Benny Hinn: “evangeliet er penger og velstand det,” profet Manasseh Jordan løser ut en ånd av penger og velstand

penge-evangeliet Manasseh Jordan: Kjør på, krev dine rettigheter i Jesu navn. Rabala jaka haya, vi løser ut en ånd av velstand, vi løser ut en ånd av velstand, vi ber om at du i Jesu navn løser ut en ånd av velstand, en ånd av penger, Orabasja, labana,gabadai, vi løser det ut nå, vi ber om at du løser ut en ånd av velstand, overflod og penger, vi ber og proklamere Deuteronomy løfter, vi ber om at du skal løse ut finanser, vi ber om at du løser ut mirakler, at du løser ut penger som dukker opp i folks bankkontorer, at du løser ut mirakler, at du løser ut, å min gud, å min gud, det vil bli til 45000 som dukker opp hos noen innen torsdag, oramanda, ba,ba,ba sier Benny Hinn kompanjongen Manasseh Jordan, og fortsetter: “Du løser det ut akkurat nå, du løser det ut,  Gi dem ikke noen komplikasjoner, løs det ut løs det ut, du kvinne som har reist deg opp, Gud skal løse det ut for deg, Gud skal gjøre det for deg, Gud skal gi deg de pengene han skylder deg,” sier den falske profeten  Manasseh Jordan som selv omtaler seg som profet.Den nye tids evangelium er ikke om frelsen i Jesus Kristus, omvendelse fra synd eller det herlige faktum at Jesus har dødd i ditt og mitt sted og at Guds gave er den rettferdighet som blir oss tilregnet gjennom troen på Jesus Kristus. Den nye tids evangelium er ikke et kall til etterfølgelse og til å ta opp sitt kors og følge Jesus, -men et budskap om at Gud gud-skylder-deg-pengerskal løse ut velstand og penger over de troende. Gud er ikke lenger den suverene Herre og vi hans tjenere som kan bekjenne “Jesus er herre,”  -men Gud er vår løpegutt, vår tjener som er til for å oppfylle det vi ønsker og krever. I Skriften blir vi alle kalt til å være misjonærer for Ham, for å forkynne om Hans veier og peke på Jesus det Guds lam som bar verdens synder. Men i den nye tids evangelium er alle roller byttet om. Der er du selv sjefen, og Gud er en slags visergutt som er til for å tilfredsstille dine og mine kjødelige begjær. Ønsker du mer penger, be Gud løse det ut, for i følge den unge fargede predikanten er jo virkeligheten den, -at Gud skylder deg penger, og du har i Jesu navn rett til å kreve at Gud gir deg dem. For i det nye evangeliet er du sjefen, mens Gud er redusert til din tjener som løser ut velstand og penger og overflod. “Jenny, Get ready (for the money) for alt jo gjort i Jesu navn,” sa Manasseh Jordan i videoen under. (saken fortsetter)

https://www.youtube.com/watch?v=bC16YQXp9pg

Manasseh Jordan som her deltar i et møte sammen med den hjerte opererte Benny Hinn driver i dag sin egen “ministries” som bærer profetens navn, . Manasseh holdt sin “løse ut penger og velstands bønn” for noen år tilbake og stod da sammen med andre velstands-halliker som Morris Cerullo som har lagt sin egen “finansielt gjennombrudds-bibel som lover penger og den velstand du angivelig har krav på. Manasseh Jordan gikk for en tid siden hardt ut mot en ny type forkynnelse i kristenheten -hvor han kledd som Michael Jackson faktisk preket mot deler av det han tilsynelatende stod for da han sammen med Benny Hinn forsøkt å løse ut en ånd av penger og velstand. Se saken fra Søkelys her

2 tanker om “Benny Hinn: “evangeliet er penger og velstand det,” profet Manasseh Jordan løser ut en ånd av penger og velstand

  1. Dette har vi hørt adskillige ganger før. Sikkert en oppfordring om innsåing også, for å “løse ut” virker jo ikke uten at man “sår inn” så denne luringen kan leve i mer enn luksus. Og folk vil bedras, igjen og igjen og igjen….

  2. SØRGELIG!! Og absolutt tragisk.. Gud verken er – eller blir -noen eller noe skyldig!. “se etter i Herrens bok og les! ” Jesaja 34;16.
    Summen av Guds Ord er sant. Jeg ber alle lese Bibelen selv – om du virkelig ønsker å vite sannheten. MANGE skal bli forført , også de utvalgte om det var mulig.. Matt.24. Jesus sa at “Veien er smal og porten trang og få er de som finner den. Matt 7;14. Neste vers advarer oss mot disse falske profeter som kommer i fåreklær men innvendig er glupske ulver! Med andre ord : De breker som en sau, ser ut som en sau og taler alt som klør i våre lysters kjødelige ører med den ene hensikt å søke egen ære og fylle egen bankkonto.
    Jeg sier bare LØP LØP LØP LANGT VEKK FØR DU OGSÅ ER FORTAPT OG FALT UT AV NÅDEN!

Det er stengt for kommentarer.