Pastor John MacArthur: “Det er for sent for Amerika -nasjonen er overgitt til forkastelse og dom

Amerika har gått for langt i sine synder og det er nå for sent for Amerika. På samme måte som Gud forkastet Israel og overgav dem til deres egne lyster -og Guds dom som kom i form av nasjonens undergang og bortførelse til Babylon, har Amerika gått for langt i sine synder og er nå under pågående dom. og overgitt til sinn som ikke duger og er forkastet av Gud.

En nasjon som kaller rettferdighet for urett, urett for rettferdighet og omtaler godt som ondt og forfølger rettferdighetens tjenere er overgitt til dom.  “Og budskapet til denne nasjonen hvis vi tenker på Jermias og “Herre send meg” er dette: “Det er for sent for nasjonen, vi er under Guds dom. Men det er ikke for sent for de utvalgte, for som Romerbrevet 11 sier; Noen er utvalgt. Hør et kort utdrag av pastor John MacArthurs alvorlige tale i klippet under. Budskapet ble forkynt under søndagens gudstjeneste og i løpet av uka vil hele talen ble tilgjengelig på menighetens nettside, YouTube og Rumble.  Den ene vestlige nasjon etter den andre har forkastet Gud og hans ord og er i en prosess hvor de blir overgitt til den straffedom som Gud bruker for å tukte nasjonene. Imidlertid er det ikke for sent for dem som er utvalgt, utvalgt av Gud til å vinne frelse, slik Gud har bestemt fra før verdens grunnvoll ble lagt.

36 tanker om “Pastor John MacArthur: “Det er for sent for Amerika -nasjonen er overgitt til forkastelse og dom

 1. Ja, hvilke land er ikke unded guds dom??
  Amerika er som alle andre land, svært liten forskjell på alle verdens land.
  Nei, kom med noe mer vettugt neste gang!
  Forresten, skulle ikke trump ha sittet som president nå?
  En mengde profeter har jo fortalt oss det, har de tatt feil eller har de fått det fra han andre??

  6
  4
 2. Synden er stor i Norge og Guds folk har ikke tatt det alvorlig, ydmyket seg, omvendt seg, søkt Guds åsyn og bedt. Men i og med at vi lever i den siste tiden før Jesu komme, stemmer det jo med Guds Ord.

  • Dette har Jorun Holtan 100 prosent rett i. Synden i Norge er meget stor. Gud tukter nasjonen til omvendelse men folket vil ikke høre.
   Gud bruker Covid til å tukte denne onde nasjon til omvendelse. Vi har en regjering som fremmer ondskap og synd og som hater kristendom og Jesus Kristus. Vi vet jo at våre myndigheter hater kristendom, og Bondevik fra Krf bidro sterkt til å avkristne Norge! Ellers gjør biskoper og prester en “god jobb” med å fortsette avkristningen. Ingen av disse politisk korrekte tullingene tar inn over seg at Norges grunnlov, kultur og moralbegreper er basert på kristendommen. Våre politikere river nå ned alt som har med tradisjoner, historie, kristne verdier og vår gammel kultur, for å tilpasse befolkningen til islam og En Verden! Så absurde har våre politikere blitt, og vi går en tøff tid i møte! Nå MÅ folk snart reagere på denne politikken for nå senker Erna og co oss ned i avgrunnen. Legg merke til at Erna holdt sin hånd over Trine Skei Åker Grande som drev hor og forgrep seg på en 17 åring i en åker. Erna og det kriminelle miljøet rundt henne river ned alt Gud og hans folk har bygd opp i landet. Derfor ber vi ikke for våre myndigheter, men vi ber mot dem. At de skal vende om fra sin onde vei.

   2
   1
  • Ser at kloakktømmeren Rune fortsatt glimrer med sin antikristelige teologi. Rart at ikke Søkelys, RJ, Hannah, Richard og andre troende tar til motmæle mot en slik destruktivt, djevelsk teologi, at vi ikke skal be FOR myndighetene. Bibelen sier klart at vi skal be FOR myndighetene. Bibelen sier også HVORFOR vi skal be FOR myndighetene.

   “Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.”

   Dette fornekter kloakktømmeren Rune. Og derved gjør han Gud til en løgner. Og han gjør det uten å skamme seg. Jeg håper dere Søkelys, RJ, Hannah og Richard, fortsatt holder fast ved apostlenes lære.

   1
   5
  • La meg først si at jeg ikke er speielt begeistret for at det krangles over hvorvidt Guds kirke skal be for konger og myndigheter.
   Som kristne skal vi be for vårt land og folk, og dette inkluderer også landets regjering.
   Det som er det viktige er hva vi ber Gud gjøre med myndigheter som føre urettferdig politikk.
   Jeg kan med mine blotte øyne seg at Erna har tatt Norge i feil retning. Derfor er min bønn rettet mot å korrigere uettferdig adferd.
   Jeg kan selvfølgelig ikke be om at Gud skal velsigne deres virke når dette virke er å fremme ugudelighet, men jeg kan be om frelse for kongen og hans hus pg at Gud vil vekke opp og frelse våre ledere slik at det blir et moralsk paradigmeskrifte i Norsk politikk. Vi skal og bør være målrettet i våre bønner fpr de styrende.
   Når jeg i mars i fjor oppfordret kristne tii å be for land og folk, inkluderte dette også kongen og regjeringen. Vi ba om at våre myndigheter ville verdsette den kristne gudstjenesteplikten og det er klart at det skurrer når vi ser at Erna Solberg så til grader aktivt stenger ned menigheter for andre gang på kort tid. Når vi ber for myndighetene er det viktig med målrettet bønn, slik at vi ikke begynner å velsigne noe Herren forbanner eller er rasende på.

  • Du har rett Rune. Som Guds folk kan vi aldri støtte eller nedbe velsignelse over Guds fiender som senker nasjonen ned i synd og søppel. Vi ber i mot de åndsmakter som styrer myndighetene og som Erna og hennes formørkede regjering hyller med sine beslutninger. Den eneste bønn vi kan be for myndighetene, er at de vender om fra sin ondskap og onde vei. At de angrer sine fosterdrap, homoekteskap og knefall for islam.
   Dog er jeg redd at vi i disse har forherdede mennesker med blod på hendene.

  • Det er ikke det at vi hevder at vi kjenner Jesus som betyr noe, men at Jesus hevder at han kjenner oss, det betyr alt.

   Det ser vi av dette verset.

   Matt 10:32-33 Den som bekjenner meg for menneskene, ham skal også jeg kjennes ved for min Far i himmelen. 33 Men den som fornekter meg for menneskene, ham skal også jeg fornekte for min Far i himmelen.

   Når et menneske blir frelst og starter på vandringen med Jesus, så starter man rett og godt. Men det er fult mulig å spore av veien og havne på gale veier, da strykes man ut av Guds familiealbum.

   Det ser vi av dette verset:

   Åp 3:5 Ja, den som seirer, skal bli kledd i hvitt, og jeg vil aldri stryke hans navn ut av livets bok, men kjennes ved hans navn for min Far og hans engler.

   Så når jeg ber så ber jeg spesielt for disse som er skrevet inn i Guds familiealbum, og for de som kommer til å bli skrevet inn der, de som ennå ikke tror. Jeg ber også mye for land og folket i Israel. Ja, jeg ber egentlig for alle mennesker på kloden, for vår Gud har ingen glede i at noe menneske går fortapt.

   Snuble stenens problem.

   Rom 9:33 slik det står skrevet: Se, jeg legger på Sion en snublestein og en klippe til fall. Men den som tror på ham, skal ikke bli til skamme.

   Nå er det mange som ser opp til Jesus, og setter pris på Hans ord. Og mange bruker det når de skal understreke sine poeng. Som Trygve Slagsvold Vedum bekjente at han gjorde.

   Problemer med Jesus er at Han døde på korset. Det er korset som er snublesteinen

   Det ser vi av dette verset.

   Gal 5:11 Om det er slik, brødre, at jeg også i dag forkynner omskjærelsen, hvorfor blir jeg da forfulgt? Da er jo korsets anstøt tatt bort.

   Og dette verset.

   1 Kor 1:23 men vi forkynner en korsfestet Kristus. For jøder er dette anstøtelig og for hedninger uforstand,

   (Et lite sidesprang, snubletråd og snublesteinen har samme effekt, begge deler dør man av. For de som vet hva en snubletråd er)

   1 Kor 2:12 Vi har ikke fått verdens ånd, men den Ånd som er fra Gud, for at vi skal forstå hva Gud i sin nåde har gitt oss.

   Har du hørt noe fra verdens ånd i det siste?
   Hva sier verdens ånd i disse tider, nei faktisk roper til deg.

   Den roper: Du må ta vaksinen!

   Men har du hørt noe fra troens ånd?

   2 Kor 4:13
   Det står skrevet: Jeg trodde, derfor talte jeg. Også vi tror, og vi taler, fordi vi har den samme troens Ånd.

   Det som seirer over verdens ånd er vår tro

   1 Joh 5:4
   For alt som er født av Gud, seirer over verden. Og det som har seiret over verden, er vår tro.

   2 Kor 5:7 7 For vi lever i tro, uten å se.

   Hva sier troens ånd i ditt hjerte i disse tider?

   Mvh RJ

  • Rune. Guds vilje er at alle skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse. Dette innebærer at Guds vilje er at Solberg og disse som sitter og styrer skal gjøre bot, omvende seg og finne frelse.
   Det store spørsmål er ikke bønn for myndighetene, men hva du ber om. Å fremsi noen døde ord slik de gjør i kirkebønnen “vi ber for kongens og hans hus” osv -har intet med bønn og gjøre, men er kun et dødt rituale for å late som om man ber.
   Å be for myndighetene innebærer egentlig bare dette ene. Be om at de skal finne omvendelse og forandre sine veier.
   Vi kan ikke be Gud velsigne deres gjerning, som er ond, syndig og opprørsk mot Gud. Men vi kan og skal be om at Erna Solberg og de andre i regjeringen vil komme til omvendelse og frelse og at omvendelsen gjør at de bærer frukter verdig omvendelsen.
   Bibelen sier at vi skal be for alle mennesker, det er sant, Spørsmålet er hva vi ber om og hva slags resultat bønnen skal ha.
   Det å be Gud velsigne Erna Solberg og regjeringen er det samme som å be Gud velsigne synd, fosterdrap og hor.
   Det går ikke. Det skal en kristen ikke gjøre. Men å be om at disse finner omvendelse og angrer sine synder, er rett og godt.

  • Har hatt mine runder med deg tidligere Birgir Hermansen.
   Skal be til Herren om at Gud gir deg åpenbaringskunnskap om denne tiden vi er i.
   Husk at bokstaven slår ihjel mens Ånden gjør levende.
   Skal be for deg Birgir Hermansen

   1
   1
  • Birgir Hermansen, kanskje er du mer utholdende enn meg… Jeg kan gjenta meg selv her inne gang på gang uten at det nytter.

   Selvfølgelig ber man for Erna&Co og Kongen&Co m.fl. Har man ikke kjent på en nød noen gang for f.eks Høie, Erna, Kongen, ordføreren i bygda eller noen, for alt det de står i, så har man ikke rare kjærligheten til menneskene. Jeg har tidligere undret her inne, mon tro om Erna forstår hva som er på gang.

  • Og der har vi fariseeren Birgir Hermansen igjen.
   Selv djevelen siterte Skriften da han fristet Jesus.

 3. 29/03/2021, kl. 19:21 sa hans henrik:

  Jorunn:
  Hvordan arter den dommen seg?? Kan du forklare det?
  Hvem blir dømt og hvordan?
  _______

  Dommen består i at folk blir overgitt til seg selv. Uærlighet, umoral og ondskap tar over stadig mer av samfunnet. Folk mister gangsynet og politikere uten evne til å styre kan gjøre akkurat som det passer dem. Og når syndens beger er fullt kommer slutten brått og brutalt. Og ingen vil være i tvil om hvorfor det skjer. Dette er noe som har skjedd med mange folk og nasjoner opp gjennom tidene. Det som står om Israel i Bibelen er en generell beskrivelse av dette fenomenet.

  Det mest symptomatiske er den almenne påståeligheten, arrogansen og det totale fravær av vilje til å la seg korrigere. Dette er noe som preger kirkesamfunn, kristne ledere og individuelle troende på vei bort fra Bibelsk tro også. Folk krever at deres egen synsing og deres egne spekulasjoner skal tillegges gudommelig status. Det er slik sekter blir til og det var slik avgudene ble til i gamle dager. Avgudene var kun objekter som skulle representere tankene til de som laget dem. I dag er det vanlig at Gud selv blir tillagt en slik rolle. Det å skille klart mellom det som står i Bibelen og egne spekulasjoner blir stadig mindre viktig.

  • Hvis dommen består at folk blir overgitt til seg selv, så betyr det at verden går fremover slik det har gjort i tusener av år. Menneskene må klare seg selv, dyrke sin mat, passe på at en har jobb, inntekt og samtidig sørge for at andre også har det bra. de fleste mennesker i verden er ikke kristne, selv om mange tror på en gud så verden går fremover og blir et bedre sted for menneskene for vært år som går. Mindre krig og konflikt og at rettsikkerhet og rettssystem blir bedre.
   mennesker som lever i land som ikke er “kristne” er ikke mer umoralske, kriminelle eller er mer onde.

   Hvem skal vurdere om syndens beger er fullt?? De fleste synes de har et godt liv, de betyr også at de synes andre også har et godt liv.

   Det at mange “folk og nasjoner” har gått under er stort sett konger og ledere som har fått det for seg at de har Gud på sin side og startet meningsløse kriger og konflikter. Takke seg til demokratiske samfunn og ikke eneveldige eller teokratiske samfunn ala prestestyret i Iran eller for den slags skyld de som vil styre et land med Bibel i hånd, det går ut på det samme: UFRIHET OG DIKTATUR.

 4. Det John MacArthur sier, er det samme som David Wilkerson så tidlig på 90-tallet.

 5. Jeg fikk høre i media i går at det er mangel på trevirke her i Norge – og de som bygger hus har problemer med å skaffe materialer – og prisen på disse har gått opp. Årsaken til dette er at biller spiser opp skogen i Canada og her i Norge har skogen blitt angrepet av sopp ! Fra Bibelen kjenner vi til gresshoppesvermer som spiste opp avlingene. Ja , det skal bare bli verre og verre i denne Trengselstiden !

  • Helt rett Ture Andersen.
   Helt riktig.
   Når Jehova Gud begynner sin domsprosess er steg en at folk blir overgitt til sine egne fordervelige synder.
   Gud har overgitt verdens barn til seg selv og sitt eget formørkede sinn. Derfor har synden gått fra ille til verre.
   Neste steg i Guds domsprosess er at han slår med bann. Dermed rammes det menneskene bygger livene sine på. Nemlig mat og forsyninger:
   Jes 3,1 For se, Herren, Israels Gud, hærskarenes Gud, tar bort fra Jerusalem og Juda støtte og stav, hver støtte av brød og hver støtte av vann,
   Jehova Gud ser til sine utvalgte få. DIsse vil få trøst og hjelp selv om de også kommer til å oppleve mangel, hunger og angst slik Paulus opplevde. Likevel er det Guds velbehag over de utvalgte, men Herren lar det regne over både ugudelige og rettferdige.
   Trengselstiden er akkurat begynt og Jehova Gud bruker Corona eller rytteren på den hvite hest for sin dom.
   Norge er under dom, Norge har forkastet Gud og hans ord og vi ser hvordan Han tukter nasjonen med økt fattigdom.
   Derfor blir køene av fattige utenfor Fattighuset i Oslo lengre å lengre.
   Jehova Gud er sint fordi Norge og nordmenn ikke har angret sine onde synder og vi har myndigheter som fører landet dypere ned i synd og forbannelse. Våkne opp

  • Det er i ferd med å oppstå mangelsituasjoner overalt i verden.
   Guds dom er over nasjonene og dommen er begynt med Guds hus.
   Kirkene er stengt ned. Mange pastorer og forsamlinger har tapt store summer i kollekt på nedsteningen og de religiøse har mistet sitt jerngrep over millioner av mennesker.
   Det er også dom over det sekulære samfunnet.
   Stadig flere mister jobbene, inntektene faller, bedrifter lukker dørene for godt. Vi er nå i begynnelsen av den store trengsel.
   Ting vil bare bli verre og verre. Mørket vil bli dypere og dypere og kristne er allerede nå under forfølgelse.
   Men Jehova .vil gi lys og styrke til sine utvalgte gjennom Jesus Kristus. Ikke gi opp når tingene blir mørke rundt deg.
   Guds Ånd forteller om vanskelige tider under den store trengsel og brødre skal vende seg mot brødre.

  • Det er bare fake news du hører………..
   alt går som normalt…………..

  • Hans Henrik , alt går langt fra som normalt , jeg driver med en del import , og jeg skal love deg en ting , ting er ikke normalt eks. en 40 fots container fra Kina kostet normalt 2000 dollar , nå koster den 12000,- dollar , om du prøver å få kjøpt eks våtdrakts hansker i dag , så er ikke det mulig, det er tomt i Norge ..

  • Jeg ser det Ture. https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/i/R90E85/naa-eksploderer-prisene-paa-byggevarer-aldri-opplevd-en-saann-oekning.

   Det er kun blinde og døve som ikke får med seg hva som skjer.
   Alt er i ferd med å bli dyrere, matvarene er på vei opp.
   Det er inflasjon over alt.
   Det er mangel på oksekjøtt i Norge. Norgesgrupppen tyr til lav-kvalitetskjøtt fra Tyskland som er dårligere enn norsk kjøtt, og vi betaler heller litt mer for produktene.
   Jeg hører det samme fra amerikanske venner. De blir møtt med tomme butikkhyller, økte priser og når de drar på shopping med handlelapper kommer de ofte hjem uten varene de ønsket, fordi det er mangel og tomt for produkter,

 6. Hans Henrik.. Se også Matteus 25:11-46

  “Jeg så en stor, hvit trone, og ham som satt på den. For hans åsyn vek jorden og himmelen bort, og det ble ikke funnet sted for dem. Og jeg så de døde, små og store, stå for Gud, og bøker ble åpnet. Og en annen bok ble åpnet, som er livets bok. De døde ble dømt etter det som var skrevet i bøkene, etter sine gjerninger. Havet ga tilbake de døde som var i det, og døden og dødsriket ga fra seg de døde som var i dem. Og de ble dømt, hver etter sine gjerninger. Og døden og dødsriket ble kastet i ildsjøen. Dette er den annen død: ildsjøen. Og hvis noen ikke ble funnet innskrevet i livets bok, ble han kastet i ildsjøen.”
  Åpenbaringen 20:11‭-‬15

 7. Hannah skrev:
  «Jeg har tidligere undret her inne, mon tro om Erna forstår hva som er på gang».

  Selvfølgelig vet Erna som er på gang, det er jo hun som administrerer det hele i Norge.
  De undret seg på det samme i Tyskland også, om Hitler viste hva som er på gang.

  Mvh RJ

  • Nei, hun er ikke øverst i verden. Jeg tror hun får instrukser etterhvert,
   Det hun blir bedt om å gjøre om 3 mnd ville hun kanskje aldri trodd skulle skje. Hun trenger bønn som aldri før.

  • Selvfølgeli vet Er nå hva som er på gang. Spørsmålet er heller om hun virkelig FORSTÅR hva som er på gang.

  • Ser meg og Birgir Hermansen har skrevet samtidig, ser at det er utrolig likt, det var merkelig å se nå…

   Det VAR ordet FORSTÅR som jeg brukte først om Erna. Hvis Erna lever med Gud så forstår hun mye. Hvis ikke, så går hun jo glipp av mye.

  • Hannah, sier:
   «Nei, hun er ikke øverst i verden. Jeg tror hun får instrukser etter hvert»

   Da blir det naturlige spørsmålet, hvem for Erna instrukser fra? Og hvem instruerer dem som instruerer Erna? Med andre ord hvem eller hva er toppen av predator kjeden?

   Hannah sier videre:
   «Hvis Erna lever med Gud så forstår hun mye. Hvis ikke, så går hun jo glipp av mye».

   Guds Ord sier at vi skal kjenne dem på fruktene.

   Hva slags frukter bærer Erna?
   Vitner fruktene om at hun lever med Gud?

   Mvh RJ

  • Overlater Erna og frukter til Gud, har mer enn nok med at mine egne burde være bedre.

   Kristne kan være så altfor opptatt av andres frukter enn sine egne…Her inne på siden vitner det heller ikke alltid om så mye bra fra alle og enhver…. Tiden er knapp, snart er det enten-eller med alle kristne, også alle oss her inne. Hvert ord vi skriver her, hver en ovenfra-og-ned-holdning vi kan ha vist hverandre, hvert et stygt ord, kan vi stå for det? Har vi noe som haster med å gjøre opp for? (nå må jeg si du er IKKE en jeg tenker på ang. dette)

   Erna må ha det tøft. Mange vanskelige valg. Jeg tror hun ber Gud om styrke og hjelp. Vi skal løfte henne opp i bønn selv om hun ikke gjør ting rett. Det kan vi skrive under på at ingen kristen gjør.

   Øverst i pyramiden er det kanskje fremdeles både gode og onde mennesker. Finnes mange meninger om hvem disse er. Mange leser vi om, mens andre er skjult. Etterhvert er de bare onde, med antikrist øverst. Da håper jeg ikke Erna er i pyramiden lenger, DET er viktig for meg.

  • Jeg gir deg rett i at Gud og Erna om hennes frukter, men jeg ergrer meg over å se hvordan politikerne selger ut landet vårt, og selger arvesølvet vårt (strømmen) og legger alle våre lover inn under EU, til og med Grunnloven vår hopper de bukk over.

   Hannah kan være skarp i kanten til tider, men der er ikke nødvendig vis av det onde, Jesus var nok hakket mer skarpere i kanten en deg, og Han ble stående.

   På toppen av predator pyramiden er det mennesker som har gjort det til en kunst å skjule seg, til å la andre gjøre det de vil, men ikke tør å vise ansikt. Disse har garantert mye penger og makt. De er ikke på nyhetene, men vi kan ane at de er der.

   Nei, ingen av oss blir stående foran Jesus, vi er på kne og bekjenner at Jesus er Herre, til ære for Faderen.

   Tror heller ikke Erna har det spesielt tøft, for hun maler bare sin egen kake, og sikter seg inn på en toppjobb innen EU, og kurtiserer muslimene.

   Mvh RJ

  • Til Hans henrik , surfshop fekk inn ett lite lager nå i uken og deler av det har jeg fått , både de og andre er desperate etter mer varer, har selv en stor ordre , som skulle vart her for lenge siden,,, Du har overhodet ikke peiling på hva du skriver om , når du hevder alt går som normalt , det gjør det så absolutt ikke.

Det er stengt for kommentarer.