Antiokiamenigheten i Kristiansand fikk politiet besøk fordi noen hadde tipset om mange biler utenfor lokalet

Fra et tidligere torg-bønnemøte under Corona-nedstengningen i Kristiansand

Den frittstående menigheten Antiokia i Kristiansand som har holdt noen offentlige markeringer på torvet som en forsiktig reaksjon på nedstengningen av møter og gudstjenester, fikk søndag besøk av politiet -etter at noen hadde tipset politiet om mange parkerte biler utenfor lokalet på Hånes. I lokalet hadde forsamlingen søndagskole for barna og en form for ungdomsaktivitet i storsalen -alt i overensstemmelse med smittevernreglene. Menighetens pastor, Jonathan Briggs var selv på torvet i Kristiansand for tradisjonell friluftsmarkering av påsken, da noen hadde registrert at det var mange biler parkert utenfor lokalet. Politiet ble tipset -og sjekket forholdene og slo fast at aktiviteten i lokalet ikke var i strid med Corona-reglene som gjelder.

“Barna hadde søndagsskole inne og ungdommene hadde en ungdomsaktivitet i storsalen. Tenker fordi det var periodevis mange biler utenfor lokalene våre at noen følte de måtte tipse politiet. De kunne bekrefte at vi fulgte reglene og var svært hyggelige og høflige i fremtoningen,” skriver menighetens pastor, Jonathan Briggs i et svar på Facebook. De aller fleste kristne kirkene og forsamlingene i Norge forholder seg lojalt til regelverket -selv om de mener nedstengningen av gudstjenester er ulogisk og at det  er langt større smittefare på supermarkeder og kjøpesentre hvor skarer av mennesker står tett i tett foran kassene. Det som kanskje er mest skremmende med denne tiden -er denne ånd av angiveri og tipsing til politiet fordi noen ser mange biler parkert. Det er et dårlig tegn på fremtiden og forteller mye om hvor skremt mange er blitt av denne fryktpandemi. Imidlertid hadde Antiokia alt på stell denne søndagen og mens noen fra menigheten markerte seg på i Werglandsparken i Kristiansand -var noen av menighetens barn og unge samlet i menighetslokalet i tråd med smittevernreglene.

Facebook Comments

3 tanker om “Antiokiamenigheten i Kristiansand fikk politiet besøk fordi noen hadde tipset om mange biler utenfor lokalet

  1. « At noen etter Erna Solbergs 60-årskalas fremdeles slutter opp om korona-tiltakene forbauser meg. Statsministeren avslørte ikke bare sin forakt for vanlige mennesker ved å heve seg over smittevernsregimet hennes regjering har innført, men ved sin oppførsel viste Solberg at hun – som selvsagt har tilgang til alt norske myndigheter vet om korona – selv ikke betrakter korona som farlig. Eller hvordan skal vi ellers forklare at den overvektige Solberg, som opplagt inngår i en risikogruppe, valgte å feire sin fødselsdag i selskap med et stort antall andre mennesker? At folk som Høie og Nakstad fremstiller korona som en dødelig trussel og krever strenge smittevernstiltak etter at sjefen deres har vist at hun betrakter korona som tilnærmet harmløst, er direkte frekt. Det er nærmest så vi ser hvordan de hånler av oss bak munnbindene sine!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *