Barack Obama forsøker å sette homo agendaen i den katolske kirke

obama-pavenBarack Obama forsøker åpenbart å presse den katolske kirke til å ta et mer politisk korrekt synspunkt i forhold til homofile ekteskap da han denne uken møter pave Frans i Det Hvite Hus. Den amerikanske presidenten som fremstår mer og mer tydelig som en homoaktivist og den katolske kirkes overhode treffer presidenten vil han bli møtt av krav om den katolske kirke også bøyer kne for homomakten. Møtet mellom Obama og paven finner sted 23 september under den jødiske høytiden Yom Kippur mens homobevegelsen og det offisielle Amerika feirer biseksualitetens dag

biseksuell-feiring-23-septemberAt det er ny tid i Amerika med full offentlig aksept av synd og ugudelighet er det ikke lenger tvil om. I forbindelse med møtet mellom paven og Obama har det hvite hus invitert den transseksuelle aktivisten  Mateo Williamson som liker å kle seg som mann samt den åpne homoseksuelle aktivisten, den episkopale biskop Gene Robinson som stod frem i 2003. I tillegg har den amerikanske presidenten invitert en rekke nonner som driver en organisasjon som støtter abort, så det er åpenbart “at alt som nå mangler er å dra for gardinene og dra frem madrassene,” skriver en konservativ blogger spydig.

Også mer seriøse røster som Franklin Graham reagerer på det hele og mener at det er klokt at Vatikanet stiller spørsmål med Obamas gjesteliste i forbindelse med pavebesøket. “Gjestelisten som Obama har presentert har fått mange til å heve øyenbrynene,” skriver Franklin Graham som mener at “dette er skammelig og åpenbart upassende. Er det ingen ende på de lengdene presidenten vil gå til for å presse sin syndige agenda? spør Graham som er meget kritisk til den amerikanske presidentens åpenbare aktivisme for å fremme homoseksualitet og drap av ufødte barn. Det er ikke tvil om at USA i Barack Obama har fått en president som fremmer antikristelige, syndige og lovløse verdier og fremstår nå mer og mer som en fiende av Gud og kristen tro.

https://www.youtube.com/watch?v=mVE7cBUbJwA

 

3 tanker om “Barack Obama forsøker å sette homo agendaen i den katolske kirke

 1. Sjekk ut denne posten fra bibelogtro:

  https://bibelogtro.wordpress.com/2015/09/16/er-president-barack-obama-antikrist-og-pave-frans-den-falske-profet/

  Jeg er personlig overbevist om at Antikrist kommer til å være homoseksuell. Det begrunner jeg med Dan 11,37 hvor det står at Antikrist ikke kommer til å ha “kvinnenes lyst”, og homoseksualitet kommer i endens tid til å bli mer og mer akseptert, og åpenbar og denne synden kommer til å bli hyllet mer og mer. For Herren er dette en vederstyggelighet.

  I denne posten blir det hevdet fra en som kjenner til Barack Obama at han hadde mange homoseksuelle forhold. Enkelte røster hevder også at hans kone er en transe. Uansett, det finnes mye mystikk rundt Obama.

  Anbefaler folk å lese alt i denne bloggen som jeg postet nylig og se videoen.

  Mvh Richard

  • Rett før hun døde fikk den aldrende talkshow dronningen Joan Rivers et spørsmål i forbifarten mens hun var på vei opp en flytrapp. “Tror du vi får se en homofil president i det hvite hus, spør reporteren. Rivers snur seg i flytrappen og sier tydelig oppgitt; “We already have with Obama, so let’s just calm down”. Reporteren forstår ikke. “You know, Michelle is a trans, forklarer Rivers. Reporteren forstår fremdeles ikke. “A transgender, we all know”, sier Rivers. Reporteren utbryter overrasket; “Oh my gosh”. Rivers mumler “It’s ok” og går inn i flyet.

   http://youtu.be/Et38_Ufv-Jw

Det er stengt for kommentarer.