ikke under Biden.
   Tallene blir bare verre og verre og de siste data avdekker av “ekspertene” igjen bommet i sine forutsigelser.
   De bommet med 100 prosent på inflasjonstallene.

   2
   1
  • Roperid
   Om han døde med eller av korona betyr ikke noe. Han døde fordi hans tilmålte tid var brukt opp.
   Om han hadde tatt vaksinen hadde han dødd av den også.
   Et menneske har sin tilmålte tid. Dette er en åndelig og evig lov.
   Allerede før du ble til har Gud fastsatt tallet på dine og mine dager.
   Sal 139,16 Da jeg bare var foster, så dine øine mig, og i din bok blev de alle opskrevet de dager som blev fastsatt da ikke en av dem var kommet.
   Tror du Guds Ord eller?
   En kristen tror at dette er sant og at ditt livs lengde allerede er avgjort av Gud. Tror du dette?
   Det er også derfor Jesus sier dette: Matt 6,27 Og hvem av eder kan med all sin bekymring legge en alen til sin livslengde?
   Verken du, jeg, Hans K Gaarder eller norges konge kan med bekymring legge et eneste sekund til sin livslengde.

   Derfor, omvend dere i dag. Og er du blant de Herren har forutbestemt til frelse, vil du gå inn til herligheten når du har brukt opp din tilmålte tid. Dersom du ikke er forutbestemt til å vinne frelse, vil du når din tid er brukt opp her på jorden, dø og gå til den evige fortapelse.

   2
   2
  • Vår velkjente redaksjonsmedlem og betydningsfulle skribent Hans Kristian Gaarder er gått bort. Hans har gjort umåtelig mye for å opplyse menneskeheten med knivskarpe artikler og ha alltid uredd stått i fronten med sitt arbeid og lidenskap.

   Vi har mistet tre lysarbeidere tidligere som har vært en del av redaksjonen i Nyhetsspeilet. Hans sin overgang virker veldig brå og helt ut av det blå. Er det noe vi alle vet så har ikke Hans avsluttet inkarnasjonen sin på grunn av corona. NTB sin nyhet angir “En mann i 60-årene fra Gran kommune døde tirsdag etter å ha vært syk med covid-19”. Hans siste ettermæle er en falsk nyhet. Flere på Facebook sier han var helt frisk på mandagen. Det siste han hadde ønsket var å få en slik artikkel publisert om seg selv som et punktum for sitt enorme arbeide for det beste for menneskeheten. Hans som med stort mot utfordret de mørke kreftene var ikke i stand til å si noe som helst den siste dagen? En “influensa” fungerer ikke slik.

   Som med våre tre andre fantastiske lysarbeidere som har gått over, skal heller ikke Hans få gleden av å oppleve lysets revolusjon fra denne virkeligheten. Det føles fryktelig trist på hans vegne. Hva som er sannheten kan bare Hans Kristian sine aller nærmeste som var ved hans side kunne si.

   På vegne av oss alle i redaksjonen takker vi deg, Hans, for dine tydelige fotavtrykk og de mange stier med lys du har lagt igjen her på moder jord. Uten din historiske innsats har det vært mange flere mennesker som fremdeles hadde vandret rundt i mørket. Vi fortsetter å spre lyset sammen med deg fra hver vår dimensjon. Mørket har ingen substans. Lyset vil alltid overvinne mørket. Lyset vil seire.

 4. Det virker som om du Rune Lye er nokså sinnsforvirret og opptatt av konspirasjonsteorier
  Kinaviruset er ingen bløff, det lever i beste velgående og tar flere liv hver dag.
  Hvem har funnet opp dyrets merke???

  5
  6
  • Ps Birgitte, når du ikke har annet å komme med en påstander og antakelser om min personlighet , da har du ikke mye å fare med , kom heller med kunnskaps baserte fakta…og tro ikke alt VG verdslige media servere deg, for disse mediene hører til denne verden og denne verdens fyrste.

   7
   2
  • Javisst mange dør av influensa, men ikke mange friske 60 åringer som senest på sist mandag var frisk og rask.

   2
   4
  • Roperid
   De som håner denne hedersmannen, Hans Kristian Gaarder som turte og tale “Roma midt imot” kan rett å slett dra til helvete der de hører hjemme. Denne Satans røkla som håner alle som måtte komme med en annen forklaring på dette DIKTATURET VI LEVER I eier IKKE empati og burde gå å skamme seg. Hvordan tror dere de etterlatte føler det med så mye hån og spott. Drittfolk.

 5. Som en roper i skogen får en svar Ropereid, dine påstander om Corona kan også brukes om sesong influensa, bare at sesong influensa er mer dødelig.

  Håper dere innser at Corona er til nå denne verdens største bedrag og at dere har latt dere totalt hjærne vaske.

  For dere tror ikke det som er åpenbart rett framfor deres øyne.

  Men som det står i bibelen, dere skal tro løgnen !

  6
  2
  • Men det er jo nettopp poenget mitt. Det er IKKE vanlig at friske, aktive 60 åringer dør av influensa få dager etter å ha vært friske og raske.

   3
   4
  • Hva mener du med verdens største bedrag?
   dette viruset er mye mer smittsomt enn vanlig influensa, det er over hele verden, ulikt vanlig influensa….
   Våkn opp!

   4
   2

Det er stengt for kommentarer.