Antifa med støtte til pedofile -lovløsheten rår i Joe Bidens Amerika

Mannlige transseksuelle har misbrukt sin påståtte kjønnsidentitet til å blotte sine kjønnsorgan blant annet for småjenter som var sammen med sine mødre for spa. Foreldre som ikke syntes noe om at voksne menn, som innbiller seg at de er kvinner fikk blottlegge seg slik for barn og demonstrerte utenfor en spa i Los Angeles. Og gjett hvem som møtte opp for å støtte pervoen?  Jo, ANTIFA -en voldelig og venstreorientert fascist-gruppe som er kjent for voldelige aksjoner, terror og plyndringer

Paul Joseph Watson forklarer hva som har skjedd og løfter frem det som ser ut til å være venstreorientert støtte til perverse regnbuebarn som gjerne vil ha tilgang til barna. Under Biden er politiet blitt fullstendig woke og arresterer nå ofrene fremfor de kriminelle. USA er under Guds dom og vi ser hvordan mørket vinner frem i Joe Bidens USA. Et land styrt av en juksemaker som kom til makten ved hjelp av stemmejuks.

Les også: Across the globe, it’s been discovered that many organized antifa groups have trouble with pedophilia in their ranks.

https://www.lawenforcementtoday.com/convicted-pedophile-antifa-member-bailed-out-in-portland/

https://thepostmillennial.com/antifa-rallies-behind-biological-male-who-exposed-genitals-to-women-and-children-in-la-spa

https://stillnessinthestorm.com/2020/03/revealed-antifa-has-a-pedophile-problem/

https://www.thecatholicmonitor.com/2020/07/do-black-lives-matter-antifa-have.html

36 tanker om “Antifa med støtte til pedofile -lovløsheten rår i Joe Bidens Amerika

 1. “juksemaker som kom til makten ved hjelp av stemmejuks”
  Vi venter fremdeles på å få se den store mengden, eller bittelitt, dokumentasjon på valgjuks.

  5
  1
  • Valgjuks i stor skala. Men befolkningen skal likevel bare holde kjeft.
   Den ble fratatt retten til å bestemme, hvem som skal styre landet, ved hjelp av valgfusk, trusler og millioner av dollar i bestikkelser.
   Det er “Big Tech” og “Big Ass”, eller hva man kan kalle dem for, som skal gjøre det, heretter, i USA.
   Tror de.
   Men vi får nå se hvordan det går.
   Vi har allerede, sett den spede begynnelsen på, hvilke katastrofale ødeleggelser disse menneskene er i stand til å forårsake.
   Det er bare hjernevaskede fjols som tror at Biden “vant”.
   Trump er på vei mot 2024 for å redde landet fra undergang

   1
   5
  • Morsom satire Arnt
   Ja trump greier det nok neste gang, han reddet jo ikke Amerika første gang. Han må nok bare bestikke flere pornodamer slik at det ikke blir noen skandaler der igjen.

   3
   2
  • Nåja, Trumpen gjorde noen ting som var rett, men han må ikke bli en som alle håper på for å bringe ting i orden, da blir han en avgud.

   Det kan hende at det han gjorde som var rett, ble gjort for å lure de kristne, for å få de til å stemme på ham. Han ble jo innsatt og avsatt av Gud, juks eller ikke, Gud bestemmer.

   Biden er innsatt for at dommene skal begynne, i bakgrunnen lurer Obama, som en sjuende far i huset. Men uansett så er det Gud som bestemmer.

   Mvh RJ

 2. Det med bildet sies i videoen av Watson, at det er sagt at det er et bilde fra 2017, men handlinger taler tydeligere enn ord.
  Antifa møtte opp for å konfrontere dem som ikke ville at pedoer skal vise sine mannlige kjønnsorgan for småjenter og skjule seg bak kjønnsforvirringen sin. Det at Antifa møtte opp som motdemonstrasjon mot foreldre som vil beskytte sine barn fra pedofile, forteller jo at de støtter pedofili. Bare det viser at deres karakter.
  At du reagerer slik får meg til å spørre er du støtter den agenda Antifa ser ut til å støtte.
  D

  4
  1
 3. Satans agenter er her som vanlig. Vi ser hvor de dukker opp.
  Kaller seg Roperid, Qanon osv.
  Vi vet hvorfor de er her. Når deres religiøse eller politiske gullkalv blir avslørt går de til angrep.
  Til forsvar for pedofile..
  Avslørende
  Hvor langt på natt er vi kommet?
  Satan må være sint når han stadig bruker sine kar til å skrike som Jesabel demonen.

  3
  3
 4. Ville ikke hatt deg i nærheten av mine barn Roperid.
  Siden du støtter Antifa som støtter pedofile transseksuelle kan vi aldri vite hva som bor i deg.

  2
  3
 5. Merkelig sak du går på barikadene for Roperid.
  Jeg ville også ha holdt deg langt unna mine barnebarn.

  2
  2
 6. Synes det blir mye hat og hets mot medmennesker. Husk bare at det ikke er Gud som hater, enten hatet retter seg mot gjerrige gniere som ikke gir penger til Hanvold eller medmennesker som har en annen kjønnsopplevelse enn flertallet. Det er mennesker som hater. Ja, det kan være DU.

  Bytt ut hat og hets med forståelse og kjærlighet. Livet er for kort til at vi skal skape flere problemer enn det allerede er.

  God sommer! Måtte alle, i alle fall i noen glimt, få kjenne på gleden over livet, og sanse og føle og oppleve den forunderlige og fantastiske virkeligheten!

  5
  1
 7. Søkelys:

  Igjen løgn. Spørsmålet om transpersoner uten kjønnskorrigerende operasjon og garderober kan jeg tendensere til å være enig med deg i.

  Demonstrantene (hvor er beviset på at dette var antifa bortsett fra det falske banneret?) demonstrerte ikke til støtte for pedofile, men til støtte for at transpersoner skal kunne bruke garderoben som stemmer overens med deres kjønnsidentitet. Personer som f.eks Resetts Maria Zähler.

  Å påstå noe annet er ren løgn.

  Det blir litt som om noen arrangerte en demonstrasjon mot at du slår kona di. Så kommer det motdemonstranter og sier at dette er helt urimelig, du slår jo ikke kona di!

  Og deretter lager noen en artikkel om hvordan motdemonstrasjonen var en demonstrasjon til støtte for vold mot kvinner.

  Når det gjelder barn har jeg ikke spesielt sans for dem, så hold dem gjerne så langt dere kan unna meg 😂

  • Interessant at du kommenterer uten å se videoene og hele budskapet fra Paul Joseph Watson først.
   Vitner om at du er fullstendig på helene for å forsvare Antifa.
   Det sier mye om deg som menneske.
   Forsvarer en voldelig gruppe som angriper kvinner, menn, hjemløse, barn..Og som åpent viser hvor de står med å dukke opp som motdemonstanter for å støtte menn som innbiller seg at de er kvinner og som vil vise sine kjønnsorgan for småjenter.
   Det sier veldig mye om Antifa.

   4
   1
 8. Ellen Irene Bøe:

  Du synes sannheten og motstand mot løgn (jeg har ikke uttalt meg om annet enn sannhetsgehalten.) er merkelige saker å gå på barrikadene for?

  Deg om det…

 9. Jehovas venn:

  Vel.. Søkelys bekrefter jo det jeg sier og sier det også bekreftes i videoen som jeg ikke har sett.

  Ellers er jo dette nettopp poenget. Før man VET hva som er sant bør man ikke lage, eller spre slike artikler.

 10. Rune:

  Nøyaktig hvor har jeg støttet pedofile? 😂.

  En Dag må du stå til rette for dine løgner…

  3
  1
  • Tror mange setter likhetstegn mellom “pedofile” og “overgripere”. Det blir like meningsløst som å si at “heterofile menn” er “voldtektsforbrytere”, “fremmedfiendtlige” er “folkemordere” eller “kriminalforfattere” er “drapsmenn”.

   Uansett hva Bibelen sier om forbudte tanker og følelser, tror jeg ikke samfunnet blir bedre av et “tankepoliti”. Det må være tillatt med frie fantasier og følelser så lenge ingen lider.

   Hvordan skulle menneskene ellers overleve?

   3
   2
 11. Gud er Gud om alle land var øde, Gud er Gud om alle mann var døde. (Salme 8, 63, 90, 92, 96, 107 + Åp 21:1).

 12. Søkelys:

  Jeg kjøper ikke premisset om at de vil vise kjønnsorganene sine for småjenter (og er også truendes til å være enig med deg når det gjelder de med mannlige kjønnsorganer).

  Litt som at hvis jeg sier jeg er mot at du slår kona de vil du være mot handlingen, men uenig i premisset om at du gjør det.)

  • Hva du kjøper og ikke kjøper er jo totalt irrellevant.
   DU burde ha sett videoen før du kommenterte noe som helst.
   Jeg gjengir kort hva Watson sier i videoen sin, og regner vel nesten med at man spanderer å lytte til et fem minutters klipp før man går helt bananas.

  • Kan du være så snill å fortelle oss hvilke pedofile kristne ledere og personligheter som beskyttes og støttes av Søkelys.
   Du bør ha noen navn og liste opp siden du vet så mye.
   Vi får vente på dine svar her Kjakan

  • Jeg er også veldig interessert i navn og dokumentasjon på dette.
   Vi har selvfølgelig krav på å vite hvem og hvilke dømte pedofile kristen-ledere vi beskytter og støtter.
   Så jeg anmoder deg om navn på dømte pedofile kristne ledere og forkynnere vi ikke omtaler eller støtter/beskytter.
   Avventer svar fra deg.

   10
  • Kjell, som startet denne saken med løgn og et beviselig bedrageri, ber andre om å være ærlige og hederlige.

   Her kan man ikke annet enn å le godt av denne dobbeltmoralen. En dobbeltmoral som et menneske med normale etiske verdier ville ha sett. Men jeg kan ikke se beviser i Søkelys for at Kjell Andersen har normale, kristne moralske og etiske verdier.

   Så¨da ender man med de lovløse og umoralske tilstander som man har i Kjell Andersen sitt Søkelys. Lovløshet og umoral fremmet av Kjell Andersen.

   12
  • Søkelys.
   Du må nok vente lenge på svar fra Kjell Kjakan.
   Det er bare en ussel demonbesatt løgner som fråder av raseri slik som demoner pleier å gjøre.

  • Rune. Du mener demoner som deg selv som støtter horeri, lyving og bedrageri hos en som kaller seg kristen mens du forakter en person som lever trofast sammen med sin ektefelle og går i kirken hver søndag ?

   Med din beskrivelse av demoner, passer den beskrivelsen helt perfekt på deg selv. Rune. Og du selv har sagt at Roperid er pedofil. Du er vel selv en horekunde da du støtter en mann som beviselig er en horebukk. Dette for å bruke din egen retorikk som du er så stolt av, horekunde.

   Du er en demon, Rune. For det sier du selv.

   1
   16
  • Rune
   Det er jo litt interessant. Hver gang Søkelys skriver om Antifa eller Black Lives Matter så provoserer det demonene i noen individer. Vi har sett det mange ganger. Demonene har sterk makt over enkelte individer. De fråder, raser, lyver og anklager. De gjør sin fars gjerninger og uttrykker det. Det er lett gjenkjennelig, fordi vi ser hva slags grupper, saker og agendaer de forsvarer. I dette tilfellet forsvarer de en fascistisk bevegelse som tyr til vold, som støtter perverse homoseksuelle, pedofile og voldelige elementer. Demonene avslører seg på mange måter. Ingen normale mennesker vil rykke ut til forsvar for voldelige grupper som støtter dem som liker å blotte seg for barn. Det er ikke menneskelig, men dyrisk og unormalt og demonisk. Dette er mennesker som lever i ytterste mørke, inntatt og overgitt til seg selv og sitt eget mørke og fordervelse. Det er derfor slike individ støtter voldelige grupper som står i fronten og forsvarer transeksuelle som blotter seg for barn. Det sier svært mye om disse individene.

  • Og la meg legge til: Kjell Kjakan ha selvfølgelig ikke kommet med noen navn. Det er nok fordi Kjakan her gjør som hans fader gjør best. Lyve og anklage…

  • Overrasket over at Kjakan ikke hadde noe å komme med.
   Tomme tømmer rumler mest, han er en sky uten regn, han er røk uten ild, Et tomt skall av løgner og bedrag.
   Det er Jesabel i aksjon..

  • Du har helt rett Randi.
   Kjakan har intet å komme med bortsett fra absurde og grunnløse påstander om at kristne ledere og forkynnere som “beskyttes” og støttes av Søkelys begår
   Jeg vet ikke om noen kristne ledere og forkynnere som er blitt tatt og dømt i pedofili med mindre det er 10-15 år tilbake i tid.
   Kjakan forsøker å undergrave kristne forkynnere og ledere med påstander han ikke har dekning for.
   Dersom ikke “Kjakan” fra en IP i Libya hoster opp noen navn på overgrepsdømte Søkelys støtter og beskytter innen i kveld slettes hans kommentar.

 13. Det er underlig at ingen av disse “kristne” her, og jeg mener Randi, Fri Pinsevenn, Rune, Steffen og lignende ikke fordømmer Søkelys for den løgnen som denne saken er basert på.

  Søkelys har beviselig bedratt sine lesere i denne saken. Og det er tydeligvis noe som disse “kristne” forsvarer. Hva sier bibelen om de som taler usant om sin neste ?

  Alle de som mener at det å lyve er ukristelig vil se med kristelig avsky på Søkelys og disse nevnte signaturene som taler usant om sin neste.

  1
  3
 14. Det var like mye lovløse tilstander i Trumps Amerika,? Obamas Amerika,? etc. etc….

Det er stengt for kommentarer.