Barack Obama: Det er uamerikansk å si noe negativt om Sharia-lover

sharia-lover“USA og den vestlige verden er i krig med Islam. Vi har bare ikke helt forstått det ennå,” sa Andrew Beller i programmet “Revelation News”. Den tidligere “Speaker of the House” (som kan sammenlignes med vår stortingspresiden)  -Newt Gingrich sa nylig at dem som tror på Sharia loven burde bli deportert og noen dager senere svarte Obama at “det er uamerikansk å si noe negativt om Sharia”, I videoen under drøfter tar Zack Drev og gjester opp et aktuelt tema i tiden. Se klippet og si gjerne din mening

2 tanker om “Barack Obama: Det er uamerikansk å si noe negativt om Sharia-lover

  1. Enig 100 prosent med Gingrich! Vi MÅ BESKYTTE OSS MOT DISSE ISLAMSKE dapsmenn!! Før det er for sent – hvilket det kanskje er. Med disse enkeltdrap fra hjernevaskede unge muslimske menn. Og vi slipper inn MANGE ” unge enslige muslimske menn”. Derfor burde ALLE ISLAMSKE NETTSTEDER SOM FREMMER DETTE BLI STENGT !! Og moskeer overvåkes med hensyn til hva de lærer bort!! Dette er en OND religion. I England er det allerede Shariaområder der de lever etter egne lover!! Obama er oppdratt med Islam og vêr meget godt hva disse står for! Han er muslim av hjerte . Muslimer dreper ogsåandre muslimer som ikke er like voldelige som de selv. Shia mot Sunni eller omvendt.
    Vi bare kan ikke stikke hodet i sanden og late som om disse er “fredelige” til de har ødelagt og stjålet alt vi har og alt vi står for.

Det er stengt for kommentarer.