14 år gamle Odin Solem ble først banket av to ungdomsskolelærere og deretter angrepet av tre politimenn

Det omstridte og fryktede norske barnevernet kan notere seg for mange suksess-historier med barn som er kommet under deres “omsorg”. Enkelte har tatt sine egne liv, andre igjen har dødd mens de var under fosterforeldrenes omsorg. Andre igjen ender opp i et mareritt av rus og narkotika, mens andre igjen, blir kriminelle som må begå ran for å skaffe seg penger til mat, klær og det man trenger i livet. Mange foreldre her i Norge lever i dyp frykt og engstelse fordi de frykter at barnevernet, -ved hjelp av politiet skal komme og kidnappe barna deres. At denne frykten er reell kan vi lese av tilstrømningen av nye medlemmer til åpne eller lukkede “anti-barnevern grupper” på Facebook. Mang en far eller mor frykter at nettopp deres barn skal bli en av barnevernets mange “suksesshistorier”. Den 14 år gamle gutten som er under “omsorgen” til barnevern-institusjonen Sunnmørsheimen Ungdomsheim i Volda. Kort tid før politiet gikk til fysisk angrep på 14 åringen, ble Odin banket opp av to “lærere” ved ungdomsskolen han var elev ved.”En tragedie at Norge skal ha, statsuniformerte —— Nei vet ikke hva, bare forferdelig,”skriver evangelist Ove Jan Ludvigsen i en kommentar til den rystende videoen.”Barnevernet er Satan’s disipler,” skriver Jan Sylow som har fulgt saken

 

På Facebook hvor videoen er postet reagerer seere med avsky over å se at norsk politi tar i bruk vold mot en 14 år gammel gutt. Hendelsen skjedde ved en barnevernsinstitusjon i Volda

Det norske barnevernet er som kjent både fryktet, kontroversielt og beryktet. Nærmest daglig gjennomføres det små og store demonstrasjoner utenfor norske ambassader og konsulat i utlandet. Som kjent har norske borgere av frykt for å bli fratatt sine barn, måtte flykte ut av landet og en norsk mor med barn har fått permanent asyl i Polen fordi polske myndigheter har konkludert med at norsk barnevern kan utgjøre en fare for barnets liv og helse. Flere norske mødre skal har gjort akkurat som Silje Garmo gjorde, nemlig å rømme Norge med barna og søke hjelp i Polen. Konflikten mellom Norge og Polen over det kontroversielle barnevernet toppet seg tidligere i vinter da Erna Solberg regjeringen besluttet å utvise en polsk konsul fra landet, fordi denne gav hjelp og bistand til polske foreldre som har kommet i barnevernets søkelys. Som kjente svarte Polen på utvisningen med å erklære en norsk diplomat “persona non grata” i Polen. At det er sterke reaksjoner internasjonalt på hvordan barnevernet og norsk politi behandler barn det norske barnevernet ønsker å slå kloa i, er ikke så vanskelig å forstå. På de flere forskjellige anti-barnevern gruppene som eksisterer på Facebook kan man lese både hårreisende og dypt rystende fortellinger om hvordan norsk barnevern og politi går frem overfor barna de ønsker å kidnappe. I videoen under som i dag ble delt på en av Facebook gruppene ser vi hvor brutalt politiet går frem mot et 14 år gammelt barn som sitter med data-maskinen på sitt eget rom på en barneverns-institusjon. Odin Solheim som satte ved dataen og kommuniserte med venner fikk filmet det øyeblikket politiet slo til mot den 14 år gamle gutten. “Gutten min som ble plassert på tvang fra barnevernet u Trondheim til institusjon i Volda. Slik blir De blehandlet på Sunnmørsheimen institusjon. Uten grunn. Er politiet å slår nede gutten min på 14 år. Ingen hjelp får vi. Barnevernet gjør hva f de vil. Stopper ikke der. De får meg som mor arrestert å nesten fengslet i mange år. For De kan lyve om alt å si jeg skulle drepe min sønn,” sier den fortvile moren til gutten. Guttens mor har også lagt ut bilder av sår hennes sønn ble påført da han fikk juling av to lærere på en ungdomsskole. På facebook reagerer folk med avsky og raseri over hvordan gutten ble behandlet av både politi, barnevern og skolen. Imidlertid er media livredde for å omtale hendelser som gir et negativt bilde av norsk barnevern anno 2019.

https://www.facebook.com/Smurfeaniks/videos/10156863922670605/?t=27

 

 

19 tanker om “14 år gamle Odin Solem ble først banket av to ungdomsskolelærere og deretter angrepet av tre politimenn

 1. Barnervernet er stasi. De er ikke til for å hjelpe barn og familier, men de er opprettet for å ødelegge kjernefamilien i samfunnet.

  • Stakkars stakkars gutt… Dette landet vårt altså… Og Erna og gjengen!!

   Hadde jeg vært i problemer selv, så tror jeg kanskje også jeg hadde ønsket å dra til Polen. For her er det IKKE trygt! Har hørt om en del i det siste. Er det rart noen av dem ønsker å ta livet sitt!

   Vi har rikelig med “verdensmestere” i barnevern og politi.

  • Jeg ser ofte at mange omtaler samarbeidet mellom barnevern og politi som Gestapo og viser til hvordan uniformerte menn avskilte mor og barn før jødiske barn ble kastet i gasskammeret.
   Her er det riktignok ikke gasskammer, men adskillelsen fra foreldrene er veldig uheldig for barna.
   Når mor i tillegg stille må sitte å se på at lærere og politi banker hennes sønn, kan jeg forstå fortvilelsen.
   Det trengs virkelig en gjennomgang av norsk barnevern, en internasjonal granskning for dersom en granskning skal gjøres av en institusjon lønnet av norske myndigheter, vil granskningen ikke bli objektiv.

 2. Søkelys: Vet du noe om foranledningen til politiets maktbruk mot denne 14-åringen? Hvis han har begått kriminalitet av noe slag, så kan dette forsvares. Hvis ikke, så er det et overtramp av dimensjoner.

  1
  1
  • Dette kan ikke forsvares på noen som helst måte uansett hva han har gjort. Han er bare 14 år.

  • Slik maktbruk undrende kan ikke forsvares. Vi snakker her om en 14 år gammel norsk gutt. En gutt som med makt og tvang ble skilt fra sin biologiske mor, og plassert i et system som kalles “barnevernet”. Han ble plassert på en institusjon. Uansett forhistorie så ser vi jo at politiets bruk av makt var unødvendig.
   Den beste løsningen var å sette seg ned og snakke med gutten, ikke gå til fysisk angrep slik vi ser her.
   Politiet skal ha fryktet at gutten hadde kniv, noe han ikke hadde. Men en vag mistanke gir ikke politiet grunnlag til slik unødvendig voldsbruk.
   Det vi ser her er bare en av flere rystende historier om hvordan barnevernet i samarbeid med politi begår grove overtramp mot barn.

  • Jeg er for øvrig selv kritisk til barnevernet og deres utspekulerte metoder for å ta barna ifra gode familier. Uten å kjenne saken inngående, så kan det godt være at denne gutten feilaktig ble tatt fra moren sin. Men politiets fremgangsmåte her, isolert sett, kan likevel være riktig mtp forløpet til situasjonen. Har det vært trusler inni bildet? Har han skadet noen før dette? Har politiet prøvd med dialog i forkant av dette? Selv 14-åringer må lære seg å adlyde ordensmakten, såfremt ordensmakten selv følger loven, og loven ikke er uetisk og ugudelig.

   Takk, Søkelys, for at du dekker skyggesidene ved barnevernet! Jeg er fan av bloggen din!
   ………………………
   Takk for dine ord; Det er uhyre sjeldent jeg går inn i en kommentar og svarer direkte: Men gjør det her

   Jeg har forstått det slik at politiet fryktet at han hadde kniv på seg. Noe han ikke hadde.
   En ide før man rykker frem er å spørre: Odin har du kniv på deg? og tøm det du har i lommene.
   Så henter betjent XXXX ei cola -og så setter vi oss ned å prater litt.
   Helt unødvendig å kaste seg over 14 åringen slik.
   Norsk politi er heldigvis ikke bevæpnet. Vet ikke om du husker en sak fra Sverige der politiet skjøt og drepte en ung mann som var rammet av downsyndrom som lekte med en lekepistol. Naboer ropte endog til politiet før de skjøt og drepte ham -at det var et leketøy og at gutten var tilbakestående. Vi må se en mildere utgave av politiet overfor 14 år gamle barn. Og en ting til: Denne ungdommen som slo den 82 år gamle dama, var også et resultat av norsk barnevern.
   Folk må snart skjønne at barnevernet ikke påfører barna og de unge noe godt. Det er for mange triste historier.
   Vi må få byttet ut dagens barnevern med et system som arbeider samlet for å hjelpe familier i krise. Ikke bare hente ut barna og plassere dem i fosterhjem eller institusjoner hvor barna ikke kjenner seg elsket. Da går det galt. Vi har sett det mange ganger. Og nok er nok nå.
   Redaktøren

 3. Norge er blitt et utrolig kynisk og kaldt land å bo i. Når man ser slike videoer hvor politiet går løs på et barn, da skammer man seg over å være norsk.
  Stakkars gutt nå må den etaten snart ned legges de gjør ikke nokke Anna enn å ødelegge unga for livet.
  For en skam!! er dette vårt land? Norge? No way
  Dette bør ut i media, gjerne også i utlandet, når politiet går løs på en 14 åring på dette viset bør de involverte bli suspendert fra sin stilling med umiddelbar virkning og straffeforfølges etter straffeloven.

  • Jeg skjemmes over hva norsk politi nå må bruke tre mann på å fikse. En guttunge, et barn. Jeg ville nok ha forsøkt å håndtere saken med å banke på døren og høre om gutten ville ha ei iskald cola og så en prat, Han satt jo bare med dataen og kommuniserte.
   Etter mitt syn står vi i denne saken overfor det faktum jeg mer og mer har sett. Mange av de barn som blir tatt av barnevernet ender som dystre statistikker enten i kriminalitet, vold eller selvmord.
   Jeg vet ikke om familien som Odin er tatt fra er kristen, men i disse dager legger jeg mine bønner frem for Gud for ham og hans familie. Jeg klarer ikke å sitte stille å se på uretten som råder.
   Norsk barnevern er fryktet i store deler av Europa og vi er nå kommet så langt at folk må rømme landet for å bevare barn med familien. Norge må kvitte seg med dagens barnevernssystem og opprettet et familievern som tar hensyn til alle forhold, både barna, deres søken og mor/far.

   4
   1
 4. Dette hadde de sannsynligvis aldri gjort hvis det var en ungdom fra en muslimsk familie.

 5. Håper moren anmelder politi og bv for vold mot sønnen hennes. 14 år
  De bryr seg ikke om at hele verden ser på hvordan det norske bv og norske politi holder på. . Skjemmer seg totalt ut. Er flau over å kalle meg norsk, i dette landet, hvor bv og nazi politi oppfører seg som drittunger.
  Ja dem er utrolig feige,dem skulle prøvd seg på noen på sin egen alder og høyde.Dette hadde politiet turt å prøvd å gjøre med de ungdommene i oslo som går rundt å slår ned folk.Videoen har blitt delt til utlandet,var en jeg kjenner som så den på en tysk gruppe.Trist vi har politi folk som mener at vold er riktig å gjøre mot barn,tenk alle de andre som har opplevd dette som ikke har filmet det.
  Hadde foreldre brukt slik fysisk vold som barnevernet bruker. Herre min Gud for et helvete foreldre hadde fått gjennomgått, politi anmeldt fratatt barn på dagen og foreldre hadde blitt satt på glattcelle til neste dag og så fengsel møte for mulig varetekt fengsel i to og tre uker.

  1
  1
  • Er enig med deg Arnt A
   Dessverre er Barnevernet en terroristorganisasjon som har tilknyttet seg hjelpere som politiet og rettsvesenet. Skulle ikke forundre meg om dette er Heimdal barnevern ved Runhild Gaare i spissen mfl., hun godkjenner mishandling av barn under barnevernets omsorg og i tillegg nyter av det for å bevise makt over biologiske foreldre. Det er berettiget å sammenligne barnevernet med terror.
   ja det er sikkert flere som bruker samme metode, hele det norske barnevrnet er ett terroristregime, som har overtatt ideologien til Adolf Hitler. Også under andre verdenskrig var politiet de første som hjalp nazistene og ble overløpere, det samme skjer i dag mellom Barnevernet og politiet.

 6. Først av alt vil jeg rette en stor takk til Søkelys som er ett av få medier som er villig til å slippe til kritikk av barnevernet. De fleste kristne står på urettens side og støtter opp om det råtne og korrupte barnevernet. Det er ikke barnas beste, vårt eget Stasi har i tankene. Barnevern og barnevernstjenester er millionbutikk både for dem som velger å være fosterforeldre og for de som driver med salg av barnevernstjenester.
  Eiere av slike institusjoner tar ut stor profitt på familiers elendighet og kidnappingen av barn.
  Søkelys er kristent nettsted, men når man leser noen av de fiendtlige kommentarene som postes her mot redaktøren, forstår jeg at Søkelys også trekker til seg ikketroende lesere.
  Det er jo bra at Søkelys ikke utestenger de han er enig medd.
  Denne tråden har fått oppmerksomhet på Kvinneguidens forum. Der skriver brukerne på forumet at det ikke er mishandling av gutten og at dette er akseptabel behandling. Når man leser andre tråder på Kvinneguiden om foreldre, så mener de at foreldre som slår barna at det ikke er akseptabel behandling. Kvinneguidens barneverntilhengere har i alle tråder jeg har lest og deltatt i støttet opp Barnevernet, politiet, fosterhjem og nå lærere som mishandler barna med argument som at det er til barnets beste. Men når foreldre gjør det, så er det ikke greit.
  Jeg mener at barnemishandling, uansett hvem som gjør det, at det er ikke er akseptabelt.

  • Så denne Kvinneguiden er Skikkelige Rævediltere for barnevernet !!!uasett hvor Horribelt de behandler(misshandler) andres barn Noe Så Forakteligt!!!Dette skal vi ikke finne oss i!!!sånne sardistiske lærere burde sparkes på dagen !!!For ikke å snakke om dem som kaller seg BARNEVERN FY!!!

 7. Groteske norske barnevern ødelegger ungene våre.
  Sanne kristne står sammen med de utslåtte og har alltid kjempet for familien som er det Gud har innstiftet som ramme for oppdragelse av barn.
  At kristne i det hele tatt kan jobbe i barnevernet eller stille opp som fosterforeldre for barn under barnevernets omsorg, er for meg ei stor gåte,
  Mange ungdommer rømmer jo sine fosterforeldre enten fordi de blir utsatt for vold, eller neglisjert til fordel for de egentlige barna i familen de plassert hos.

  Kristne som støtter barnevernet står på Satans parti i åndskampen.
  Jeg roser broder Kjell som ofte tar opp tingene som hisser opp navnekristne og andre som lever i den villfarelse at barnevernet er noe bra. Fakta er at barnevernet er i mot Gud, mot Guds ordninger og ødelegger familier i tusentall.
  Dette er noe kristne må gå hardt ut mot. Det er mange ting jeg er uenig med Torp i. Men han skal ha ros for å stå opp mot barnevernet i Norge.

  • Nå begynner det å bli forferdelig mange stygge saker man hører om. Hva slags folk arbeider der kan man lure på.

   Men fosterforeldre må til. Noen som står meg nært har et fosterbarn. Barnet kom som liten og blomstret fort, fant seg godt til rette i den nye byen med ny familie. Og i menigheten. Barnet har aldri hatt ønske om noe fremtid med sine foreldre. Kun en prat veldig sjelden. Fostermor og biologisk mor holdt mer kontakten. Barnet har blitt voksen og det går veldig bra. Barnet blir for alltid i fosterfamilien og dette er også biologisk mor veldig glad for siden “det har vært for mye”.

   Ellers har jeg hørt om SÅ mange triste saker.

 8. Det som ikke kommer fram her er at denne gutten har hatt 2 episoder på skolen. Jeg er mor til en annen elev ved denne skolen, og vi har fått opplyst dette som pårørende.

  Episode 1: gutt ankom skolen MED kniv, og truet folk. Alle klasserom og andre rom ble avlåst, og elever ble holdt innelåst så gutten ikke skulle få truet dem. Politi ble tilkalt og det foregikk rolig. Gutt bodde da hjemme.
  Episode 2: etter flere måneder (gutt var tatt ut av hjemmet) kom han tilbake. Da hadde han samlet en gjeng, og vi har fått opplyst at han hadde med kniv. Da ble gutt stoppet og det ble et fysisk sammenstøt. Resultat har mor lagt ut med bildene her.

  Jeg påstår ikke at det er riktig at en gutt skal bli blå og merket, men det er viktig at ikke kun en side framstilles.
  Frykten denne gutten har påført andre kan heller ikke skjules. Og skolen har ikke lov å brute taushetsplikten med å kommentere.
  Dette er en stor skole med mange hundre elever, og skolen må beskytte de også.

Det er stengt for kommentarer.