“Både lørdagsfolket og søndagsfolket er legale mål for terrorgruppen IS” -15 000 kristne amerikanere på IS dødsliste

martyrer-2016Både kristne og jøder ser ut til å befinne seg i samme båt når Koran-troende muslimer utfører Jihad i Europa, Israel og Amerika. Muslimenes hellige bok, “Koranen” -som utgjør et av fundamentene i en sann muslimsk tro. Som kjent inneholder Koranen en rekke vers eller “surer” som oppfordrer til drap og lemlestelse av kristne og jøder i Allahs navn. Koranens hat mot kristne, vantro og jøder er ikke akkurat noe som er blitt til etter at pastor Terry Jones begynte å brenne bibler eller et at USA satte i gang sine mange militære eventyr i muslimske land, men de har stått i boken, helt siden Koranen ble diktet opp i årene mellom 609 og 632.

Denne diabolske boken har opp gjennom historien vært inspirasjonskilden til titusener av drap og massakrer. Nå står det kristne USA for tur -da IS skal ha utarbeidet en dødsliste brenn-koranenmed 15 000 navn på kristne amerikanere som skal dø. Det er det karismatiske Charisma-News som kan fortelle at 15 000 navn står på jihadistenes dødsliste og terrorgruppen IS allerede har instruert jihadister i Amerika til å begynne å utføre drapene. Den svake amerikanske administrasjonen har gjennom de siste åtte år nærmest gitt islamister fra ulike muslimske nasjon et såkalt “Green Card” til å entre Amerika lovlig. Barack Obama har lenge tatt til orde for å slippe inn flere muslimske flyktninger fra krigsområdene i Syria, og blant disse vil det også være topp motiverte jihadister på hellig oppdrag fra IS eller Daesh som de også kalles av amerikanske myndigheter. Denne importen har vært et av temaene i valgkampen og mens Donald Trump vil ha slutt på denne importen, sier Hilary Clinton at USA under hennes styre vil videreføre Obamas politikk. Dermed vil vi gi muslimene god mulighet til å ta “søndagsfolket” i Amerika.

Også i Europa

Etter at flere muslimske unge menn med sympatier for IS nylig gjennomførte en terroraksjon i en kirke og drepte en 86 år gammel katolsk prest, måtte britisk politi offentlig advare Storbritannias 5,4 millioner kristne om å være på vakt samt å skjerpe sikkerheten. IS som i motsetning til våre politiske ledere pleier å gjøre hva de lover har nylig truet både Storbritannia og USA -og sagt at kristne er de neste som skal tas. Den ånd eller demon som driver muslimer og jihadistene som bor i Europa er ikke mindre enn antikrist ånd, og vil i årene som kommer fremfor Jesu gjenkomst bli stadig sterkere og sterkere. Det er grunn til å vente kristne martyrer også i USA, Europa og Skandinavia i årene som kommer. Jo flere muslimer vi slipper inn, jo flere potensielle terrorister og jihadister, vil vi sette i stand til å ta sin “jihad” også til våre byer og hovedsteder. Alt med våre naive velgermasse og politikeres velsignelse. Og det får skje fordi det er politisk ukorrekt å si sannheten om denne “fredens religion”. Videoen viser “hellig krig” og vise hvordan kurdiske styrker skal ha reddet kristne fra IS.

https://www.youtube.com/watch?v=mXRhGp1WuWc

FBI advarte ikke kristne amerikanere 

I følge Circa News skal FBI ikke ha varslet de kristne som stod navngitt på IS dødsliste. Dette blir også bekreftet av FBI som forteller at de ikke har varslet de mange kristne som står på IS dødsliste eller varslet lokalt politi om den potensielle trusselen. Avsløringen om at IS har kristne navn på sin dødsliste bør ikke overraske, for fra Midtøsten, Syria og Irak har vi lenge sett at kristne er prioriterte mål, dette på tross av at “terror-ekspert” Lars Gule slår fast det motsatte. Terrorgruppen IS, ISIS eller Daesh som er noen av navnene som brukes om gruppen skal på kryptert nettside ha publisert navnene på mer enn 15000 personer de vil se drept av såkalte “sovende celler” eller “ensomme ulver” i New York, Texas, Florida og California. Circa News skal ha fått tak i kopier av listen og kontaktet 24 personer som stod oppført på IS dødsliste. Av de 24, var det hele 22 som ikke var klar over at deres navn stod spesifikt nevnt,” skriver Charisma videre. Det vi står overfor i den Vestlige verden, inkludert vårt eget land, er en økt trussel situasjon som vi alle bør ta på alvor. Hvem vet om slike dødslister er utviklet i Skandinavia og Europa også?

Klandrer Obama administrasjonen 

USAs innflytelse og mange innblandinger i militære eventyr i muslimske land etter terrorangrepene den 11 september 2001 har på mange måter provosert Allahs horder over hele Midtøsten. USA har gjennom å sponse ulike terrorgrupper og manipulert frem obama-golfregimeskifter både i Irak, Libya og Egypt der det muslimske brorskapet kom til makten en periode. Den såkalte “arabiske vår” ble ganske kjapt til en iskald vinter med krig, terror og død. En hardnakket president Bashar Assad nektet å bøye seg for Obama og Hillary Clintons gjentatte krav om regimeforandring, og store summer og store mengder våpen ble investert i den såkalte frie syriske arme, en arme som bestod av jihadister fra ulike terrorgrupper som Al-Qaida og Al-Nursa. Oppe i alt dette fikk vi IS men på tross av intenst press klarte president Assad med støtte fra Iran, Hizbollah og Russland, og motstå presset, mens krigen skaper stadig nye ofre. Ofre som nå strømmer inn over Europa, og blant dem, noen radikale. Imidlertid har Vesten sviktet de kristne både i Irak og Syria, og det er ikke vanskelig å være enig i Donald Trumps kritikk av Obama administrasjonen i klippet under. Vi som Guds folk risikerer å komme under press fra IS og vi vil også risikere å komme på dødslistene til rabiate terrorister vi har importert til Europa. Dog behøver vi ikke være redde: Jesus sa: “Frykt ikke for dem som kan slå legemet i hjel og han så også: Frykt ikke, for om vi som Guds folk må gå gjennom ilden, har han likevel lovet å være med. Likevel tror jeg vi som kristne skal være våkne. Vi blir jevnlig påminnet om at også kristne kan rammes av vonde ting og ulykker. Og det løftet Jesus gav til kvinnen med brønnen kan vi alle ta med, for det gjelder om så enhver terrorist fra avgrunnen søker å ta våre liv: “Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør.”

https://www.youtube.com/watch?v=T6lw89Mt2wU
3 tanker om ““Både lørdagsfolket og søndagsfolket er legale mål for terrorgruppen IS” -15 000 kristne amerikanere på IS dødsliste

  1. Det er galskap at den norske regjering støtter Hillary Clinton med 420millioner kroner.

    Hillary Clinton forbindelse til Muslim Brotherhood og Al-Qaidi beskrives her.

    “HILLARY’S CAMPAIGN IS BEING RUN BY HUMA ABEDIN, A MUSLIM WITH TIES TO RADICAL ISLAMIC GROUPS ”

    https://www.youtube.com/watch?v=S8WSblpxFUI

Det er stengt for kommentarer.