Ateistisk galskap: Freedom From Religion Foundation krever at fotballtrener skal slutte å poste bibelvers på sin private Twitterkonto

Møter motstand fra militante ateister som angriper trener Hugh Freeze for å twitre om Jesus på personlig Twitter-konto

Den Wisconsin-baserte “Freedom From Religion Foundation” som best kan omtales som et ateistisk taliban, trodde kanskje at den kristne fotballtreneren Hugh Freeze ville bli skremt til å slutte med å poste bibelvers og kristne budskap på sosiale medier til sine mer enn 182 000 følgere. Den kjente, men dog så fanatiske ateistgruppen, hadde nemlig krevd at fotballtreneren skulle slutte med å promotere kristen tro på sosiale medier. Den kristne treneren som blant annet er ledende trener for det største universitetet i Mississippi, har ikke tenkt å etterkomme ateistgruppens krav og fortsetter å legge ut bibelvers og oppmuntrende kristne budskap på sin personlige Twitterkonto, tross kravet fra ateistgruppen.

Bibelvers og oppmuntringer som inneholder ord om Kristus på en privat Twitterkonto er åpenbart noe som faller ateistene i “Freedom From Religion Foundation” tungt for brystet. Den populære kristne treneren som har mer enn 182 000 følgere har provosert den lille, men likevel mektige gruppen av ateister som hevder at trenerens budskap kan være grunnlovsstridige fordi de primært har religiøst innhold. Ateist-gruppen som later som om de respekterer trenerens rett til å kunne twitre som privatperson, mener likevel at han ikke kan promotere sine egen personlige tro når han opptrer i egenskap av å være ansatt på universitetet. Det var Sam Grover, en advokat tilknyttet den militante ateistgruppen som framsatte kravet og motforestillingene mot trener Hugh Freeze og hans evangeliske virksomhet på privat Twitterkonto. I brevet som ble sendt universitetets leder heter det blant annet at University of Mississippi, bedre kjent som Ole Miss krenker grunnloven når de fremsetter eller tillater at deres ansatte kan fremme deres personlige tro når de opptrer som representant for institusjonen. I brevet argumenterer ateistgruppens advokat med at det er grunnlovsstridig når Universitet i Mississippi promoterer trener Freeze twittermeldinger eller tillater at han poster religiøse budskap mens han opptrer som trener. Ateistgruppens advokat uttrykte også bekymring over noen twitter meldinger skrevet av Maurice Harris, en rekruttering koordinator som også er kristen og som arbeider ved universitetet.

Krever at universitetet griper inn overfor treneren 

Annie Laurie Gaylor og Dan Barker grunnla den militante og ekstreme ateistgruppen

I brevet krever ateistgruppen at universitetet i Mississippi iverksetter umiddelbare tiltak for å forhindre at trener Hugh Freeze og den kvinnelige ansatte fortsetter å fremme sin personlige tro på Twitter og andre sosiale medier. Videre må universitetet påse at anstaltens sportslige avdeling blir gjort oppmerksom på at de ikke kan fremme religion når de opptrer som universitetsansatte. Dette forbudet strekker seg også til bruken av sosiale medier,” skriver advokat Grower videre. Imidlertid ser fotballtrener  Hugh Freeze ut til å møte advarslene fra ateistgruppen med stor ro. I løpet av de siste ukene har han lagt ut en rekke nye meldinger med kristne referanser på sin private twitterkonto, inkludert bibelvers og oppfordringer til å holde fast på troen på Jesus.

Bestrider ateistene

Jeremy Dys i First Liberty Institute mener at FFRF bedriver intolerant mobbing av den kristne treneren. (Foto You Tube)

Den militante ateistgruppen som teller omlag 27 000 medlemmer kan ikke akkurat sies å være en stor gruppe. Likevel gjør de mye lyd av seg og har langt på vei lykkes med å fordrive kristendom ut av skole og det offentlige rom. Når de nå går til angrep på en trener fordi han poster åndelige oppmuntringer og bibelvers på sin egen private Twitterkonto. Det treneren her gjør er så avgjort ikke grunnlovsstridig, sier Jeremy Dys i  Liberty Institute. Trener Hugh Freeze er beskyttet av det første grunnlovstillegget uansett hva slags jobb-messig posisjon han har.  Det første grunnlovstillegget beskytter retten borgere som Hugh Freeze har til å dele sin religiøse tro på sin private Twitterkonto, sier Dys som er oppgitt over den militante ateistgruppens virksomhet. Universiteter burde være steder som fremmer toleranse, inkludering og mangfold, og det Freedom From Religion Foundation her driver på med er ikke annet enn intolerant mobbing i et forsøk på å skremme og sensurere trener Freeze,” sier Jeremy Dys videre. “Vi oppfordrer ledelsen ved universitetet i Mississippi til å ignorere brevet fra Freedom From Religion Foundation,” sier Jeremy Dys avslutningsvis.

 

5 tanker om “Ateistisk galskap: Freedom From Religion Foundation krever at fotballtrener skal slutte å poste bibelvers på sin private Twitterkonto

  1. Godt Gud har virkemidler for å straffe slike! En evighet i helvetet. Intet mindre. Til pass for gale mennesker som tviler på Javhe slik visse deler av visse deler av den kristne tradisjon definerer Ham.

  2. Ateister og den homofile lobby har mye til felles. Bl.a en frekkhetens nådegave fra helvete

Det er stengt for kommentarer.