Amigthywind bevegelsen prøver å banke litt vett inn i hodet på dem som følger profetiene til Renee Moses

Falsk profet utsetter “the day of darkness eller bortrykkelsen til senest 7 oktober

Renee Moses og hennes profetier eller “Rapture Puzzel” som hun også kaller sitt
dommedag-sylvesterfantasiprodukt har lenge forutsett at onsdag 23 eller senest torsdag 24 september 2015 vil bli dagen da menigheten bortrykkes eller dommedag inntreffer. Den kontroversielle og helt åpenbart falske profeten får stadig flere følgere på You Tube og har nå 75618 abonnenter og hennes mange videoer er blitt avspilt 25 683 029 ganger. Foruten å bygge på egne studier og åpenbaringer begrunner hun også sin “dommedag” med “beviser” fra ulike sekulære Hollywood filmer og populære tv serier

Blant annet mener hun at Bart Simpson fra tegnefilmserien “The Simpson” er blant dem som kjenner datoen på bortrykkelsen, og at “skjulte” budskap om dette er nedlagt i et stort antall filmer og tv serier. Hvordan forholde seg til slikt vås? En av dem som lenge har advart det kristne You Tube miljøet mot Renee Moses og hennes falske spådommer om dommedag/bortrykkelse 23 september er Sylvester Mater i det kontroversielle Amigthywind Ministies. Selv om Søkelys ikke på noen måte gir sin tilslutning til den kontroversielle gruppen han representerer syntes vi likevel at hans reaksjon på hysteriet Renee Moses har skapt omkring dommedag 23 september, er en nyttig korrigering kristne til de mange som er forført av Renee Moses og gruppen av forførere som har skapt en falsk forventning om onsdagens dommedag.

Selv om Søkelys på ingen måte går god for Amigthywind Ministries og deres leder Elisabeth Elijha Nikomia er det likevel mye i Sylvester Maters kritikk av hysteriet omkring dommedag i morgen. Teorien Sylvester Mater snakker om som “Blue Beam rapture” er en teori som har versert blant endel kristne spesielt på nettet. En video om denne teorien kan ses her.  Selv om Renee Moses og hennes likesinnede profeter har flere hundre tusen følgere på You Tube og sosiale medier, så er det ikke sikkert at disse nødvendigvis har en dyp tro på spådommene om at bortrykkelsen eller dommedag kommer i morgen. Men de som tror og forventer å bli bortrykket i morgen eller torsdag, vil kunne få sin tro smadret av såkalt “profet” som bruker en salig blanding av hjemmesnekret teologi, åpenbaringer og inntrykk fra kommersielle filmer og tegnefilmfigurer. At folk virkelig tror at Hollywood og Bart Simpson meddeler bibelsk profeti og kjenner datoen på Jesu gjenkomst er latterlig. Hvordan de selv begrunner sine ideer kom tydelig frem i videoen under som nå er fjernet etter at Sylvester Mater fra Amigthywind Ministries angrep henne for å bruke Bart Simpson som sannhetsvitne for påstanden om dommedag 23 september. Faktisk har Renee Moses fjernet mer enn 200 videoer etter at 23/24 september passerte uten at noe skjedde, men på tross av dette har hun bare mistet i underkant av 100 følgere. Også tre videoer som var lagt ut her er fjernet av den falske profeten.

I sin aller siste video uttaler den falske profeten at dommedag eller det hun omtaler som “the day of darkness” begynner torsdag 24 september, og dersom ikke slår til vil den senest kunne komme 7 oktober og den seneste dagen for bortrykkelsen er dermed 6 oktober 2015 i følge Renee Moses siste utspill publisert 23 september. Samtidig ser vi at en rekke videoer på hennes kanal er fjernet, angivelig på grunn av copyrigth angrep

En annen innenfor de kristne You Tube miljøet som har reagert på det tåpelige fjaset som kommer fra falske profeter som Renee Moses og hennes likesinnede er den svært populære Mario The Vigilant Christian som har  269 378 abonnenter på sin mest populære kanal og litt over 8000 på hans bibelstudie kanal. Nedenfor tar Mario et oppgjør med dårskapen i å finne beviser på bortrykkelsen i Hollywood filmer og tegnefilmfigurer som Bart Simpson.