Apostate kristne: Britisk eks-prest “giftet seg” med 54 år yngre mannlig modell

En pensjonert prest i den engelske kirke har nylig “giftet” seg med en ung romansk modell, 54 år yngre enn seg selv. Nå krever den tidligere presten at kirkene må bli mer tidsriktige i forhold til dette med likekjønnede parforhold. Det var den pensjonerte presten Philip Clements, 78 som “giftet” seg med den 24 år gamle modellen Florin Marin, etter at de to ble kjent via en dating side for to år siden. Det er Christian News Network som lørdag kunne forteller historien om hvordan Clements, som var sokneprest i Kent i 50 år, nå ønsker å tilbringe sine siste levedager i dyp konflikt og opposisjon til alt det både kirken og bibelen lærer er synd. Den tidligere presten oppfordrer nå kirken til å akseptere homofili. Den pensjonerte presten som helt sikkert vet hva bibelen lærer om ekteskapet samt homofil praksis, insisterer tross sitt frafall på å være en kristen og fortsatt lojal og trofast overfor Jesus og hans lære.

“Jeg vet at evangeliske fundamentalister vil si mye om dette, men jeg mener kirken må bevege seg videre å følge med tiden og forstå det som er livet for mange i det 21 århundre,” sier den pensjonerte presten som uten omvendelse vil komme til å dø i sin synd, og slå opp øynene i helvete. Prestens “ektefelle”, den 24 år gamle romanske modellen, sier selv at aldersforskjellen ikke betyr noe, men det er ikke tvil om at mange syntes dette både er kvalmt og perverst. At denne gamle presten nå velger et liv i opprør mot Gud vil ikke føre han noen annen sted enn i fortapelsen. Blant de kristne som har kommentert dette på Christian News Network er meningen entydig: “This is pure 100% evil and disgusting beyond words!!!” skriver Dough Bristow. “Apostasy has grown in these last days. What we have here is a false man of God in a faux marriage to a 24 year old. Age aside homosexuality is perverse and sinful. I will not change my mind on that,” skriver Jimmie Mack som i likhet med andre bygger sine synspunkter på Guds Ord, får kjeft og kritikk av mennesker som nekter å bøye seg for Skriftens ord.

 

 

 

 

 

3 tanker om “Apostate kristne: Britisk eks-prest “giftet seg” med 54 år yngre mannlig modell

  1. Interesting article! Thank you for sharing them! I hope you will continue to have similar posts to share with everyone!

  2. Like perverst og kvalmt som presidenten i USA som er gift med en mye yngre kvinne.

    Forøvrig sier ikke bibelen noe om homofile parforhold, men den sier noe vagt om seksuelt samkvem mellom personer av samme kjønn. Sånn sett er det usikkert hva bibelens forfattere mener om homofile parforhold, som stort sett er nokså like heterofile parforhold i disse dager.

    • Den sier ikke noe konkret om parforhold. Den sier noe småvagt som kan tolkes som seksuell relasjon mellom menn. Ingenting om samliv mellom to av samme kjønn.

Det er stengt for kommentarer.