“Arven etter Børre Knudsen” -Ønsker velkommen til Stevne på Stølsdokken

Prest Børre Knudsen (Foto: YouTube)

Børre Knudsen var en ruvende personlighet i nyere norsk kirkehistore. Han har gjort seg bemerket både som prest, biskop og ikke minst for sitt brennende engasjement for barna i mors liv. Det er nettopp temaet “arven etter Børre Knudsen som er tema når troens folk samles til stevne på Stølsdokken fra onsdag 27 juni og frem til søndag 1. juli 2018. Blant foredragsholderne finner vi navn som Berit Fjære som skal snakke om  “Børre Knudsens argumentasjon i abortkampen i
forhold til dagens debatt” og Ragnar Andersen som skal holde foredrag over temaet Børre Knudsens tenkning om stat og kirke.

Det ønskes hjertelig velkommen til stevne der temaet skal være “arven etter Børre Knudsen”. Stevnet som finner sted i tidsrommet 27 juni til 1 juli 2018 finner sted på  Stølsdokken Fjellhotell som ligger i Tisleidalen. Blant andre foredragsholdere finner vi Asbjørn Hunnes, Per Haakonsen og Jon Norborg. Einar Bryn og Anbjørn Neerland vil også delta under stevnet med bibeltimer og møter. Mer informasjon kan fås ved å kontakte Asbjørn Hunnes  99 71 04 46 / asbhu@tussa.com eller
Else Bovim 22 29 40 73 / 46 45 39 63

 

 

 

 

 

 

6 tanker om ““Arven etter Børre Knudsen” -Ønsker velkommen til Stevne på Stølsdokken

 1. Allerede det faktum at en kvinne, Berit Fjære, taler når forsamlingen kommer sammen viser at dette er en ikke-kristen forsamling.

  1. Korinterbrev 14:
  “Som i alle de helliges menigheter 34 skal kvinnene tie når menigheten samles. Det er ikke tillatt for dem å tale; de skal underordne seg, slik også loven sier. 35 Hvis det er noe de vil lære, så la dem spørre sine menn hjemme. For det er en skam for en kvinne å tale i menigheten…. 38 Den som ikke godtar dette, blir selv ikke godtatt.”

  De som altså lar kvinner tale i forsamlingen “blir selv ikke godtatt” av Gud.

  5
  3
  • De fleste er negative til de klare ord Bibelen kommer med. Folkene er opprørske mot Gud. Ikkie minst kvinnene. Selv de som regner seg som fundamentalister – Vakttårnet – lar sine kvinnelige medlemmer tale høyt fra talerstolen når menigheten er samlet..

   De demonstrerer forkynnelse eller har taler seg imellom. Stikk i strid med Pauli ord. Jeg kjenner faktisk ikke til noen eksisterende trossamfunn som følger Bibelens læresetninger.

   Ikke å undres over at Jesus uttalte: -Mon jeg finner troen når jeg kommer tilbake.

 2. Børre Knudsen ville redde verden. Dette er hans store bom. Verden rundt de kristne tilhører Satan – “denne verdens gud”. “Jeg ber ikke for verden, men for de du utvalgte til meg fra verden”, ba Jesus.

 3. En får vel bare slå fast at en nasjon som tillater folk å myrde ungene sine er kommet til veis ende. Da er det bare å vente på at Gud lar dommedag få det siste ordet.

  5
  1
  • 17/04/2018, kl. 19:43 sa RJ:
   En av livets store lover er: «Det du sår skal du også høste»

   Gal 6:7 La dere ikke føre vill! Gud lar seg ikke spotte. Det et menneske sår, skal det også høste.

   Når nå en hel nasjon sår fosterdrap. Hva vil da denne nasjonen høste?
   Hva slags resultater vil en slik nasjonal synd få?

   Hva vil Norge høste av alle sine drap på babyer i mors liv?

   Mvh RJ

   1
   1
  • Hverken JHVH Gud eller Hans sønn Kristus har noe paktsforhold til denne verdens nasjoner. I dag har Gud bare fohold til enkeltmennesker. Alle nasjonene går under i det globale Harmageddon-slaget. Tilbake står da bare de enkeltmenneskene som har latt seg lede av Kristus og Guds hellige – rene ånd.

Det er stengt for kommentarer.