30 Mars 2014 – en profeti

Fra Tore blogg: Jeg ba i mars/april i 2013, og fikk følgende ting som jeg har delt med menigheten. Jeg har fått det i 3 puljer, og jeg mener at de henger sammen. Det første jeg så (ikke syn, jeg så det i mitt hjerte under bønn) var at det kom en storm mot mitt distrikt . Jeg så at den stormen gjorde at endel menigheter opphørte å eksistere. Jeg så også at denne stormen kom mot den menigheten jeg går i, men at de hadde så dype røtter i sin tro, at de sto fast. Men jeg så også at noen forlot menigheten. Så kom det vekkelse over menigheten. Jeg så unge mennesker med rødt hår, alle typer farger, merklige klær etc. som kom og ble frelst.

Det er mange kjærlighetsfulle eldre og noen yngre kristne i menigheten, og endel er kanskje ikke så frimodige. Men i mitt “syn” så så jeg at Herren la ikke på dem at de skulle nødvendigvis fly land eller strand rundt for å vinne sjeler, men at de skulle være mor, far, søster, bror etc for de som kom til tro. Mens de som ble frelst i denne vekkelsen, de “så” jeg løp ned og hentet mennesker i byen og dro dem opp, og sånn ble mange frelst.

I den tredje bolken, så “så” jeg at vekkelsen fortsatte. Det ble fullt i menigheten og begge etasjene ble brukt. Og når alle de utvalgte var blitt frelst, så så jeg Herren komme å hente sin menighet. Det vi kaller bortrykkelsen.

Artikkelen er hentet fra Tore blogg: http://box2036.temp.domains/~toreblog/30-mars-2014-en-profeti/

2 tanker om “30 Mars 2014 – en profeti

 1. Ja, opprykkelsen kommer, venter med spenning. Men så kommer det an på om jeg/vi blir finner verdig til å være med. Våk hver tid og stund, og be om å bli funnet verdig til unnfly det som skal komme, og bli stående for Menneskesønnen. Jesus svarte dem: «I denne verden tar de til ekte og tas til ekte. Men de som blir funnet verdige til å være med i den kommende verden og oppstandelsen fra de døde, de tar ikke til ekte og tas ikke til ekte. Så vi må arbeide for å bli funnet verdig, Jaså du skal, skal vi arbeide for å bli med i opprykkelsen. ja, nemlig de må vi. Hva skal vi liksom arbeide med da? Jo dette, Legg vinn på å leve i fred med alle og strev etter helliggjørelse, for uten helliggjørelse skal ingen se Herren. og arbeid på deres frelse med frykt og beven!

 2. Takk Kjell. Jeg husker jeg ikke fikk fred etter å ha fått den – før jeg delte den på Misjonshuset i byen jeg bor i – det var der jeg gikk på møter da. Det er en del eldre mennesker der – som har opplevd sterke ting med Gud – i sin ungdom. Og så delte jeg budskapet på ett åpent møte – etter det fikk fikk jeg fred.

  Jeg vet ikke hva menigheten har gjort noe med budskapet – men det er ikke mitt problem. Men uansett – dette er noe vi ønsker – nemlig en Åndsutgytelse. Skriver akkurat nå om Pensacola – og ett vitnesbyrd at Kilpatrick – og jeg ble veldig “revet” med – jeg merket den Ånd som lå over alt – som jeg oversatte – og delte. Jeg ble rent salig mens jeg hørte på videoer fra møtene ol:

  https://korsfestet.wordpress.com/2023/05/23/siste-ekte-vekkelse-i-vest-pensacola-og-ett-vitnesbyrd-fra-pastoren-kilpatrick/

  Dette vil også komme til Norge – og jeg skrev en artikkel, som jeg tror er profetisk – om kommende vekkelse:

  http://box2036.temp.domains/~toreblog/17-sept-2020-vekkelse-en-fremtidig-utgytelse-av-hans-herlighet/

  Jeg tenkte ikke å skrive om vekkelse, da jeg skrev denne artikkelen – men jo mer jeg skrev, så bare gled jeg inn i noe profetisk – og så ting i mitt hjerte. Om vi ikke lengter etter vekkelse – så er vi som døde ben i dalen, uten vann. Det er like så viktig, som å lengte etter Jesu Komme. Frafall fornekter begge deler.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.