Om tre dager vil Renee Moses bli avslørt som falsk profet for femte gang

renee-moses

Hevder bortrykkelsen og dommedag kommer til onsdag Onsdag 23 september er Yom Kippur som er den viktigste helligdagen for jøder verden over. Mens jøder verden over feier Yom Kippur på tradisjonelt vis tror et ukjent antall kristne at døgnet 23/24 september vil bli døgnet for bortrykkelsen av Guds menighet og dommedag for verden. Det er primært internett-profeten Renee N Moses med sine 75002 (oppdatert til 75193) abonnenter som mest aktivt har fremmet ideen om at Jesu gjenkomst vil finne sted i det samme døgnet som jødene feirer sin viktigste helligdag. 

23-9-15På tross av at den kvinnelige profeten har bommet fire eller fem ganger tidligere med datoer som ikke har slått til, holder hun fortsatt fast på sin tese om at bortrykkelsen vil komme den 23 september 2015 og hennes bevis og begrunnelse er å finne i hennes “Rapture Puzzle” som også er en pengemaskin for den mislykkede profetinnen som i 2014 fikk sitt navn og epost knyttet til en tvilsom side som fremmet okkulte teser illustrert av bilder man vanligvis forbinder med mørke makter. Det er i tillegg også blitt kjent at Renee Moses har vært knyttet opp mot nettsider som er klargjort for nye spådommer når onsdagens bortrykkelse uteblir. Denne kan ses her. Hennes nåværende side er under konstruksjon og klar for å bli fylt med helt nye oppsiktsvekkende biter i hennes “rapture puslespill” som også er blitt en liten pengemaskin for den åpenbart falske profeten.

Avslørt av kontroversiell gruppe

renee-moses2Det var det kontroversielle “Amigthywind Minestries” som ledes av Elisabeth “Elijha” Nikomia som først avslørte Renee Moses tvilsomme forbindelse til en nettside som heter “The Deceivers” og i følge nettsiden selv er Renee Moses prosjektleder for noe som kalles  “Bishop’s Circle”. Amigthywind gruppen hadde i januar 2014 epost kommunikasjon med Renee Moses og mottok da en epost som avslører hvem Renee Moses egentlig er. Vedlegget til mailen sier mer enn 1000 ord. Den aktuelle nettsiden til “The Deceivers” kan ses her. Renee Moses på sin side avviser alle forbindelser til nettsiden og forklarte epost-dialogen med Amigthywind med at hennes epost var “hacket”. For øyeblikket har den falske profeten 75002 abonnementer, 247 videoer lastet opp og mer en 25 millioner visninger på sine videoer. Vi antar at vi vil se en opprydding av videoer når onsdag og torsdag kommer uten at bortrykkelsen eller en kollisjon mellom jordkloden og en asteroide har funnet sted. Apostelen Paulus sa tydelig at det ville komme en bortrykkelse av Guds menighet, men når dette finner sted er ukjent. Den kan skje i morgen, den kan skje onsdag eller den kan skje i 2028 eller en hvilken som helst dag Gud selv bestemmer.

Les også: Renee Moses, falsk You Tube profet med røtter i satanisme og det okkulte

 

5 tanker om “Om tre dager vil Renee Moses bli avslørt som falsk profet for femte gang

 1. I følge Paulus skal det komme en bortrykkelse av Guds folk, 1 Tess 4,17: “derefter skal vi som lever, som blir tilbake, sammen med dem rykkes i skyer opp i luften for å møte Herren, og så skal vi alltid være med Herren.”

  1 Tess 4,13-18 Men vi vil ikke, brødre, at I skal være uvitende om de hensovede, forat I ikke skal sørge således som de andre, som ikke har håp. 14 For så sant Vi tror at Jesus døde og stod op, så skal og Gud ved Jesus føre de hensovede sammen med ham. 15 For dette sier vi eder med et ord av Herren at vi som lever, som blir tilbake inntil Herren kommer, skal ingenlunde komme i forveien for de hensovede; 16 for Herren selv skal komme ned fra himmelen med et bydende rop, med overengels røst og med Guds basun, og de døde i Kristus skal først opstå; 17 derefter skal vi som lever, som blir tilbake, sammen med dem rykkes i skyer op i luften for å møte Herren, og så skal vi alltid være med Herren. 18 Trøst da hverandre med disse ord!
  1 Tess 5,1-3 Men om tidene og stundene, brødre, trenger I ikke til at nogen skriver til eder; 2 I vet jo selv grant at Herrens dag kommer som en tyv om natten. 3 Når de sier: Fred og ingen fare! da kommer en brå undergang over dem, likesom veer over den fruktsommelige, og de skal ingenlunde undfly.

  • Torstein, du kan ikke sette Paulus opp mot andre skrifter i Guds ord. Esekiel 37 blir av de fleste troende ansett som et profetisk bilde på opprettelsen av den jødiske staten Israel og at den derfor ikke taler om den fysiske oppstandelsen av mennesker. Men som sagt mange ganger, bibelen er en helhet og tekst forklarer tekst så vi ser forskjellige på dette.

 2. Esekiel 37…Det er helt riktig det, Torstein! Dette er ikke åndelig, som Søkelys forsøker å si, men timelig! Selveste Kong David skal bli konge i Jerusalem og Jesus skal være kongenes konge.
  Kong David skal gjenoppstå sammen med alle sine menn, og da må vi jo anta at også damene og barna skal være med.
  Dette er det som skjer når Jesus kommer tilbake til jorden, og alle de troende i Kristus også skal oppstå. Det er det som kalles “på den ytterste dag.”
  Så alt dette skal skje samtidig…

 3. Langesæter: dersom du er jøde og dermed forholder deg til Tanakh, er det nok vanskelig å forholde deg til bortrykkelsen. Men, for oss som er kristne er dette svært reellt, og i aller høyeste grad bibelsk:-)

Det er stengt for kommentarer.