Bayern Munchens trener Julian Nagelsmann fullvaksinert, -Coronasmittet og Covidsjuk

Vaksinebløffen i ferd med å kollapse? “Enda en… Først kjente Bayern Munchens trener Julian Nagelsmann influensasymptomer og måtte stå over å lede laget i Champions League-kampen i Portugal mot Benfica. Så ble han senndt tilbake fra Portugal til Tyskland i ambulansefly. PS! Legg merke til at de ikke kaller det fullvaksinert lenger, men “dobbeltvaksinert”. Finurlig, men snart må de jo kalle det “trippelvalskinert” osv. God bedring til Nagelsmann. Håper det går bra,” skriver Malvind Børresen om det faktum at nok et kjent navn som er “fullvaksinert” eller “beskyttet” er blitt smittet og syk av Corona. Det blir stadig mer og mer tydelig at vaksinen ikke er den frelsesvei myndighetene forespeilet.

“Bayern Munich manager Julian Nagelsmann has tested positive for Coronavirus in Portugal after missing his side’s win over Benfica in the Champions League due to ‘flu-like symptoms’.
Nagelsmann, who is double-vaccinated, has to travel back to Germany separately with an ambulance pilot before going into isolation,” gjengir Malvind Børresen fra oppslaget til Daily Mail. Bjarne Gerhard Danielsen kommenterer nyheten slik: “Er bare å kjøre på med flere doser, til alle variantene er brukt opp.. 🙈”. Det blir stadig flere og flere eksempler på at vaksinene ikke virker og flere og flere fullvaksinerte er nå å finne innlagt på ulike sykehus. Bent Høie`s og FHI`s gjentatte mantra om “at vaksinerte ikke blir like alvorlig syke som ikkevaksinerte” ser ut til å bli den store løgnen i 2021.

15 tanker om “Bayern Munchens trener Julian Nagelsmann fullvaksinert, -Coronasmittet og Covidsjuk

 1. Flott at Søkelys slettet og fikk JV bort. Nå er det heldigvis ro og fred her. Ingen skriver.

  • Flott?
   Da er det vel andre som også burde ha vært vekk i tilfelle?

   (Jeg synes selvfølgelig alle skal være her, og at vi alle må holde oss unna stygt prat, oppføre oss som vettuge mennesker og ha respekt for hverandre)

   Ønsker du noen bort, se til å vurder deg selv først og fremst.

  • JV er ikke utestengt, men har vel tatt en pause. Han/hun/hen ble vel litt snurt når jeg slettet et par av vedkommendes upassende kommentarer i oppslaget om dødsfallet til sangevangelist Leif Solheim.
   Medlemmer av JW organisasjonen ville ikke ha skrevet så respektløst i en sak om et dødsfall av hensyn til pårørende.

 2. “Ser ut til å bli den store løgnen”? Javisst, men kan det dokumenteres?
  Mye av kritikken mot vaksineprogrammet er forståelig men mange av anklagene fremstår som manipulerende retorikk hvor kjente forhold blir fremstillt slik at de skal skape forestillinger om at allt sannsynligvis er mye verre enn man tror. LItt som fakenews media liker å gjøre.

  Det jeg tror mange lurer på er hva som er tanken bak det ensidige og de svært repeterende innspillene om at “nesten alle dør av vaksinen” og at den “ikke hjelper for noe”. Eller at den bare skal “bane veien for antikrist” osv. Hva med en klargjøring om dette kan dokumenteres eller om det bare handler om religiøse spekulasjoner? Hvorfor blir ikke andre årlige influensavaksiner kritisert på samme måte? Virus forandrer seg jo hele tiden.

  Og hva med en forklaring om forholdet mellom alle angrepene og den aggresive kritikken og alt det som står i Bibelen? F.eks: Men jeg sier dere: elsk deres fiender og be for de som forfølger dere, så dere kan være barn av deres Far i himmelen. Vend det andre kinnet til, gi ham kappen også, gå tre mil til med ham osv, og uendelig mange andre skriftsteder som står i sterk kontrast til mye av det som presenteres på sokelys.

  Mye av det man kan lese på sokelys gir assosiasjoner til kjødelig menneskeligjøring av Bibelens åndelige innhold. Og ensidigheten gir inntrykk av at man prøver å overbevise seg selv om noe man egentlig ikke kan være sikker på.

  3
  3
 3. Takk Mr. a!

  Til redaktør 2 (Tore):
  “Vaksinebløffen i ferd med å kollapse?”
  Selv om Søkelys ensidig og ustoppelig sier at myndighetene har sagt at vaksinen er “frelsen” så stemmer det ikke.
  Helt fra starten er det sagt at vaksinene kun er mellom 70 og 95% effektive. Man kan bli syk selv om man er vaksinert. Og man kan dø selv om man er vaksinert.

  At man sier at noen er fullvaksinert betyr ikke at disse er 100% beskyttet, det betyr at de har fått de to sprøytene som var i den opprinnelige vaksine planen. Dette vet alle veldig godt, men Søkelys fortsetter å hamre inn den misforståelsen de ønsker å fremme.
  Trist er vel det mest dekkende beskrivelsen for måten Søkelys opererer på.

  4
  3
  • Løgn.
   De fremstilte vaksinen som en redning som skulle gjøre at vi kunne klemme våre gamle på sykehjem.
   Vaksinen skulle beskytte dem.
   Det er bare det Qanon at myndighetene har “justert” sannheten etterhvert. Vaksinen skulle gi beskyttelse og hindre sykdom og smitte. Noe den beviselig ikke gjør.
   De bruker ordet “beskyttelse” om vaksinen.
   Hva er de beskyttet mot? Ikke korona i hvertfall.

   3
   2
  • Geir
   Hva er da din teori på det faktum at etter at ca 90% ble vaksinert så åpnet landet opp igjen uten at det ble noen ny smittebølge og press på sykehusene??

   Det er bare 3,7% av befolkningen som er smittet i Norge,
   Tenker du at det er nok for flokkimmunitet ?

   2
   1
  • Det er feil Geir.
   Vaksinen gir beskyttelse og reduserer, ikke hindrer, sykdom og smitte. Hadde du fulgt med på Msm, og ikke bare på Søkelys, hadde du visst dette.

   1
   3
  • Qanon. Du vet like godt som alle andre at de har justert “sannheten” underveis under denne svindelen.
   – Vaksinerte og uvaksinerte er fulgt over tid med ukentlige tester. Dermed kan man vise at de vaksinerte var 90 prosent beskyttet mot i det hele tatt å bli smittet. Fra utprøvingene visste vi at de vaksinerte var over 90 prosent beskyttet mot å bli syke, påpeker han. VG 29 mars 2021
   Siden de vaksinerte i liten grad blir smittet, kan de heller ikke smitte andre. Og dermed kan vaksinasjon bidra til å stoppe epidemien for alle, vaksinerte som uvaksinerte, sier FHI-toppen. (samme løgner fra VG)

   Den nye vaksinen hindrer infeksjoner med covid-19. Den er laget av det amerikanske selskapet Pfizer og det tyske BioNTech.

   Vaksinen er 90 prosent effektiv med å hindre smitte, sier selskapene.

   Pasientene var beskyttet mot sykdommen sju dager etter den andre av to doser ble gitt. Pasientene var fortsatt beskyttet 28 dager etter den første vaksinen. Det viser foreløpige resultater.

   Albert Bourla er sjef for Pfizer. Han sier at de første resultatene viser at vaksinen er i stand til å forhindre covid-19. Covid-19 er sykdommen som utvikles fra smitte med viruset korona. FHI desember 2020

   En klem gjør godt – både innvendig og utvendig. Den blir liggende lenge på kinnet og minner deg på at noen er glad i deg.
   ‍‍
   Det er ikke rart at vi savner å klemme!
   ‍‍
   Snart er det noen som kan gjøre det igjen: Beboerne på sykehjemmene.
   ‍‍
   I disse dager får de vaksinedose nummer to. Det betyr at de snart er beskyttet mot sykdom hvis de blir smittet av koronaviruset. Derfor endrer vi rådene for besøk på sykehjemmene fra neste uke.
   ‍‍Det blir lov å klemme igjen!
   ‍‍Beboere som er vaksinert, trenger ikke å holde avstand til besøkende som er vaksinert.
   ‍‍De kan også ha nærkontakt med besøkende som ikke er vaksinert, men det bør være få personer og de samme personene over tid.
   Helseminister Bent Høie 3 februar 2021

   “Sannheten” har forandret seg jevnlig og det som ble forespeilet av vaksinen har vist seg å være løgn.Det er bare å søke bakover, ikke Google for den søkemotoren er korrupt. Alt som har kommet av informasjon om vaksinens virkninger og alt de forespeilet har vært bløff. De sa at vaksinen hindret de gamle i å bli smittet, nå omplasserer de ikkevaksinerte som jobber blant fullvaksinerte eldre på sykehjem og hjemmehjelpstjenesten. Qanon, du må ikke tro alt de forteller deg.
   Faktum er at de ikke vet og derfor lyver.
   Du har i utgangspunktet 99,5 prosent sjanse til å overleve dersom du skulle bli smittet av viruset. Men du og mange andre velger å satse på en vaksine som gir dårlig beskyttelse, som påfører titusen av mennesker død og sykdom.
   Men så hjernevasket du er, så er det nok spilt møye å arguementere med deg.
   Men jeg sier ikke at du lyver, men du tror løgnene de har servert deg,

   5
   1
  • Sukk.

   Det som kjennetegner “profeter”, bedragere og andre av den arten der er at de beskylder 99 % av befolkningen for å være forført av en løgn mens de selv, knappe 1 % av befolkningen absolutt vet hva som er sant og er så mye bedre og mer intelligente enn 99 % av menneskeheten.

   De fleste vil forstå at Geir og andre vrøvler og er de som farer med løgn. At vi er i en pandemi og at vaksinen har reddet uendelig mange mennesker er noe som er vitenskapelig bevist hinsides enhver tvil. Alle vet at de som ikke tar vaksinen utsetter seg selv og spesielt andre for en betydelig livsfare som kan sammenlignes med russisk rulett.

   Men det å forvolde andre en smertefull død er greit mener disse så lenge de kan fremheve sin egen fortreffelighet i Søkelys og andre steder.

   De av oss som er kristne vet at disse vaksinemotstanderene lyver og bedrar verden. De tjener sin far, satan. Men heldigvis er det veldig få som tror på Geir og hans meningsfeller. De fleste tar vaksinen og de fleste tar avstand fra satans verk.
   Så får Geir fortsette å leve et liv i løgn og i grov forakt for hans medmennesker.

   3
   2
  • Til Geir

   som du selv referer til skulle folk bli “90 prosent beskyttet”. Disse 90% er ikke immune, men beskyttet. Noen vil fremdeles både bli smittet og syke.
   De som er vaksinerte kan også bli smittet, men vaksinen bekjemper viruset relativt fort. Det betyr at disse ikke lenger er smitteførende. Dermed sprer vaksinerte viruset i mindre grad enn andre.
   “Den nye vaksinen hindrer infeksjoner”
   Ja den hindrer infeksjoner, men fremdeles ikke 100%.

   Sannheten har ikke endret seg. Myndigheten, gjennom MSM, har hele tiden sagt at selv om man er vaksinert må man være forsiktig. Vaksinen er ingen garanti. Men når veldig mange er vaksinert er risikoen så liten at man kan åpne opp. Alt er en avveining av plusser og minuser.
   Men det er riktig at noe har endret seg. Man har gjort nye erfaringer. Dette er et nytt virus. Alle som prøver å redusere smitte og sykdom gjør det beste de kan ut fra den informasjonen og kunnskapen de til enhver tid har. Det har de hele tiden vært åpne om.

   1
   1
  • Qanon. Vask hendene, host i armhulen var “sannheten” helsemyndighetene innledet pandemien med.
   Sannheten har endret seg hele tiden. De lyver og lyver og har lært av Hitler. Gjenta løgnene mange ganger nok og tilslutt tror alle at løgn er sannhet.
   Stå på Geir.
   Setter pris på at du står opp for sannheten.

   1
   3
  • “Vask hendene, host i armhulen” er fremdeles en gyldig sannhet.

   “Gjenta løgnene mange ganger nok og tilslutt tror alle at løgn er sannhet.”
   Det er akkurat det Søkelys driver med. Hamrer ufortrødent inn budskapet om at vaksinen er gift og livsfarlig. Ja, det er riktig og tragisk at noen ytterst få dør av vaksinen, men det er utrolig få i forhold til alle dem som har tatt vaksinen.

   2
   1
  • “Vask hendene, host i armhulen var “sannheten” helsemyndighetene innledet pandemien med.”
   Det oppslaget fra helsemyndighetene har hengt på inngangsdøren i bedriften jeg jobber i, så man ser det når man går inn, og man ser det når man går ut, siden jeg ble ansatt der for 12 år siden. Altså ikke noe nytt. Det samme ble brukt på 90-tallet. Altså er det ikke noe NYTT fra helsemyndighetene, men enda en påminning om hvor viktig det er å beskytte andre.

Det er stengt for kommentarer.