Amerikanske forbrukere frykter mangel på toalettpapir

Flere amerikanske forbrukere melder nå at det til tider kan være vanskelig å oppdrive toalettpapir i butikker og kjøpesentre i enkelte områder av USA. Det er mangelen på sjåfører og mangel på deler til den hjemlige produksjon av toalettpapir som gjør at det kommer betydelig mindre toalettpapir ut til forbrukere. Varehus rapporterer allerede nå om tomme hyller og de som ennå har toalettpapir på lager har satt maksbegrensning på hvor mange pakker toalettpapir hver enkelt kunde kan få kjøpt. Forbrukere har postet videoer som viser at beholdningen av toalettpapir i mange butikker er svært redusert

Kombinasjonen av stadig flere mutasjoner av Deltaviruset og uvaksinerte som på grunn av Covid-status ikke har tillatelse til å arbeide i bedrifter med mer enn hundre ansatte får nå skylden for den økende produktmangelen i USA. Utenfor amerikanske havner ligger hundrevis av containerskip og venter på å få lagt til kai og bli losset, men på grunn av at en god del amerikanere nekter å ta vaksinen er det redusert kapasitet ved amerikanske havner. I tillegg bidrar sjåførmangelen til at containere ikke blir kjørt ut i stort nok tempo, og dermed oppstår det propper i systemet som igjen fører til tomme butikkhyller. Dette går til slutt utover forbrukere som ikke finner varene de ønsker å kjøpe i butikkhyllene. Frykt for at situasjonen skal bli verre har gjort at stadig flere amerikanere nå hamstrer og dermed går butikkene fortere tomme for enkelte produkter. Amerikanske forbrukere har det siste året sett inflasjon vi må helt tilbake til 1980 tallet for å finne maken til og dette sammen med prognoser og advarsler om at alt vil bli mye dyrere i månedene som kommer, gjør at folk kjøper inn nå før prisene blir høyere. Enkelte har antydet at USA vil oppleve en prisøkning på 2-3 prosent hver eneste måned frem til over vinteren.

7 tanker om “Amerikanske forbrukere frykter mangel på toalettpapir

 1. Det er den fascistiske Biden administrasjonen som har bedt bedriftene om å gi sparken til de som ikke vaksinerer seg.

  1
  1
  • Ja, men disse onde menneskene rir på landets synder – som hele samfunnet er skyld i. USA har vært ett dobbeltmoralsk land i mange ti år – spesielt i forhold til Israel og Islam. Og USA har druknet i en sexuell revolusjon av begjær – og nå skal alt være tillatt – unntatt det tradisjonelle – mor,far og barn og det Bibelen opphøyer!

   Synd åpner opp for urene ånder – som tar bolig i din sjel – for å ikke snakke om generasjonssyner – familiære ånder – og når det blir nok av dem, så mister man forstanden – og da blir også landet styrt deretter – rett i grøfta.

   Anbefaler å lese boken “Profetien” med Jonathan Cahn. Boken advarte mot hva 11 september var – og konsekvensene som må komme, om det ikke finnes omvendelse. Og fordi man ikke skjønte advarselen i 11 sept. – så kom Obama inn 7 år etter – og siden har landet råtnet alvorlig på rot. Bare den store dommen har enda ikke truffet landet – men den er ikke langt unna.

   2
   1
 2. Det kan bl den metoden vi leser om i den gamle pakt. Og ha en spade med seg når det er tid for toalett besøk enklest hos folk på landet

 3. Det kommer en nødstid over verden og over Guds menighet.
  En test på hva du er laget av.
  Jesus kommer snart igjen, men ikke ennå.
  For først må frafallet komme og syndens menneske åpenbares.
  Er du vis gjør du deg og dine rede både åndelig og praktisk.

 4. Ikke mye liv og glede her inne nei😊

  Take this shackles off the feet so They can dance
  I just want to praise You Lord.
  Just want to praise You…

  In His presence there is Joy😊

Det er stengt for kommentarer.