Benny Hinn på “frifot” etter ukelangt sykehusopphold pga hjerteproblemer

benny-hinn-mEn uke etter å ha blitt lagt inn på et California sykehus for hjerteflimmer og andre hjerterelaterte symptomer er den verdenskjente teleevangelisten og helbrederen Benny Hinn nå utskrevet fra sykehus. Den verdenskjente forkynneren som har fått profesjonell hjelp av verdens ledende kardiologer og medisinske team takker for omsorg og varme og en rekke av hans forkynnervenner innenfor tros og fremgangsteologien har trådt støttene til med forbønn for den velkjente helbrederen som til vanlig sender folk i bakken ved hjelp av åndelige krefter eller såkalte “åndsbomber” som angivelig også skal helbrede mennesker

Kort tid etter at Hinn ble lagt inn på sykehus kom både Reinhard Bonnke og Kenneth Copeland flyvende for å be for ham, og menn som  Pat Robertson, Morris Cerullo, Tommy Barnett, Jack Hayford, Jan Crouch, Rod Parsley, pastorene Dennis og Eunice John, og Steve Munsey har alle tatt del i forbønnen og sendt varme hilsener til sin syke kollega som dermed har hatt en uke fri fra å stå i sin egen helbredelses-tjeneste. “Jeg har sett Guds hånd i arbeid, både gjennom bønn og leger,” sa Benny Hinn da han ble skrevet ut fra sykehuset. “Gud er trofast. Mitt hjerte er sterkt. Jeg har ingen skader på hjertet. Mine arteriene ikke er blokkert. Det er ingen arteriell skader og min puls er redusert betraktelig,” fortalte Hinn som sa han føler seg sterkere for hver eneste dag. I følge seg selv er det god prognose for en rask og fullstendig rekreasjon,” sa predikanten som er glad for å være hjemme igjen. I følge en talsmann for Benny Hinn Ministries har de mottatt tusenvis av hilsener og god bedring ønsker fra ledere og pastorer verden over. Den velkjente predikanten som har skrevet en rekke bøker er en av God TVs store pengemagneter og under Benny Hinns siste besøk i 2010 ble den omstridte helbredelsesforkynneren refset av en sjokkert Ulf Ekman som omtalte Benny Hinns forkynnelse for ren og skjær gnostisisme, kunne avisen Vårt Land melde den 26 juli 2010.

Benny Hinns virksomhet som hver eneste uke når hundretusener av mennesker gjennom sine korstog og tv program har en rekke ganger blitt gjenstand for kritisk omtale og han blir i likhet med en rekke andre teleevangelister beskyldt for å “pray for pay” og dermed gjøre god butikk på kombinasjonen sykdom, bønn og Guds løfter om helbredelse, Imidlertid avdekker virkeligheten at Benny Hinns evner kommer mye til kort i møte med sannheten og virkelige sykdommer. I videoen under blir Benny Hinn avslørt som en bløffmaker og manipulerende showmann som må gi tapt overfor møtebesøkende med seriøse sykdommer som kreft eller andre alvorlige sykdommer. At Benny Hinn selv ikke vil innse og innrømme at han er en bløffmaker forstår vi i og med at det er dette som bringer penger i kassa, men at hans tilhengere ikke ser ut til å være i stand til å se sannheten i øynene er langt mer uforståelig.  En av dem som uttaler seg i videoen er Norgesaktuelle Justin Peter som vil besøke Stavanger, Kristiansand og Rogaland i mai 2015. Justin Peter som selv har en synlig lidelse prøvde å komme nær Benny Hinn for helbredelse, men i videoen avsløres det at Hinn’s medarbeidere effektivt hindrer dem som er synlig syke å komme til plattformen. En healing fiasko på tv gir ikke klingende dollar i kassa.