AstraZeneca vaksinen fortsetter å ta liv -to nye helsearbeidere døde av vaksine-blodpropp fra en vaksine basert på celler fra abortert foster

Den kontroversielle, omstridte og livsfarlige AstraZeneca-vaksinen som blir tatt for å beskytte mot Covid-19 fortsetter å ta liv. Søndag kunne media fortelle at ytterligere to helsearbeidere er døde etter å ha tatt denne “rottegift fra helvete” som blant annet inneholder celler fra aborterte fostre. I følge legemiddelverket skal ytterligere to personer ha dødd av vaksine-relatert blodpropp på Oslo Universitetssykehus. Fra hele verden er det rapportert om dødsfall og alvorlig sykdom knyttet opp mot Covid-19 vaksinene, selv om det primært er AstraZeneca`s dødsvaksine som får medieoppmerksomhet i Norge.

Søkelys kunne allerede 8 desember i fjor rapportere om at noen av de kommende Covid-19 vaksinene, deriblant den fra AstraZeneca inneholder celler som kommer fra et

AsraZeneca vaksinen mot Corona inneholder celler fra et abortert foster

abortert foster. Fra før er det kjent at flere har blitt alvorlig syke og dødd av vaksinen de som helsearbeidere måtte ta. Det helsearbeiderne selv trodde skulle bli en frelse fra SMITTEN ble i stedetfor til død og lidelse. Søkelys kunne 8 desember 2020 rapportere at en gruppe britiske katolske geistlige oppfordret sine tilhengere til å vaksinen selv om den inneholder celler fra myrdede ufødte barn. I følge faktasjekkere inneholder AstraZeneca vaksinen inneholde HEK 293 celler. Disse cellene skal komme fra et ufødt barn som ble drept som en følge av et abortinngrep. At det er nettopp denne vaksinen som er mest besmittet med død og lidelse bør ikke komme som en overraskelse på Guds barn.

Børre Knudsen markerte seg som motstander av fosterdrap og betalte en høy pris for å være tydelig

Den åndelige loven om som forteller at man høster som man sår, er ennå en gyldig åndelig lov. I nærmere femti år har Norge og mange andre land i Europa tatt livet av barn i mors liv, og det faktum at norske helsemyndigheter og legemiddelindustrien utvikler og tar i bruk “vaksiner” basert på celler fra aborterte fostre som myrdes i mors liv, -viser oss at Gud mener alvor gjennom sine livslover. “Hvilket sant Guds barn vil sprøyte inn i seg celler fra et ufødt barn som er blitt slaktet i mors liv selv om cellene er fra et fostre abortert i 1973, 1983 eller 2003?” spurte pastor Ben Johnson i forbindelse med nyheten om at vaksinene kan inneholde celler fra aborterte fostre. En god del opplyste Guds barn har uttrykt stor skepsis til disse vaksinene og spesielt dem som inneholder celler fra aborterte fostre. Andre kristne igjen er knekkende likegyldige og har ingen moralske skrupler mot de kontroversielle vaksinene. Også vaksinen fra Johnson & Johnson inneholder stamceller fra aborterte foster og en stor gruppe amerikanske katolske biskoper advarer nå de troende mot å ta den. Åndelig oppadgående og anstendige mennesker burde være langt mer kritisk til hva slags stoffer de velger å tilføre kroppen, og det å ta en vaksine -som både er farlig og umoralsk er ingen “kristenplikt” slik redaktør Vebjørn Selbekk i avisen Dagen hevder. Snarere tvert i mot!

Facebook Comments

33 tanker om “AstraZeneca vaksinen fortsetter å ta liv -to nye helsearbeidere døde av vaksine-blodpropp fra en vaksine basert på celler fra abortert foster

  • Jeg liker aldri når ikke Ture gir lyd fra seg, nå har det gått et døgn.
   Håper alt er bra Ture, hvis du leser, og at du bare har vært ute i båten el. noe….

  • Har tenkt det samme som deg Hannah, kanskje han har tatt påskeferie?
   Ture er en luring og han har nok ei hytte skal du se.

   Mvh RJ

 1. SKREVET AV: STEVE ALLEN 7. MARS 2021

  https://www.thinkaboutit.online/dont-take-the-vaccine/

  31 grunner til at jeg ikke vil ta vaksinen
  av Chananya Weissman ( israelsk rabbin )

  1. Det er ikke en vaksine. En vaksine gir per definisjon immunitet mot en sykdom. Dette gir ikke immunitet mot noe. I et best case-scenario reduserer det bare sjansen for å få et alvorlig tilfelle av et virus hvis man får det. Derfor er det en medisinsk behandling, ikke en vaksine. Jeg vil ikke ta medisinsk behandling for en sykdom jeg ikke har.

  2. Legemiddelfirmaene, politikerne, det medisinske etablissementet og media har gått sammen om å universelt referere til dette som en vaksine når det ikke er en, med den hensikt å manipulere folk til å føle seg tryggere om å gjennomgå medisinsk behandling. Fordi de lurer, stoler jeg ikke på dem og vil ikke ha noe med medisinsk behandling å gjøre.

  3. De antatte fordelene med denne medisinske behandlingen er minimale og vil i alle fall ikke vare lenge. Etablissementet erkjenner dette, og snakker allerede om flere skudd og stadig økende antall nye “vaksiner” som vil være nødvendig med jevne mellomrom. Jeg nekter å gjøre meg om til en kronisk pasient som regelmessig får injeksjoner av nye farmasøytiske produkter for å redusere sjansene mine for å få et alvorlig tilfelle av et virus som disse injeksjonene ikke engang forhindrer.

  4. Jeg kan redusere sjansene mine for å få et alvorlig tilfelle av et virus ved å styrke immunforsvaret mitt naturlig. I tilfelle jeg får et virus, er det vitaminer og veletablerte medisiner som har hatt fantastiske resultater for å avverge sykdommen, uten risiko og ukjente medisinsk behandling.

  5. Etableringen insisterer på at denne medisinske behandlingen er trygg. De kan umulig vite dette fordi langtidseffektene er helt ukjente, og vil ikke være kjent på mange år. De kan spekulere i at det er trygt, men det er uheldig for dem å komme med et slikt krav som umulig kan bli kjent. Fordi de blir uhåndterlige, stoler jeg ikke på dem, og jeg vil ikke ha noen del av behandlingen.

  6. Legemiddelfirmaene har null ansvar hvis noe går galt, og kan ikke saksøkes. Samme for politikerne som presser på denne behandlingen. Jeg vil ikke injisere meg med et nytt, eksperimentelt medisinsk utstyr når menneskene bak det ikke tar noe ansvar eller noe ansvar hvis noe går galt. Jeg vil ikke risikere helsen og livet mitt når de nekter å risikere noe.

  7. Israels statsminister har åpent innrømmet at det israelske folket er verdens laboratorium for denne eksperimentelle behandlingen. Jeg er ikke interessert i å være marsvin eller donere kroppen min til vitenskapen.

  8. Israel gikk med på å dele medisinske data om sine borgere med et utenlandsk legemiddelfirma som en grunnleggende del av avtalen om å motta denne behandlingen. Jeg samtykket aldri i at mine personlige medisinske data skulle deles med en slik enhet, og ble heller ikke spurt om det. Jeg vil ikke bidra til denne tøffe virksomheten.

  9. Ledere og styremedlemmer i Pfizer er registrert at de ikke har tatt sin egen behandling, til tross for all fanfare og forsikringer. De hevder at de anser det som urettferdig å “kutte linjen”. Dette er en latterlig unnskyldning, og det tar utrolig mye chutzpah å til og med si noe slikt. En slik “linje” er en fantasi av deres egen fantasi; hvis de slo et par injeksjoner for seg selv, ville ingen gråte stygt. I tillegg er ikke milliardærer med private jetfly og private øyer kjent for å vente i kø før hundrevis av millioner bønder over hele verden går først for å motta alt disse milliardærene ønsker for seg selv.

  10. Etableringsmediene har akseptert denne latterlige unnskyldningen uten spørsmål eller bekymring. Videre roser de Pfizers ledere for deres antatte selvoppofrelse for ikke å ta sin egen eksperimentelle behandling før vi går først. Siden de betrakter oss slike dårer, stoler jeg ikke på dem, og vil ikke ha den nye behandlingen. De kan ha plassen min i kø. Jeg går helt bakerst på linjen.

  11. Tre fakta som må settes sammen: Bill Gates viser at disse vaksinene er avgjørende for menneskehetens overlevelse. Bill Gates mener at verden har for mange mennesker og må “avfolkes”. Bill Gates, kanskje den rikeste mannen i verden, har heller ikke blitt injisert. Ingen hast. Uh, nei. Jeg gir alle medisinske behandlinger han vil at jeg skal ta.

  12. Etableringen har vært helt ensidig i feiringen av denne behandlingen. Politikerne og media oppfordrer folk til å ta det som både en moralsk og samfunnsplikt. Fordelene med behandlingen blir overdrevet, risikoen blir ignorert, og de ukjente blir borstet til side. Fordi de er bedragerske og manipulerende, vil jeg ikke gamble mitt personlige velvære på deres integritet.

  13. Det er en intens propagandakampanje for folk å ta denne behandlingen. Politikere og kjendiser tar selfies av seg selv for å bli injisert (kanskje i noen tilfeller later som om de blir injisert), media antyder dette som den kuleste, smarteste, mest glade og morsomme tingen å gjøre. Det er den mest utbredte markedsføringskampanjen i historien. Dette er ikke i det hele tatt passende for medisinsk behandling, enn si en helt ny, og det får meg til å trekke tilbake.

  14. Massene følger på slep og legger ut bilder av seg selv som blir injisert med et medikament, og gir massen gruppepres for å gjøre det samme. Det er noe veldig alarmerende og sykt over dette, og jeg vil ikke ha noen del av det. Jeg tok aldri narkotika bare fordi “alle gjør det” og det er kult. Jeg kommer absolutt ikke til å begynne nå.

  15. De som reiser bekymringer for denne medisinske behandlingen blir mobbet, baktalt, spottet, sensurert, utstøtt, truet og sparket fra jobbene sine. Dette inkluderer medisinske fagpersoner som har vitenskapelige bekymringer om stoffet, og omsorgspersoner som har vært vitne til at folk under deres ansvar lider forferdelige reaksjoner og død kort tid etter at de ble injisert. Når etableringen renser gode mennesker som risikerer alt bare for å gi bekymring for en ny medisinsk behandling – selv om de ikke direkte motsetter seg det – vil jeg stole på disse modige menneskene over etableringen hver gang. Jeg kan ikke tenke meg et eneste lignende tilfelle i historien da sannhet og moral viste seg å være på siden av etableringen.

  16. Dette er det største medisinske eksperimentet i menneskehetens historie.

  17. Det blir med vilje ikke fremstilt som det største medisinske eksperimentet i menneskehetens historie, og det faktum at det i det hele tatt er et medisinsk eksperiment blir alvorlig nedprioritert.

  18. Var de foran massene, ville de færreste være enige om å delta i et slikt eksperiment. Å manipulere massene til å delta i et medisinsk eksperiment under falske foregivelser bryter med grunnlaget for medisinsk etikk og demokratisk lov. Jeg vil ikke la uetiske mennesker som driver med slik oppførsel injisere noe med meg.

  19. Legestasjonen informerer ikke folk om noe av dette. De har blitt markedsføringsagenter for et eksperimentelt medikament, og betjener store selskaper og politikere som har inngått avtaler med dem. Dette er en direkte konflikt med deres mandat å utelukkende bekymre seg for velferden til folket under deres omsorg. Siden det medisinske etablissementet har blitt ødelagt, og ikke har blitt noe mer enn et bedrifts- og politisk verktøy, stoler jeg ikke på det eksperimentelle stoffet de så gjerne vil injisere meg med.

  20. Vi blir presset på forskjellige måter for å bli injisert, noe som bryter medisinsk etikk og grunnlaget for det demokratiske samfunnet. Den beste måten å få meg til ikke å gjøre noe er å presse meg til å gjøre det.

  21. Regjeringen har forseglet protokollen deres knyttet til viruset og behandlingene i tretti år. Dette er informasjon som publikum har rett til å kjenne, og regjeringen har et ansvar å dele. Hva dekker de over? Forventer de virkelig at jeg skal tro at alt er kosher om alt dette, og at de først og fremst er opptatt av helsen min? Sist de gjorde dette var med det jemenittiske barneforeningen. Hvis du ikke er kjent med det, slå opp det. Nå trekker de det samme. De lurte meg ikke første gang, og de lurte meg definitivt ikke nå.

  22. Regjeringen kan dele våre personlige medisinske data med utenlandske selskaper, men vil de ikke dele sin egen protokoll om saken med oss? Jeg er ute.

  23. Etableringen har rekruttert leger, rabbinere, media og massene for å forfølge folk som ikke vil få injeksjon med et nytt stoff. Vi blir kalt den verste typen navn. Vi blir fortalt at vi tror på sprø konspirasjoner, at vi er mot vitenskap, at vi er egoistiske, at vi er mordere, at vi ikke bryr oss om eldre, at det er vår skyld at regjeringen fortsetter å innføre drakoniske restriksjoner på offentligheten. Det er alt fordi vi ikke vil bli injisert med en eksperimentell behandling, ingen spørsmål. Vi blir til og med fortalt at vi har en religiøs forpliktelse til å gjøre dette, og at vi er alvorlige syndere hvis vi ikke gjør det. De sier at hvis vi ikke er enige om å bli injisert, bør vi bli tvunget til å bli hjemme for alltid og bli utstøtt fra det offentlige liv.
  Dette er forferdelig, ekkelt, en perversjon av sunn fornuft, moral og Torah. Det får meg til å trekke tilbake, og sementerer bare ytterligere mistilliten min til disse menneskene og motstanden min mot å ta deres eksperimentelle medikament. Hvordan tør de?

  24. Jeg vet om mange mennesker som ble injisert, men ingen av dem studerte vitenskapen i dybden, veide nøye de potensielle fordelene mot risikoen, sammenlignet dette alternativet med andre alternativer, ble virkelig informert og bestemte seg for at denne medisinske behandlingen var det beste alternativet for dem. . Tvert imot, de ble injisert på grunn av sprøytenarkomanen, propagandaen, presset, frykten, blind tillit til det som “flertallet av eksperter” visstnok mente (forutsatt at de alle studerte alt i dybden og var helt objektive, noe som er svært tvilsomt. ), blind tillit til det visse innflytelsesrike rabbinere oppfordret dem til å gjøre (ditto ovenfor), eller hysterisk frykt for at det eneste alternativet var å bli injisert eller bli alvorlig syk av viruset. Når jeg ser massehysteri og kultlignende oppførsel rundt en medisinsk behandling, vil jeg være ekstremt mistenksom og unngå det.

  25. Legemiddelfirmaene har en lang og strålende historie med å forårsake massedrap med underlegemidler som de kastet på intetanende befolkninger, selv etter at alvorlige problemer allerede var blitt kjent. I stedet for å trykke på pauseknappen og stanse markedsføringen av disse stoffene til disse problemene kunne undersøkes ordentlig, gjorde legemiddelfirmaene alt i deres makt for å undertrykke informasjonen og fortsette å presse produktene sine. Når selskaper og mennesker har demonstrert så stor mangel på bekymring for menneskelivet, vil jeg ikke stole på dem når de sprøyter et nytt underlegemiddel. Dette er ikke vår første rodeo.

  26. Faktisk kommer skrekkhistoriene allerede inn i varpshastighet, men politikerne er ikke minst bekymret, medisinsk institusjon pusser dem til side som ikke-relaterte eller ubetydelige, media ignorerer det, legemiddelfirmaene damper fremover i full fart. , og de som hever et rødt flagg fortsetter å bli mobbet, sensurert og straffet. Klart mitt liv og velvære er ikke deres primære bekymring. Jeg vil ikke være deres neste marsvin i laboratoriet deres. Jeg vil ikke risikere å være neste ”tilfeldighet”.

  27. Selv om mange mennesker har dødd kort tid etter at de ble injisert – inkludert friske unge mennesker – har vi ikke lov til å antyde at injeksjonen hadde noe med det å gjøre. På en eller annen måte er dette antivitenskapelig og vil føre til at flere mennesker dør. Jeg tror at å nekte enhver mulig kobling, misbruke mennesker som spekulerer i at det kan være en lenke, og å demonstrere ikke den minste nysgjerrighet til å utforske om det kan være en lenke, er det som er anti-vitenskapelig og kan meget vel føre til at flere mennesker dør. Disse samme menneskene tror jeg er forpliktet til å bli injisert også. Ingen freaking takk.

  28. Jeg er frastøtt av den religiøse, kultlignende tilbedelsen av et farmasøytisk produkt, og vil ikke delta i dette ritualet.

  29. Min “helsepersonell” fortsetter å gi meg dårlig injeksjon, men de har ikke gitt meg informasjon om denne behandlingen eller noen mulige alternativer. Alt jeg vet lærte jeg fra andre utenfor etableringen. Informert samtykke er blitt samsvar. Jeg avslår.

  30. Jeg ser alle løgner, korrupsjon, propaganda, manipulasjon, sensur, mobbing, brudd på medisinsk etikk, mangel på integritet i den vitenskapelige prosessen, undertrykkelse av ubeleilige bivirkninger, avskjedigelse av legitime bekymringer, hysteri, kultlignende oppførsel, uvitenhet, lukket sinn, frykt, medisinsk og politisk tyranni, skjul av protokoller, mangel på ekte bekymring for mennesker liv, mangel på respekt for grunnleggende menneskerettigheter og friheter, perversjon av Torah og sunn fornuft, demonisering av gode mennesker, det største medisinske eksperimentet gjennom tidene gjennomført av grådige, upålitelige, gudløse mennesker, mangel på ansvar for de som krever Jeg risikerer alt … Jeg ser alt dette, og jeg har bestemt at de alle kan få min plass i kø. Jeg vil stole på Gud. Jeg vil bruke sinnet han velsignet meg med og stole på mine naturlige instinkter. Noe som fører til den siste grunnen som oppsummerer hvorfor jeg ikke blir “vaksinert.”

  31. Det hele stinker.

  4 “Jeg hørte en annen stemme fra himmelen som sa:” Kom ut av henne, mitt folk, så du ikke vil delta i hennes synder og motta noen av hennes plager; ” Åpenbaringen 18: 4

  10
  4
  • Selv RJ har solgt sjela si til konspirasjoner. VELDIG skuffende. Han var en av de jeg likte best på Søkelys. Han var alltid gjennomtenkt. Men ikke lenger. Jeg gremmes.

   2
   9
  • Nå er det, det å bemerke at MSM flommer over av konspirasjoner av den ene siden av denne saken om vaksinen, da kan det også for balansens skyld være sundt og ha konspirasjoner fra den andre siden. Slik at de som leser kan ta egne standpunkt. For meg er det en opplysninger som bør og må komme frem.

   Nå har jeg aldri lagt skjul på hva jeg mener om vaksinen, og kommer ikke til å ta den.

   Og det kommer tydelig frem av innlegget at jeg ikke har skrevet den, (Fri pinsevenn) men bare kopiert, med henvisning til linken dette er hentet fra.

   Nå ser jeg ikke på meg selv som hverken reflektert eller gjennomtenkt, for det er så mye jeg ikke forstår, eller begriper.

   Jeg ble for en tid siden gjort oppmerksom på dette Bibelverset.

   Jes 59:5 De klekker ut orme-egg og vever spindelvev. Den som eter av eggene, må dø; knuser du et, kommer det fram en orm.

   Der vedkommende tolket orme-egg som «vaksinen» og spindelvev som «www» og en orm som en «ond ånd».

   Men hva vet vel jeg, kanskje rett, kanskje feil. Som sakt det er så mye jeg ikke forstår.

   Mvh
   RJ

  • Vil også takke RJ for informativ og tankevekkende kommentar.
   Noen av oss forstår tiden vi lever i og takk for det.
   Noen av oss har ennå Den Hellige Ånd som varsler og bekrefter hva som skjer. Så får heller noen kalle det konspirasjonsteorier.
   Noen av oss forsøker å stille oss inn på Guds kanal for å lytte til Åndens stemme og lar ikke VG og massemedia fortelle oss hva vi skal tro på. Det er på grunn av hva troens folk fyller seg med av verdslig søppel av Guds menighet taper terreng i Norge.
   Litt for mange kristne er blitt som Lot, sitter ved bymuren utenfor Sodoma og chatter med byens borgere og adopterer deres verdier.
   Det er mange Lot-troende i vår tid. Forsamlingene er full av troende som har slått opp sine teltplugger i Sodoma, men det er dessverre få som forblir der Abraham var, i løfteslandet -der Gud åpenbaret seg for sine tjenere.
   Ikke la det gå inn på deg om Birgir Hermansen gremmes og kaller det konspirasjonsteorier.
   I denne siste tid vil det alltid være noen som blir fanget av verdslig tenkning fordi de drikker av denne verdens brønner.
   La Den Hellige Ånd ta seg av faktasjekkingen og lytt til hva Ånden sier til menigheten. Verdens media er kontrollert av løgnens far og sprer følgelig løgn og forførelse og villfarelse.

   7
   2
  • Når det gjelder MSM, er du/dere ganske tvetydige. En dag er det LØGN som kommer fra MSM. Neste dag er det SANNHET. Ikke lett å bli klok på hva dere vil og IKKE vil. En ting er å være skeptisk til vaksine som ikke er utprøvet, det skulle bare mangle, men å komme med HALVSANNHETER hør å støtte opp under en konspirasjo, er IKKE evangeliet verdig. Satan prøvde det samme. Men han ble satt på plass, og måtte flykte. Konspirasjoner er kun til for EN ting: Å skape forvirring. Og satan ELSKER forvirring. Særlig når det er kristne som skaper forvirringen. Da har han vunnet en seier.
   Du selv var en veldig god evangelist. Nå er du egentlig ikke engang en skygge av deg selv. Og DET bedrøver meg.

  • Dette stinker virkelig. Vi skjønner at det stinker fordi myndighetene/noen/den globale maktelite -sensurerer og undertrykker alternative røster og meninger.
   Massemedia, MSM er en del av det antikristelige systemet som senker seg over verden.
   Vi er utsatt for den kraftigste hjernevask og tankekontroll som verden noensinne har vært utsatt for. Vi skjønner det fordi de stenger ned alle røster som har alternative tanker og fremmer andre teorier enn MSM om denne såkalte pandemien.
   I perioden 1935-1945 ble hele den tyske befolkning utsatt for total tankekontroll. Resultatet av dette ble skremmende.
   Uten denne massive hjernevasken og tankekontrollen som det tyske folk ble utsatt for, hadde ikke holocaust kunne skje.
   Folk ble forført fordi kun en røst var tillatt -og folk som prøvde å komme med et annet budskap enn nazismen og hatet, ble arrestert, satt i konsentrasjonsleier og noen ble gasset/hengt/skutt.

   For oss som er opptatt av frihet, frihet til å be, lytte til Guds Ord og være lydige mot Bibelens Gud har dette året vært talende.
   Vi har sett hvor lett kirken og kristenhetens forsamlinger bøyer seg for en annen Herre enn Jesus Kristus.
   Vi har sett hvor lett kristne blir skremt til lydighet -og lett kirken blir brakt til taushet. Det er ingen kamp og vekkelsesånd i den norske kristenheten lengre. Alt vi har er en splittelse og Coronaen har min sann vist at det er en dyp splittelse som går midt igjennom kristenheten.
   Coronapandemien har avslørt at mange jeg trodde var brødre i troen, ikke er noe annet enn religiøst korrekte skall. De har et skinn av gudsfrykt, men når ting virkelig gjelder, viser de at de frykter covid-19 mer enn de frykter Herren.
   Guds befalinger og bud ser ut til å bety svært lite for litt for mange og jeg kan ikke annet enn å være fortvilt på deres vegne.
   Den ånd som står bak Coronapandemien har lykkes. Den har beseiret samfunnet og kirken -selv om den virkelige kirke ikke er beseiret. Den er bare redusert til sitt reelle tall. Bibelen omtaler menigheten som den lille hjord.
   Mange er kalt, få er utvalgt. Det er i krisetider og splittelse vi ser hvem som bare har navnet uten å ha livet.

   5
   1
  • Hei sann.
   Jeg har egentlig ikke noe imot å bli kalt konspirasjonsteoritiger, for det er der ofte sannheten ligger. Selv Jesus ble oppfattet som en slik en, enda de viste at det Han sa var sant.

   Men Birger har et poeng om evangelisering, det et er stadig en gnagende dårlig samvittighet på hvordan jeg forvalter den oppgaven.

   Det er nå en ting å sitte bak en datamaskin og hoste opp Bibelvers med kommentarer, det klarer også JV, men ikke på en god måte. Men JV skal ha skryt for at de er ute og evangeliserer, de gjør i alle fall noe, selv om det heller ikke er på en god måte.

   På samme måte som muslimene er nidkjær for sin religion, er også JV nidkjær for sin religion, så hvorfor er ikke jeg/vi like nidkjære som dem.

   Så Birker har absolutt et godt poeng der.

   Mvh RJ

  • Du mener at broder RJ sprer “konspirasjonsteorier”. Du om det.
   Det å omtale alt du ikke skjønner eller vil se som en konspirasjonsteori er et forsøk på å stille utsagn i miskreditt.
   Det er slik aktivister forkledd som jøurnalister i MSM gjør.
   De gjentar og spytter ut sine subjektive fakta i tv og aviser hele dagen slik at folk tror at det de sier er sant.
   Det er slik høvdingen over luftens makter virker.
   I media i dag finnes det kun en sannhet, deres.
   Hadde egentlig trodd at en oppadgående mann som deg Birgir hadde sett og forstått dette.
   Når leger og helsepersonell som har en annen mening eller kunnskap om dette viruset og vaksinene blir tiet i hjel. Blir kastet ut fra de formidlingsmedium som eksisterer fordi de politisk og religiøst korrekte ikke tåler motsigelser, bør det ringe noen varselsklokker.

   Gud har satt sine vektere på murene. RJ er bare en av mange som forteller hva han ser -og hvem er du som kaller alt MSM ikke vil formidle for konspirasjonsteori?
   Hvem tror du egentlig at du er?
   Hvems ærend går du når du stadig fratar folk kristennavnet fordi de han synspunkter du ikke liker?
   Jeg hadde respekt for deg før, men nå gremmes jeg over det du skriver. Det er som et ekko fra MSM

   3
   1
  • Rune og Bjørn er åndelige krøplinger det ikke er verdt å bruke så mye krefter på. De skryter på seg å være fylt av Den Hellige Ånd. Men de skal IKKE gjøre som Guds Ord sier, og BE FOR MYNDIGHETENE VORES. De begrunner utifra at myndighetene ikke gjør som Rune og Bjørn sier de skal gjøre. For dem betyr det absolutt ingen verdens ting at Bibelen sier at vi SKAL be for myndighetene. Og Bibelen forteller HVORFOR vi skal be for myndighetene.

  • Vi skal be for de myndigheter som er innsatt av Gud og som gjennom sin forvaltning av mandatet gjør som Ordet sier. Erna og co er ikke myndigheter innsatt av Gud fordi de trosser Gud og da skal vi ikke be for dem -annet enn til omvendelse.
   Birgir Hermansen har satt seg i sin fariseerstol og fremstiller seg som skriftlærd selv om han ikke har Åndens åpenbaring.
   Jesus ble daglig utfordret av slike skriftlærde og provoserte dem til å rope korsfest, korsfest.
   Tidligere hadde jeg et godt inntrykk av Birgir Hermansen, men det har forandret seg det siste året.
   Jeg kan ikke annet enn å be for deg til Herren. At Han skal åpne dine øyne og lede deg ut i Åndens frihet.

   4
   1
  • Så var kloakktømmeren Rune IGJEN ute med sine sataniske åpenbaringer.

  • Jeg ønsker IKKE forbønn eller bønn fra kloakktømmeren Rune. Det er en satanisk bønn ifra hans indre kloakk. Selv djevelen er misunnelig på Rune, hvordan han kan tillegge Gud og Guds Ord meninger som ikke samsvarer med Guds Ord.

  • Før var det alltid en glede å lese Hermansens refleksjoner over forskjellige tema. Nå er det bare sorgen.
   Det er godt mulig at Birgir Hermansen er så glefsete og bitter fordi Gud ikke gir han åpenbaring om tiden.
   Det kan være at det er derfor du glefser mot Rune og kaller ham en kloakktømmer.
   Jeg syntes Rune er til velsignelse. Han har mye åpenbaringskunnskap og Den Hellige Ånd virker gjennom ham.
   Vil oppfordre deg Birgir til å være takknemlig for forbønnen.
   Du skriver i feil ånd.

   2
   1
  • Ingen kan være fornøyd med forbønn fra en som sier Gud er en løgner. For det gjør Rune VIRKELIG. Og da vet jo egentlig alle hvilken ånd som driver han. Det er flere, minst tre, her på Søkelys som sier dette ikke er Guds ord:
   “Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.
   1 Timoteus 2:1-4.
   Dette sier Rune er LØGN. Jeg håper ikke du er enig i det.

 2. De som tar vaksinen blir innlemmet i antikristsystemet. Antikristens ånd er alt virksom og han har valgt ut sine tjenere. Millioner av mennesker har allerede stilt seg selv til disposisjon for antikrist og registerer hvilke mennesker som er allerede har dyrets merke i sitt hjerte.
  Selv om det fysiske merket ennå ikke kommet, er dyrets merke også en åndelig størrelse og mange kristne har tatt det åndelige dyrets merke.
  Vi merker det blant de religiøse som skriver her inne.
  De er preget av en ånd av trass og gjenstridighet og det merkes i det de skriver.

  4
  3
  • Godt skrevet broder. Mange navnekristne har allerede tatt dyrets merke i tanke og sinn. De uttrykker holdninger og meninger som ikke er forenelig med Jesu Kristi evangelium. Vi ser det overalt i kommentarfelt på kristne nettsider og aviser.
   Med en gang noen er tydelige om noe som helst, skriker de opp i tross og gjenstridighet.
   Bibelen er veldig tydelig på hvem som skal gjøre hva under den store trengsel.
   Åp 13,8 Og alle som bor på jorden, skal tilbede det, hver den som ikke, fra verdens grunnvoll blev lagt, har fått sitt navn skrevet i livsens bok hos Lammet som er slaktet.
   Legg merke til at alle dem som ikke har sitt navn skrevet i livsens bok -skal tilbe dyret. Dersom ditt navn står i Livets bok ble det skrevet inn der av Herren selv i hans forutbestemmelse.
   -og du vil aldri tilbe dyret. Dersom ditt navn ikke ble skrevet inn av Herren før jordens grunnvoll ble lagt, vil du tilbe og følge dyret.

   Når dyrets merke blir obligatorisk vil alle som ikke har sitt navn i livsens bok ta merket, tilbe dyret og slik gå evig fortapt.
   Man skal ikke gråte over mennesker som ikke er forutbestemt til frelsen. Kom i hu at mennesker bare er som strå som vaier i vinden en kort stund, lever blomstrer, dør.
   Gråt ikke over dem som er forutbestemt til evig fortapelse. Jesus kom, døde for å frelse dem som er forutbestemt til frelsen

   1
   2
  • 22/03/2021, kl. 13:33 sa
   Steffen

   Dette med at du legger så veldig vekt på forutbestemt, er egentlig helt irrelevant. Det baserer jo seg på at Gud vet hvordan alt startet og hvordan Han vet hvordan alt vil ende. Han “ser” inn i fremtiden og vet alle valg alle mennesker vil ta. Men det betyr ikke at vi har frie valg. Alle kan ta imot frelse helt frivillig når som helst. Man skal ikke fokusere på forutbestemt. Det er mange kristne og frelste mennesker som kjemper mot tanker og fordømmelser om at “kanskje ikke er jeg forutbestemt til frelse og evig liv siden jeg syndet der og der. Alle kan be om nåde, angre å få tilgivelse her på denne jorden så lenge en lever.

 3. Corona er svindel:

  Et par har dødd og det kan helt klart ha en sammenheng. Det er fortsatt forsvinnende få og det er fortsatt mer sannsynlig å vinne i lotto.

  Jeg synes risikoen er rimelig. Husk at jeg prøver ikke å tvinge noen til å ta denne bestemte vaksinen, eller noen vaksine. Jeg sier bare at vi som vil ha den burdte få lov til å ta den.

  3
  2
  • Blinde mann. Bare ta vaksinen din du.
   Under krigen i diverse tyske leire trodde jødene at de bare skulle dusje. Hvordan det gikk vet vi.
   Noen mennesker er dumme som brød..
   Jeg tar ikke denne dusjen.
   Har mer vett enn så.

 4. Randi:

  Men jeg sier jo ikke at dere skal ta denne vaksinen, eller at folk ikke skal få velge en annen.

  Jeg sier vare at vi som ønsker å ta den burdte få lov til det!

  2
  1
 5. Sikkert helt tilfeldig at ellers friske helsearbeidere dør er et par uker etter vaksinering! Move along, nothing to see here..

 6. Når msm media forteller at covid-19 er farlig å du kan risikere å dø da tror du ikke på dem!
  Når msm media forteller at noen har dødd som følge av vaksinen tror du på dem!|
  Hvorfor herr redaktør tror du ikke på alt media forteller??

  2
  3
 7. Jeg tar gjerne AstraZenica vaksinen nå, i dag!

  Håper de ihvertfall lar de som ønsker det ta den og ikke bare fjerner den helt.

  • Du høster var du sår Roperid.
   Det er Gud som har sendt deg og mange andre en villfarelsens ånd.
   2 Tess 2,11-12 Og derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen, forat alle de skal bli dømt som ikke har trodd sannheten, men hatt velbehag i urettferdigheten.
   Lykke til med rottegiften. Guds folk som lytter til Guds Ånd tar den ikke.
   Du må gjøre som du selv vil. Uansett dømmer dine ord deg.

   4
   1
  • Når du har tatt dødssprøyte burde du advare folk slik at de ikke kommer i nærheten av deg.
   Alle dere som blir vaksinert kan bli smittebærere av en mutasjon som kan være langt mer dødelig enn viruset er nå.
   Alle som har tatt vaksinen burde få bli stemplet med et merke i panna eller ha et synlig tegn på at de har tatt rottegiften, slik at vi andre som ikke ønsker å bli smittet kan holde to meters avstand til deg/dere, da dere er mer smittefarlige enn folk som ikke er vaksinert.

   6
   1
  • Kynisk og kald du Roperid
   Jeg tar ikke vaksinen da den er farlig.
   Anbefaler ingen å ta den vaksinen, eller noe av de vaksinene som tilbys,

   6
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *