Bærum: Tre siste som døde av cóvid 19 på sykehuset var alle “fullvąksinerte”.

Alle de tre siste pasienter som døde av covid19 på sykehuset i Bærum var fullvaksinerte. De hadde ikke fått den tredje boosten.får vi vite.
Men de hadde altså fått to, fikk covid19, og ble syke. Så alvorlig syke at de døde.
– De tre siste hos oss som er døde av covid-19, er alle eldre, syke som har flere risikofaktorer for alvorlig utfall ved covid, opplyser klinikkdirektør på Bærum sykehus, Trine Olsen til Budstikka. Hun bekrefter også at de hadde fått to doser med koronavaksine.” melder nettavisens nyhetsstudio.Samtidig melder VG at man i Tromsø gjeninnfører “Corona-meteren”

Nyheten om fullvaksinerte Covid19-dødsfall kommer ikke som noen overraskelse på noen av oss. “Helt utrolig for et apekattsirkus det lages av at gamle folk dør av lungebetennelse , vaksinert eller ei. Hele greia er et freakshow for å spre mest mulig frykt i befolkningen. Nu må folk våkne opp fra trancen,” skriver Geir Håkon Sundelin og fortsetter: “Det er skremmende for en tiltro folk har til disse globalistpolitikerne ,som får sine ordrer fra Brussel og Davos. Folk har liksom helt frikoplet hjernen og følger alt tullet som kommer slavisk. Alle burde nå skjønne at disse vaksinene ikke virker når det er “nødvendig” med 3, 4, og kanskje 5. dose. Alle må jo fatte at det er vaksineindustrien som styrer WHO, og som nå holder på å bygge opp flokken de skal leve fett på i fremtiden. Kanskje holder de på å tilpasse flokken til beitegrunnlaget , hvem vet?”

“Det ligger nok LAAANGT inne for veldig, veldig mange, å innrømme (eller innse) at de har blitt lurt, skriver Mette Elin Sandbakken som her berører noe med den stolthet vi ser hos vaksinerte. De er for stolte til å kunne innrømme at de var dumme nok til å bite på løgnene som ble og blir servert frekt av myndigheter og medier. Leiv Harald Pedersen følger opp og skriver dette: “Hvorfor bruke covid 19. De dør ikke av covid . Det er det som er løgnen , men de døde av giften som denne kvakksinen er.”  Magnar Mauritzen:
“Tror heller de døde av kvaksinen de har fått!!!” Bernadeta Myhre slår fast dette: “etter kvaksinen tåler de ikke forkjølelse en gang😳” Britt-Elisabeth Haanshuus: “Det går fortere nå og bare vent etter 3. og 4. dose.”  Jan F Johannessen følger opp med:
“Hva med 5 og 6 dose.det kommer bare til og fortsette til alle som har latt seg kvaksinere dør av vaksinen.Dette er en 100% livsfarlig bio våpen .folk har blitt lurt til og ta.”  “Selvsagt. Dette som foregår nå er intet mer enn et medisinsk eksperiment. Det de våger å kalle vaksiner er genmanipulering. Det burde komme inn under straffeloven,” mener Elsa A Beron. “Kan ikke forstå at noen vil vaksinere seg det er vaksiner som ikke er utprøvd, Nakstad burde prøve disse forskjellige vaksinene ,under oppsyn i forhold til bivirkninger, hvilken synes han er best,” skriver Olav Smetveit

2 tanker om “Bærum: Tre siste som døde av cóvid 19 på sykehuset var alle “fullvąksinerte”.

 1. Vaksinerte blir fortsatt smittet etter 3 doser. «…alle beboerne skal ha fått tredje vaksinedose så sent som 12. oktober.« Mye rart de finner på som unnskyldning for den farlige mRNA- vaksinen, som åpenbart ikke virker en gang: «Full effekt av denne er nok ikke oppnådd før smitten spredte seg.» (! 🙂 ) Det er så tynt: Om et halvår er den såkalte «effekten» igjen gått ut og eldre som evt har overlevd 3. dose, kan «begunstiges» med 4. I så fall har de vel så godt som to bein i… Anbefales ikke. Folk må våkne. Dette er en mer skadelig variant av keiserens nye klær. . Denne vaksinen er med all sannsynlighet potensielt farlig, spesielt i flere doser og dessuten ineffektiv. «Verden vil bedras» som ordtaket heter.

  • Ikke noe å hisse seg opp for at noen dør av vaksinen, vi må prøve å roe ned nervene på de som har tatt sprøyten. Tenk med deg selv hvordan det føles ut, og være usikker på at om jeg har tatt det rette valget med sprøyten innabords, og samtidig lese om de som dør av vaksinen. Det må være en nervepirrende/fryktlignende opplevelse.

   Men etter som Corona situasjonen synes å stabilisere/dempe seg i alle fall her i Norge, og kanskje resten av verden vil følge etter. Men først så må nok hele den tredje verden vaksineres, for å sikre seg at flest mulig dør av den livreddende vaksinen. Når det har skjedd så er det på tide å slippe løs andre bølge av Corona viruset.

   Det vil selvfølgelig ikke bli kaldt Corona, men noe annet, Men uansett så vil resultatet bli mye dødeligere en den virus varianten som er nå. Det vil kanskje bli kaldt noe sånt som en ekstrem hard influensa.

   Så blir det vel nye sprøyter da, for å sikre såkalt flokkimmunitet, som dreper ennå flere som aldri blir ferdig og fullvaksinert. Ja, ja tiden vil vise, det er det fantastiske med tid, den avslører hva som er sant og løgn.

   Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.