Amerikanske National Organization for Marriage skuffet over Donald Trump utsagn om ekteskapet

brian-brown1Du har kanskje fått med deg de skuffende uttalelsene av den nyvalgte president Donald Trump på 60 minutter hvor han hevder at “dette spørsmålet er avgjort og at dette nå er lovfestet. -Dette er rett og slett ikke sant. Likekjønnede ekteskap er ikke avgjort og det er heller ikke Roe versus Wade”, heter det i en uttalelse fra National Organization for Marriage. Det som Høyesterett har fabrikert ut av tom luft kan også Høyesterett overprøve og sette til side, sier Brian Brown i National Organization for Marriage. I likhet med mange andre konservative forkjemper for ekteskapet er Brown svær skuffet over de signalene som kommer fra valgte president Donald Trump som ser ut til å holde fast med den frafallslinjen som er blitt ført av Obama administrasjonen.

trump-666Kampen mot den ugudelige ekteskapsloven som ble heiet frem av Obama administrasjonen og vedtatt av høyesterett vil ikke få noen drahjelp av valget av Donald Trump. Til 60 minutter sa Donald Trump at dette spørsmålet er avgjort i og med at loven er vedtatt av Høyesterett og at han selv lever godt med dette. “Både ekteskapsloven og abortloven i USA er avgjort med en kjennelse i Høyesterett og begge lovene kan overprøves av Høyesterett igjen dersom det er politisk vilje til det og forholdet mellom konservative og liberale internt i domstolen skulle endres. Donald Trump har flere ganger signalisert at han kunne tenke seg å oppnevne mer konservative dommere til Høyesterett og sammen med hans uttalelser om at han er “pro life” har dette gitt enkelte håp om at det vil bli en omkamp om abort i Høyesterett. “Vi er ennå håpefulle om at noe godt kan komme fra Donald Trump administrasjonen må vi fortsatt gjøre det klinkende klart at vi aldri vil akseptere lovligheten av Obergefell kjennelsen i Høyesterett. Amerikanske kristne må aldri gi opp kampen mot homoekteskap og kristne må heller ikke slå seg til ro med dagens tilstand. Ingen kan vente at de progressive kreftene som er samlet under den 6-fargede regnbuen kommer til å bli mindre militante selv om det har vært et politisk skifte i Det Hvite Hus. Nettopp derfor har “National Organization for Marriage” satt i gang en twitter aksjon rettet mot Donald Trump som selv bruker Twitter til å kommunisere med omverden.

Tweet: Same-sex “marriage” is #notsettled @realDonaldTrump. SCOTUS betrayed the Constitution. RT http://ctt.ec/dZmUe

 

6 tanker om “Amerikanske National Organization for Marriage skuffet over Donald Trump utsagn om ekteskapet

 1. Produsentene av den megapopulære serien “The Simpsons”, har “profetert”, at Trump vil bli president, gjennom 16 år.
  Denne er ganske beskrivenede:
  https://www.youtube.com/watch?v=2hzRnwLTMfM

  Hvem er den kvinnelige presidenten som om fire år må rydde opp etter kaoset Trump kommer til å skape?
  Definitivt ikke Hillary… Kan demokratene stable på bena en dyktig leder, som kan sparke Trump ut av det hvite hus i 2020? Eller vil Pence overta rimelig raskt, slik jeg så inderlig håper?

  • Det må bli Lisa Simpsons det Godtfred. I følge profetien skulle hun overta pengekaoset etter Donald Trump.
   Jeg håper at det ved neste valg vil være kandidater av en høyere personlig moral. Jeg tror ikke vil vil merke store forskjellen med Donald Trump og Obama, men kanhende at Trump utnevner noen litt mer konservative dommere til høyesterett.
   Jeg har sett på en del kristne nyhetsteder overskrifter som at nå er “Jesabel ånden” fordrevet fra det Hvite Hus og lignende. Dette er pølsevev. Amerikanske kristne må ikke tro at de kan forandre det åndelige klimaet over en nasjon ved valgurnene, slikt skjer kun gjennom bønn om vekkelse og frelse for arme syndere.

   Ellers får vi se hvem som egentlig får postene i den nye administrasjonen. Pence er jo bra, og jeg tipper på John Bolton som forsvarsminister. Et godt valg ville jeg tro.
   Det som er mest positivt med Donald Trump er at han vil snakke med Putin -for det siste jeg ønsker er en iskald eller hot krig med Russland.

 2. Tror at det USA vi er vant med, vil snart opphøre å eksistere. Om ikke krig tar ende på dem, så vil iallefall deres gjeld gjøre det. Fiendene til USA har blitt mange, og USAs innblanding overalt, bla. i kriger, ved å velte regjerende ledere etc, har ikke gitt dem flere venner.

  Vi ser at når Salomo begynte å hengi seg til synd på slutten av sitt liv, så satte Gud opp fiender mot ham og Israel. Til slutt delte Gud riket i 2. Ifølge profetier som har kommet om USA, så vil USA bli delt opp i 5 deler.

  Tror vi ser slutten på USA som storriket, og ett nytt rike vil reise seg, det siste før Jesus kommer igjen på Oljeberget. Jeg tror at USA vil spille en viktig rolle i det riket. For selv om landet faller, så tviler jeg på om militæret blir mye skadet. Og om Obama fortsetter å styre, så kan vi jo fantasere hva han har tenkt å bruke de 30.000 giljotinene han har kjøpt, og alle leirene (kan virke som en type fangeleire) som er bygd opp rundt i USA, som kan romme masse mennesker. Vi lurer jo selvfølgelig på hva disse rundt 1,5 milliardene med skudd som er kjøpt inn, som er flere skudd enn hva ble brukt i Irak.

  Obama har jobbet hard med å “stjele, drepe og ødelegge” i sine 8 år, og jeg tviler på om noen klarer å forandre det systemet han har bygd opp. Enten er Trump en del av systemet, ellers vil systemet forkaste han.

  Obama er en hengiven muslim, og han støtter, ifølge slektningene sine, Shia`ene i midtøsten, altså det radikale Iran. Og går derfra fra den amerikanske tradisjonelle linjen hvor man støtter Sunni. Samtidig så opplever jeg Obama at han spiller på begge sider av bordet, og støtter en den ene dagen, og kriger mot den samme neste dagen. Det kan virke som Babels forvirring.

  For noen år siden hadde Sid Roth et tv-program, hvor han intervjuvet Gary Kah på:

  https://www.youtube.com/watch?v=HF9csEf5HCY

  Han avslørte en god del som ikke media skrev om. Bla. at fetteren til Obama i Kenya, Rylan Odinga,, og ved et valgnederlag, så svidde hans muslimske venner av 800 kirker, og fikk drept 1000 kristne. Denne Rylan Odinga, For å få fred i landet så gikk regjeringen inn, og sa at Ryland Odinga fikk være statsminister. Denne Ryland Odinga,fikk økonomiske støtte fra Obama, 1 million dollar, for sin valgkamp.

  Han nevner også dokumentasjoner om En Verdens Parlament, og noe om at også folk i Nobelkomiteen er med i røra de lager.(Noe som også passer inn i det at Obama fikk en fredspris).

  Og annet interessant for de som er interessert i det profetiske.

 3. Amen til “SLIK SKJER KUN GJENNOM BØNN, OM VEKKELSE OG FRELSE FOR ARME SYNDERE”.

  Det Amerika trenger er at kristne begynner å VENDE OM der de kommer tilbake til Gud og Hans Ord, akkurat som Norge og hele verden ellers trenger å komme tilbake til Gud og Hans Ord. Bare da kan Gud lege landet.

  “Om jeg eier alt, men ikke Jesus..”. (Sangboken nr. 214)

  Ja da er jeg svært fattig, mangler alt, har ingenting av verdi – og går evig fortapt! Men om jeg har Jesus Kristus som Herre, da kan jeg se frem til et evig liv i Himmelen!

 4. At Trump bryter løftene om homofili, fosterdrap, Obamacare, Hillary i fengsel(nå er de fantastiske mennesker, og Trump vil bruke Bill som rådgiver):-), insetter en antisemitt som sentral rådgiver.

  En uke etter valget så har allerede,Trump sviktet de naive og godtroende kristne velgerne=-O
  Det visste jeg ville skje, men SÅ fort;-)?

 5. Legg merke til at Trump hilser med det sataniske tegnet ” the devils horn”

  Ortodokse jøder i Israel, som fornekter Jesus, ønsker Trump velkommen som deres messias.
  Det er også en kjensgjerning at Trump har blitt bedt for og velsignet av kristne i USA som forkynner et falskt evangelium og som også har dyp forbindelse med freemasons. Og freemasons på høyt nivå tilber satan.

  “Already the world begins to receive antichrist Trump as the messiah. An Orthodox Jewish website says the numerology of Donald Trump’s name is “Messiah” – they believe he is the fulfillment of biblical prophecy. The Israeli Sanhedrin is asking Trump to rebuild the third Jerusalem Temple.”

  “Antichrist Trump Is Being Welcomed as Messiah, the Christ ”

  https://www.youtube.com/watch?v=Hgm5q1iO-R0

Det er stengt for kommentarer.