Amerikansk UD ringer opp amerikanske borgere i Ukraina og ber dem forlate landet øyeblikkelig

«US State Department is calling US citizens here in Ukraine and telling them they should leave the country immediately. It’s not an automated message. A real person is on the line asking if people have made travel arrangements. @Kiehart just got that call here in Kyiv,» skriver journalisten Christopher Miller fra BuzzFeed News på Twitter. Meldingen om at det amerikanske UD ringer opp amerikanske borgere i Ukraina blir i kveld bekreftet av Pete Kiehart, en freelance fotograf som fortiden oppholder seg i Ukraina: «

Just got a call from a person reading from a script reiterating the directive for Americans to leave Ukraine and asking whether I’d departed yet. I told them I was staying as a journalist. “Well, be safe,” the caller responded.

Facebook Comments

7 tanker om “Amerikansk UD ringer opp amerikanske borgere i Ukraina og ber dem forlate landet øyeblikkelig

 1. NATO har nok avlyttet det russiske sambandet og således vet hva som foregår internt i det russiske forsvaret. Selv om meldingene er kodet : Så har nok Vesten dekodet trafikken / radiosambandet. Når avdelingene går inn i sine såkalte oppmarsjområder før et angrep : Så vil erfarne offiserer merke dette på meldingene som kommer. Da er det krigs-alvoret som senker seg. Det har vørt forsket mye på slikt. Soldatene blir selvsagt nervøse før angrepet starter – som igjen fører til hyppig vannlating hos dem. Når angrepet er i gang ; så forsvinner slikt : Man blir konsentrert om å overleve i en kampsituasjon.
  Om Russland går til angrep på Ukraina : Så burde ukrainerne legge ned sine våpen umiddelbart – ellers blir det et blodbad uten like – og ukrainerne vil tape denne krigen uansett.
  Bibelen forteller om GOG-krigen. Det er nok starten på denne vi nå ser !

  2
  1
  • Det blir ingen krig. Det er NATO, Norge og USA som ønsker krig for å få fokuset vekk fra egen katastrofale politikk i vesten som nå ruinerer folket

   3
   1
 2. Ture skrev:

  «Om Russland går til angrep på Ukraina : Så burde ukrainerne legge ned sine våpen umiddelbart – ellers blir det et blodbad uten like – og ukrainerne vil tape denne krigen uansett.»

  For mange er det å kjempe for det de tror på viktigere enn å legge seg flat for en fiende. Hvis Russland overtar Ukraine uten motstand kan vel det lett skape presidens også. Hvis Putin møter motstand kan ukrainerne leve opp til arven etter fotballspillerne fra Dynamo Kiev. De slo nazistene på fotballbanen selv om de visste det ville koste dem livet i ettertid. I ettertid ble de legendariske.

  Ture skrev:

  «Bibelen forteller om GOG-krigen. Det er nok starten på denne vi nå ser !»

  Jeg har studert på hva som vil skje i endetiden i mange år men enda ikke greid å se noe klart mønster. Det jeg føler meg sikker på er at noen blander sammen ting som vil finne sted like før og ved tusenårsriket avsluttning.

  For ganske mange år siden så jeg en fremstilling av den tiden vi kanskje har foran oss nå. Den gikk ut på at det ville komme en stor krig som ville snu opp ned på mye av det vi kjenner idag. Og i kjølevannet av dette kaoset ville antikrist tre frem på arenaen i en verden som vil gjøre mange av profetiene i Bibelen mer forståelig. For det er mange profetier som vanskelig kan forstås ut fra dagens situasjon.

  Men uansett. Hvis krigen eskalerer kan konsekvensene bli enorme for Norge. Norske politikere har stillt Norge i en verst tenkelig situasjon. Plutselig kan vi befinne oss i en situasjon som ligner mye på barkebørdsdagene for et par hundre år siden. Bare med en stor forskjell. Den gangen var folk flest langt mer selvhjulpene og hadde langt bedre forutsettninger for å kunne overleve vanskelige tider. De var nok langt mer lovlydige også. Ikke godt å si hva som vil skje nå hvis sult blir vanlig. Plynding kan bli vanlig.

  • Ja , Gjest :
   Det blir nok barkebrødsdager for mange – særlig for dem som bor i byene. Jeg var 10-11 år da den elektriske strømmen kom hit. Således kjenner jeg til et liv med oljelamper og vedfyring .
   Ellers så har jeg justert mitt syn når det gjelder den kommende opprykkelsen – se : turestril.blogspot.com

  • Det er lenge siden. Men det første jeg lurte veldig på da jeg ble en bevisst bibeltroende var likestillingens inntog i kristne kretser og pinsevennenes forkynnelse om opprykkelsen. Da fikk jeg noen av mine ganske få åpenbaringer og det handlet om likestillingsideoligiens konsekvenser for menighetene. Men alt jeg tenker om opprykkelsen har jeg lest meg til.

   Det ser ut for meg som om det blir bare en opprykkelse men det beskrives to oppstandelser fra de døde. Det jeg har spurt meg om mange ganger er om Jesus kanskje vil komme tre ganger. Først for å sone verdens synd og innføre den nye pakt. Så vil han i en eller annen form komme før tusenårsriket. Og kanskje for tredje og siste gang ved avsluttningan av tusenårsriket. Beskrivelsene av Jesu komme er så forskjellige at dette virker sannsynlig for meg.

   Men det aller viktigste for meg er å være sikker på hva jeg forstår og hva jeg er usikker på. Alt i Bibelen som virkelig betyr noe for dette livet er lett å forstå. Men mye av dette vil folk helst ikke forstå. Men veldig mange ønsker å forstå det som er umulig å forstå uten at Gud åpenbarer det. Jeg har bokstavelig talt opplevd forskjellen på dette.

   Ett spørsmål som vil ha helt avgjørende betydning for hvordan man skal forstå det Bibelen sier om endetiden er om den skal ha gyldighet for de som lever i tusenårsriket.

 3. Jeg tror at de russiske styrkene er der for å skremme myndighetene i Ukraina til å overgi landet til Russland uten kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *