Ben Shapiro: Hvorfor ingen burde stemme på Joe Biden

Mens Dagen redaktør Vebjørn Selbekk er så full av TDS at han sier han ville ha stemt på Joe Biden for å bli kvitt Donald Trump, gir Ben Shapiro gode grunner til at ingen bør stemme på Joe Biden. Dagen redaktør Vebjørn Selbekk har i sin lederartikkel rotet seg inn i de mørkeste irrganger vi finner i det religiøse Norge. Den omfattende korrupsjons-skandalen som rammer Biden familien -samt det faktum at Joe Biden tar til orde for abort helt frem til fødsel, ser ut til å være faktum som preller av på redaktør Selbekk. “Ingen bør stemme på Joe Biden,” er budskapet til Ben Shapiro på den siste dagen i oktober 2020.

Biden er som en kameleon, men ikke uventet er det ingen av faktasjekkerne i Fake News media som tar seg bryet med å telle Joe Bidens løgner

Facebook Comments

15 tanker om “Ben Shapiro: Hvorfor ingen burde stemme på Joe Biden

 1. Kjell, Bjørn, Anders Helge og resten av den enfoldige bermen har gått på Livets Harde Skole, og der hadde de ikke samfunnsfag, matte eller engelskundervisning.
  Vi andre hører når Trump snakker, og forstår når han lyver.

  Fake News er i Trumps øyne(og hans sekt av enfoldige følgere) fakta som de ikke liker!

  PS! At Biden er korrupt er falske nyheter, plantet av Rudy G, en såkalt drittpakke. Den saken er parkert av både media, FBI og Putin.
  Jeg må bare si: “tilgi dem Far, for de vet ikke hva de gjør…” ?

  • Trump har sagt usannheter, det er sikkert. Han er ikke verre eller bedre på det området enn andre politikere.
   Politikere lyver og narrer med falske valgløfter hele tiden. Siv Jensen lyver, Kjell Ingolf Robstad bløffer for å få velgere og i praksis gjør alle politiske figurer det.
   Donald Trump har oppfylt flere av sine valgløfter, og har i ord og gjerning vist at han støtter Israel, ønsker fred, står opp for det ufødte liv, forsvarer kristnes trosfrihet og søker å hjelpe forfulgte kristne.
   Det er bare verdslige mennesker som fordømmer Trump for dette.
   Søkelys støtter Trump for nettopp disse forhold og vi ber for og velsigner Donald Trump og Mike Pence.
   Vi ber for Trump son nylig meldte seg ut av den presbyterianske liberale kirke og meldte seg inn i en frimenighet som ikke er bundet opp mot en av de tradisjonelle konfesjonene.
   Vi ber om at den amerikanske presidenten skal vokse i kunnskap om Guds vei, vandre på rette veier og oppleve dåpen i Den Hellige Ånd.
   Vi ber om at president Trump skal skjelve innfor Guds hellige ord -og vandre på omvendelsens vei.
   Du virker veldig opptatt av det du kaller “livets harde skole” -kan du fortelle meg om angjeldende skole gir vekttall, eller grad eller avviser du oss som har svidd av mange år på å få vår Laud….
   Den saken du påstår er parkert av media og Putin lever i beste velgående… og stadig mer fakta dukker opp.
   Men lar du deg utsette for fake news medias hjernevask og tankekontroll, da er du fortapt i din villfarelse..

  • Sannheten svir? Hvilken sannhet? Trump applauderer pøbelstreker. Han vil ikke engang klare å vinne om han enn bruker alle skitne knep, juks og bedrag.
   Om et år er han konkurs og på vei i fengsel. Sann mine ord?

 2. Hvorfor fortsetter du å lyve, Kjell Andersen. Du lever i synd, ved å daglig servere løgner her. Du er en notorisk løgner!
  Det finnes ikke fnugg av bevis mot Biden. Putin og hele hans etteretningsapparat slo Mandag fast; Biden og sønn har ikke gjort noe straffbart i Ukraina eller Russland.
  Dette er en løgnaktig drittpakke, iscenesatt av advokaten fra helvete.
  At du konstant lyver, gjør deg like ukristelig som løgneren, svindleren, tyven, ekteskapsbryteren, mobberen, bøllen og narsisisten Trump.
  Skam deg, som våger å kalle deg en Kristus etterfølger.

  2
  10
  • Nå har jo demokratene og Biden prøvd seg på løgner i 4 år mot Trump der alle deres løgner har falt til jorden, som oppspinn. Biden og Harris ved makten er speilet på ugudelighet. Drap av barn opp til fødsel og de støtter BLM, og Antifa pøbelens hærverk og opprør. De kristne pastorer og redaktør Selbekk som vil stemme Biden viser at de ikke har skjønt en dritt av hva som skjer i det store bildet. De gjør skam på seg selv.

  • Sannheten svir ser jeg. Fakta er at det er haugevis av gode grunner til å stemme Trump. Har fulgt med på noen av Bidens taler om man kan kalle det for en tale da.
   Det eneste Biden klarer å lire av seg er Covid-19, Covid-19 men han lyver og lyver, han lyver om at han ville ha stengt for Kina tidligere enn hva Trump gjorde. Fakta er at han fordømte Trump da Trump stengte for innreiser fra Kina og omtalte Trump som en slags rasist.
   Biden lyver om at Trump ikke har fordømt rasisme og dersom han ikke lyver, så leverer han fra seg noe uforståelig babbel.
   https://www.sokelys.com/joe-biden-jeg-vil-lede-en-effektiv-strategi-for-a-mobilisere/

   Selbekk ofrer sin religiøse etikk for politisk korrekthet og sikkert også for pressestøtte. Du anklager og anklager men har som vanlig bare udokumentert svada.

   9
   1
  • Du kjøper fake news medias bortforklaringer og fortielser.
   Hva fake news media sier gjør det ikke til en sannhet,
   Fakta er fakta og det er fastslått forlengst at Russland ikke står bak avsløringene.
   Laptopen og innholdet er vertifisert og er ekte.
   De avslører at Biden og sønn er korrupt, kjøpt og betalt av kommunist-regimet i Kina.
   Følg med på hva som dokumenteres
   https://gnews.org/
   Når Trump har vunnet valget og alt støy har lagt seg, vil Biden og sønn måtte stå til ansvar for deres kriminelle adferd.
   Det kan bli mange år i fengsel.

  • Olav Bryn burde bytte navn.
   Nabal er mer passende.
   Du burde søke Gud før det er forsent for deg.

 3. Redaktør Selbekk ble forandret, da han måtte stå alene foran det muslimske brorskap. Han kunne lett ha blitt drept, uten at hans brødre hadde leet på et øyelokk. Slik huskes og han hører kun på hva jegèt sitt sier. Han gikk glatt inn i den norske kirken for å bli redaktør i avisen dagen, og må da være med på alt det som denne kirken mener og tror idag, og sannsynligvis i framtiden. http://www.evangeliekirken-arendal.no

  4
  1
  • Forstår fortsatt ikke hvorfor kristne hyller en umoralsk person som Trump. Men ingen har påstått at Biden er perfekt heller. Kun trumpudtene hyller sin Store Oransje Gorilla som Trump trolig selv ville ha karakterisert seg selv som motstander 😉 Vel, Trump selv sammenlikner seg med Jesus.

   Men for å snakke alvor om det som teller mest: Vi får håpe amerikanere i alle leire tar til fornuft og sannhet, legger vekk hatet, skroter våpnene og prøver å finne kompromisser på midten. Det har vært fruktbart før, for å fjerne fattigdom og urettferdighet og hjelpe flest mulig. Trenger ikke borgerkrig og hvitt borgervern for å gjeninnføre den kapitalistiske og patriarkalske slavestaten slik Trump antyder. Samarbeid og dialog er best, uansett om det blir den ene eller andre som vinner med knapp eller god margin.

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *