Dommedag 29 juli 2016? Paul Begley skeptisk til ny spekulasjonsbølge

Verdens ende eller dommedag kommer fredag 29 juli. Dette er i hvert fall påstanden som fremsette av mange forskjellige You Tube profiler i et voksende antall videoer. Selv om dommedag 29-juli-2016denne teorien ikke har fått fult så stor tilslutning som dommedagsprofetiene til You Tube profilen Renee Moses har budskapet om 29 juli 2016 blitt spredd i et større antall videoer. Flere større profiler med tusener av følgere har i de siste månedene spredd ut ordet om at Jesus vil komme tilbake igjen den 29 juli og at det på denne dagen vil bli større jordskjelv fordi polenes magnetfelt vil endres. En av dem som er mer enn skeptisk til påstandene om denne bestemte datoen er Paul Begley. Begley som selv er svært opptatt av dette med Jesu gjenkomst og profeti går i sin siste video ut mot den nye teorien og henviser til Jesu egne ord om at ingen kjenner dagen eller timen. Opp gjennom årene har en rekke røster med stor overbevisning gått ut med datoer for verdens ende eller menighetens bortrykkelse. “La dere ikke forføre,” er en viktig advarsel å ta med seg i disse tider.

Teorien omkring dommedag 29 juli er bare en av flere villfarelser som har oppstått blant kristne på You Tube. Selv om vi nylig kunne være vitne til at Renee Moses og hennes spekulative dommedagsprofetier kollapset, finnes det mange som ikke tar lærdom av fadesen og fortsetter å spytte ut datoer på bestemte hendelser som de mener vil inntreffe. You Tube kanalen “End Times Prophecies” som har et ukjent antall etterfølgere proklamerer i denne videoen hva som angivelig skal skje fredag 29 juli 2016. “Verken himmelens engler eller Guds sønn kjenner dagen og datoen, -og når enkelte hevder at de kjenner datoen eller tidspunktet, går de langt ut over det mandat Guds ord gir oss. Sjekk ut hva pastor Begley har å si om denne spekulasjonen:

 

3 tanker om “Dommedag 29 juli 2016? Paul Begley skeptisk til ny spekulasjonsbølge

  1. Det jeg er mer opptatt av er om noe skjer i jubelåret vi er inne i og som avslutter med 29. elul, dvs. 2. oktober.

  2. Ingen kjenner dagen eller timen,som det står i skriften.Det er 100% sikkert.

    Men jeg tror ikke Gud har glemt europa!Jeg tror det vil komme en stor vekkelse i europa før Jesus kommer igjen.

  3. Minst tusen år etter bortrykkelsen kommer dommedag. Youtube sine ” visjoner” om liv på andre planeter,Jesu gjenkomst etc.. er kun surr og vas.

Det er stengt for kommentarer.