Statsadvokaten opprettholder politiets henleggelse av Christensens anmeldelse av tre navngitte ansatte i bygningsetaten

Statsadvokaten har valgt å opprettholde politiets henleggelse av blogger og evangelist Jan Kåre Christensens anmeldelse av tre navngitte offentlige ansatte. Statsadvokatens beslutning kan ikke påklages og er således et endelig punktum for Christensens forsøk på å bruke norsk lov mot etaten. Christensen hadde i utgangspunktet anmeldt de tre ansatte i kommunen for trusler og truende adferd fordi de i skriv har truet med tvangsmulkter. Tvangsmulkter de så langt ikke har vært i stand til å kreve inn. Overfor Søkelys har Christensen gjentatte ganger fastholdt at han aldri vil etterkomme pålegg fra korrupte etater. Bloggeren har ingen resepekt for det han mener er korrupte offentlige etater som blir beskyttet av et kriminellt og korrupt politi.

4 tanker om “Statsadvokaten opprettholder politiets henleggelse av Christensens anmeldelse av tre navngitte ansatte i bygningsetaten

 1. Gjesp……

  Stjeling av offentlig grunn er OK mens det offentlige, oss skattebetalere, bedriver trusler når de vil ha tilbake sin egen eiendom.
  Jan Kåre Christensen forsvarer innbitt stjeling med andre ord.

  En av grunnene til at han mistet jobben i Unibuss var stjeling så det overrasker ingen. Det er også en stjeling som han forsvarer.

  Om Jan Kåre Christensen noensinne var medlem av Tveita gjengen, skriver ikke Søkelys noe om. Akk, veL

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.