Amerikanske senatorer oppfordres til å bruke satelitt-telefon i tilfelle det utenkelige skjer

Amerikanske senatorer blir nå oppfordret til å ta i bruk satelitt-telefoner i tilfelle det bakkebaserte mobilnettet blir tatt ned. Amerikanske myndigheter ser ut til å forberede seg på noe større og vil at personer i høye posisjoner tar i bruk satelitt-telefoner som er langt sikrere når det tradisjonelle mobilnettet blir tatt ut. USA og NATO ser ut til å være fast besluttet på å trappe opp krigen med Russland -nå gjennom å donere F16 jagerfly til regimet i Kiev. Samtidig ble vi i går kjent med at ukrainske sabotører har gjennomført et mindre angrep inne i Russland.

12 sivile russere skal være skadd etter de ukrainske operasjonene inne i Russland. I følge de siste meldinger skal to russiske soldater være drept i kamper med ukrainske styrker i Belgorod. Kampene pågår ennå og de russiske styrkene skal ennå ikke ha lykkes med å jage de ukrainske styrkene ut av russisk territorium. For kort tid siden sa det russiske forsvarsdepartementet at det ukrainske angrepet inne i Russland nå slått tilbake og at alle militante som var involvert i angrepet er drept eller fanget. I følge RIA Novosti skal 70 ukrainske inntrengere være drept av de russiske styrkene.

NATO anført av Joe Biden regimet fortsetter å trappe opp krigen i Ukraina/Russland. Etter at Artyomovsk er befridd etter mer enn åtte måneder med kamper forsøker Ukraina å skape nytt momentum ved å angripe inne i Russland. Ved å angripe inne i Russland ved hjelp av amerikanske våpen er nok en av Moskvas røde linjer krysset. USA og NATO ser ikke ut til å ha noen planer om å få en fremforhandlet fredsløsning. Det NATO alliansen i stedet nå vil gjøre er å trene ukrainske piloter på å bruke F16 fly slik at kan settes inn i krigen. I begynnelsen av krigen sa Joe Biden at slik bistand og medvirkning vil bety tredje verdenskrig, men det er tydeligvis ikke så nøye lenger.

RED ALERT! US GOVERNMENT ISSUING SATELLITE PHONES, RUSSIA EVACUATE NUCLEAR WEAPONS, F16s WILL BE WW3

Nate Polson i Canadian Prepper går gjennom de siste 24 timene med nyheter fra krigen som stadig eskaleres opp til tredje verdenskrig nivå.

2 tanker om “Amerikanske senatorer oppfordres til å bruke satelitt-telefon i tilfelle det utenkelige skjer

 1. Som gammel sambandsoffiser i Hæren så har jeg samband når fasttelefon og mobil faller ut. Mobilbatteriene til senderne ute i terrenget holder bare kring fire timer. Russlands taktikk i en startfase av krig er : 1. slå ut kraftforsyningen i fiendeland . 2. Slå ut vestlige satelitter som gir samband og navigasjon. Russerne har allerede skutt ned en av sine egne satelitter med et stort spesialkonstruert missil – testen var vellykket.
  Ellers vil jeg anbefale en Walkie – Talkie som Biltema selger ( 84-586 ). Denne er en UHF-sender med uhyre høy frekvens på kring 446 Mhz . Signalene fra denne går nærmest som solstråler – så fri sikt er viktig over lengre avstander – rekkevidde på 8 kilometer. I en pakke får du to sendere med oppladbare batterier og lader. Denne pakken koster 999 kroner. Men er den elektriske strømmen borte over lang tid : Så må man ha aggregat for å lade senderne – selvsagt.

 2. Fra vg,

  «Sabotasje i Russland: − Får smake egen medisin
  OSLO / WARSZAWA (VG) De militære gruppene som har angrepet mål i Russland, opererer på samme måte som russisk-støttede militser har gjort i årevis mot Ukraina, forklarer etterretningsekspert.»

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.