Amerikansk smittevern-sjef vil nekte barna å leke sammen uten munnbind før de alle er vaksinert

Sjefen for Joe Bidens smittevernteam, Anthony Fauci som er en kjent immunolog som på 1980 tallet lovet å utvikle en vaksine mot AIDS sykdom er i førersetet når det gjelder Joe Biden regimets Covid-19 politikk. Nå vil den omstridte immunolog som tjenestegjør som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases sette skiller mellom barn som har fått vaksinen og barn som ikke er vaksinert. Fauci som for 40 år siden lovet en vaksine mot AIDS -som de ennå ikke har vært i stand til å levere, er aldri blitt stilt til ansvar for sine løgner. Nå vil den samme immunolog som sviktet når det gjaldt utvikling av en vaksine mot HIV viruset at også barn skal vaksineres med et medikament ingen kjenner de langsiktige bivirkningene av. Over hele verden er det rapportert om dødsfall og alvorlige sykdom knyttet opp mot vaksinene og her i Norge er det spesielt vaksinen fra AstraZeneca som har blitt kontroversiell etter flere dødsfall.

En rekke kjente størrelser, deriblant Dr Fauci og Bill Gates som av mange er gitt tilnærmet “Messias-status” når det kommer til det verdensomspennende vaksineprogrammet, er begge skikkelser som tillegges enorm innflytelse i forhold til den pågående pandemi. Begge de to figurene har betydelig innflytelse og er menn Joe Biden og Kamala Harris lytter til. Begge de to menn har sammen med Joe Biden og Kamala Harris “befolkningsreduksjon” på programmet -og alle er blant dem som pusher på for Agenda2030 og The Great Reset. Også tidligere president Donald Trump gav Fauci en plattform og skal vi tro MSM var det jevnlig spenninger mellom immunologen og presidenten om hvordan man skulle håndtere pandemien. Mens disse smittevern-ekspertene tidligere har vært samstemte i at barna ikke trengte å bruke verken ansiktsmaske eller ta vaksinen, har sannheten nå endret seg og barn er i behov av både ansiktmaske og vaksinen. “Barn må ikke leke sammen uten ansiktsmaske før de alle er vaksinert,” er budskapet som nå skal hamres inn. På sikt vil dette budskapet gjøre stor skade og barn som av en eller annen grunn ikke er vaksinert, vil med tiden komme til å oppleve å bli fryst ut av fellesskap på lekeplassen og i skolegården. For øyeblikket er det ikke norsk policy og pushe vaksinene på barn, men det vil komme etterhvert som vaksinepass blir introdusert for befolkningen.

 

3 tanker om “Amerikansk smittevern-sjef vil nekte barna å leke sammen uten munnbind før de alle er vaksinert

  1. Liker ikke levende bilder av den mannen. Og hvor mange dager går det til dette kommer til å bli tatt opp i Norge tro… Som de styrer. Godt å ha fred.
    Det var en kommentar her en plass med en link som sa en del om munnbind…

  2. Godt av USA ledere at de hører på Dr Fauci. Han forrige gjorde det ikke og vi ser hvordan det har gått. Hundre tusener ha dødd…………………….

Det er stengt for kommentarer.