Åndelig kamp i Toronto -kristne mot en vegg av hatere fra Antifa og LGBT samfunnet og apostate prester fra frafallskirken

Arrestasjonen og straffesaken mot den kristne gatepredikanten og pastor David Lynn har skapt sterke reaksjoner blant kristne i Canada. Nylig arrangerte pastor Lynn og kristne fra flere kirkesamfunn “Toronto Freedom Rally” som ble en manifestasjon av Guds rike på den ene siden, og Satans makt, LGBT samfunnet, Antifa og LGBT gruppen 519 som pr definisjon er å regne som en antikristelig hatgruppe. Den kristne markeringen bestod av deltakere fra flere kirkesamfunn og etniske kristne forsamlinger ble en demonstrasjon av hvordan mørkets rike, Antifa, lokale liberale myndigheter og fake-news media har festet sitt jerngrep over det post-kristne Canada.

Også to kvinnelige prestinner med prestedrakt og hvitsnipp tok del i LGBT samfunnets og Antifa`s motdemonstrasjon mot de evangeliske kristne

Imidlertid gir ikke Guds folk opp uten kamp og Toronto Freedom Rally ble en manifestasjon av hvilke mektige krefter som vil stoppe utbredelsen av evangeliet. Se den 45 minutter lange videoen fra hendelsen. Kampen om byene og nasjonene utkjempes nå daglig, og kristne som ønsker å fremme evangeliet om Guds kjærlighet blir møtt med hat. Også to kvinnelige prestinner med sort drakt og hvitsnipp tok del i Antifa og homobevegelsens kamp mot et tusentalls kristne som tok del i Toronto Freedom Rally. De to kvinnelige prestene har åpenbart valgt å stille seg sammen med de destruktive og Gudshatende kreftene som kontrollere LGBT samfunnet og Antifa.

10 tanker om “Åndelig kamp i Toronto -kristne mot en vegg av hatere fra Antifa og LGBT samfunnet og apostate prester fra frafallskirken

 1. LGBT er ett av globalist-dyrets virkemidler for å destruere de nasjonalkonservative, kulturkristne vestlige samfunnene som skapte verdens beste land å bo i.

  Å se eliten hylle BÅDE islam OG LGBT viser en tilsynelatende scizofren politikk. Men poenget her er bare å ødelegge alt som står i veien for deres nye verden ved å spille disse gruppene ut mot hverandre slik at den bakenforliggende, vedvarende globaliseringen kan gå sin gang uanfektet.

  Resultatet viser da også at folk lar seg lure og de vestlige nasjonene – globalistenes viktigste hinder – sakte men sikkert utrydder seg selv.

  7
  6
  • Håper ikke Jehovas propagandaminister terroriserer sine omgivelser med tragikomiske bibeltolkninger og kvasiintelektuelle bibelsitater særlig lenge til 😀 Som sagt godt slike spinnville tanker vil dø ut med de gamle, priviligerte menns selvsentrerte navledyrkelse, på samme måte som overtroen på Tor og Odin og YouTube og Trump 😉

   PS. Er det noe som er PK, er det de ti bud. Fortellingene om Guds altoppslukende sadisme, infantile egoisme og fullstendig hensynsløse krav til underkastelse begrenser tanke- og ytringsfriheten mer enn noe 😉

   6
   1
 2. LGBT, og absolutt ALT de gjør, og absolutt ALT de står for, er et verk av satan selv. De gjør satans gjerninger. LGBT er en forbannelse for ethvert samfunn de klarer å infisere.
  Det er følelsen jeg sitter med. Jeg kan på ingen måte gi mitt samtykke til det Gud taler så sterkt imot. De bruker til og med Guds Ord for å forsvare den styggedommen de holder på med. “Vi er skapt i Guds bilde” sier de. Men å VISE at de er skapt i Guds bilde, DET er de ikke interessert i. “Størst av alt er kjærligheten” sier de. HVILKEN kjærlighet snakker de om? Jo, kjærligheten til løgnen og synden. Ikke kjærligheten til Gud og Hans Ord. Vi kan lese i Bibelen hvor FREKKE mennene i Sodoma var. De krevde å få englene utlevert fra Lot, så de kunne ha omgang med dem. LGBT og Alf de driver på med, står ikke noe bak mennene i Sodoma. LGBT er MINST like frekke. Det står om dem i Bibelen. “Uttrykket i ansiktene deres vitner mot dem. Om sin synd taler de åpent som folket i Sodoma, de skjuler den ikke. Ve deres sjeler, for de volder seg selv ulykke!”
  Jesaja 3:9″
  Også biskoper, prester, teologer, forstandere/pastorer og andre kristne ledere støtter den synden Gud taler så sterkt imot. Glem bare ikke hvorfor Gud ødela Sodoma og Gomorra. Det var ikke fordi det de drev på med var POSITIVT. Det var en synd så stor år byene måtte ØDELEGGES og menneskene der brennes opp.

  4
  6
  • Må le av Jehovas ambassadør. Godt han er en gammel mann som snart vil gå i graven med sine rasistiske bibelfantasier.

   6
   1
  • Ja, Lots tilbud om å la de mannlige englene voldta de mindreårige døtrene hans var etter Guds smak. Og selvsagt måtte kona bli saltogpepper fordi hun kikker seg tilbake. Gud er i sannhet en kåt sadist. Ler meg skakk av tåpelige bibelskrøner.

   6
   1
  • Da er det bare å ønske deg god bedring. Eller kanskje ikke. Du er vel bare en illusjon?

  • Hei Tomas-tvileren.
   Du ler deg nok ikke skakk. Kjenner til flere som deg.(lest en del i Bibelen, forlatt de kristne, sinna på Gud og irritert på kristne.)
   Jeg kan skjønne deg godt.
   Kristne mennesker gjør feil. Ikke tro på den løgnen at Gud dermed ikke er god. Du er her inne på denne siden pga noe, og gir etter for lysten om å skrive dette du gjør -det er ikke bra for deg… Du ønsker noen i graven. Du kan bedre enn det.
   En dag forstår du hvor mye du virkelig betyr for Gud. (bare legg merke til det, Han er der plutselig, og du er ikke i tvil. Det er fordi du betyr så uendelig mye for Ham, du har bare å vinne på å ta en prat med Ham)

 3. Jo, Hannah, jeg ønsker maktmennenes meninger, som fører til unødig lidelse og ondskapsfulle handlinger, i graven. At noen tviholder på vanekorrekt overtro for å undertrykke seg selv og andre, er bare tragikomisk. 😉

  • Enig, men nysgjerrig på om du mener det er overtro når jeg har Jesus som min frelser, tror på Bibelen og at jeg for alltid skal leve med Ham?

 4. Hei Tomas , hva med overtroen på Greta Tunberg ? Les nettopp at ei av hennes fans eller skal vi si gått rett fra vettet fans , mente helt seriøst at vi burde starte å spise våre babyer .
  Om du tenker de gamle er galne og håper dem går i graven, så stakker deg når det skjer , for da er det de unge som er hjernevasket til de er helt grønne i hodet og da blir det virkelig galskap !

Det er stengt for kommentarer.